Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εγώ δεν προκαλώ φίλε μου...μόνο πειράζω...Paspartoo είπε:Εμμ, ευτυχως εχουμε τον ταλαιπωρο (ελεω zx και amiga) Wally και τα εξηγει
edit
@Spyros_s και μετα λεμε οτι σας προκαλουν οι st users ? χεχε
Όπως είπε κι ο Billy - κανένα πρόβλημα!jtrek79 είπε:Ωχ, διπλό τόπικ, sorry!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαspyros_s είπε:«ΜΗΤΗΡ ΑΜΙΓΚΑ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟν ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ» κονσολας γαρ εστί![]()
(καράελεύθερη ελληνική μετάφραση): Ω αμίγκα μέγιστη μητέρα των υπολογιστών, μην τον συμμερίζεσαι γιατί δεν ξέρει τι γράφει αφού μεγάλωσε με ουφάδικα και κονσόλες...δώσε του μια ευκαιρία ακόμα, τουλάχιστον δεν έμπλεξε ποτέ με ατάρι στ!![]()
![]()
Αυτό ήταν στον Άγιο Θωμά στην Παπαδιαμαντοπούλου.Ξεκίνησε πολύ ωραίο μαγαζί μοντέρνο για την εποχή του και πουλούσε και κάποια accessories ,δισκέτες ,mouse pads ,joysticks.Χαχα, θυμάμαι τον ιδιοκτήτη ενός από τα αμιγκάδικα που ανέφερε ο Wally ο οποίος ήταν μουντρούχος και πολύ αγενής στην αρχή.
Στη συνέχεια του είχαν πάρει τον αέρα τα 10χρονα και του κατέβαζαν καντήλια.
Κλασσική ατάκα "Τελείωσες, θα συνεχίσεις;"
Πολυ ωραια που μοιραστηκες τις αναμνησεις σου με αυτο το συναισθηματικο τροπο. Καταλαβαινω τον ενθουσιασμο σου παροτι εγω ειχα Αμιγκα, και θεωρητικα μπορουσα να εχω και να παιζω αυτα τα παιχνιδια οποτε ηθελα.