pitsunami είπε:
Είσαι σίγουρος οτι ζεί?? Για μένα έχει τελειώσει το θέμα τις πραγματικής rock μουσικής απο τα μέσα των 90's!
100% σίγουρος...το θέμα είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό να το δεις.
Σίγουρα το ροκ έχει αλλάξει....τουλάχιστον δεν υπάρχει στη μορφή που το ξέραμε, ωστόσο έχουν αλλάξει και οι εποχές...
Όλοι μας έχουμε τα κολλήματά μας στη μουσική και πρώτος από όλους εγώ. Σαν τρελός έχω τρέξει να δω γέρους και ξεχασμένους καλλιτέχνες. Ωστόσο δεν ήταν και λίγες οι φορές που η απογοήτευση ήταν μεγάλη και θα προτιμούσα να είχα κρατήσει τη μυθική εικόνα που είχα αρχικά στο μυαλό μου.
Το σίγουρο είναι ότι η μουσική εξελίσσεται και υπάρχει εκεί έξω, αρκεί να θέλεις να την ανακαλύψεις. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε ότι μας ταϊζουν τα ραδιόφωνα και η mainstream βιομηχανίας.
Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί όσο τίποτα άλλο όμως, είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε καταντήσει η χαρά του κάθε κακομοίρη συνταξιοδοτημένου καλλιτέχνη. Και αυτό δεν γίνεται μόνο πρόσφατα. Από τα μέσα προς τα τέλη των 90s, θυμάμαι ότι ήταν σπάνιες οι φορές που κάποιο πραγματικά σύγχρονο γκρουπ ή καλλιτέχνης εμφανίστηκε στην Ελλάδα.
Κάθε χρονιά τα ίδια και τα ίδια...και πάλι τα ίδια....και κάθε φορά πιο ακριβά....
Και για όποιον δεν κατάλαβε, το πρόβλημα δεν το έχω με τους καλλιτέχνες, το έχω με τις αρπαχτές και το γεγονός ότι καθόμαστε και τρώμε συνεχώς το ίδιο ζεσταμένο φαγητό, και το πληρώνουμε για gourmet....