Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Άσε τα ban και κατέθεσε τις προτιμήσεις σου !telamonas.stokos είπε:15μερο BAN σε ολους σας γιατι αργησατε 1 1/2 χρονο να ανοιξετε τετοιο θεμα....
Περίμενε μέχρι να ξεκινήσω thread "Ρετρό περίεργοι τίτλοι ιταλικών θρίλλερ" ! :animeek:telamonas.stokos είπε:... τετοιου ειδους ταινιες εβλεπα στα πρωτα χρονια του video στην Ελλαδα το 82-83 και εχω ξεχασει πια ακομα και τιτλους.
exetlaios είπε:SOLEDAD MIRANDA
( Η "μούσα" του Jesus Franco. Xάθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα,
σε νεαρότατη ηλικία. )
θεα, εχω όλες τις ταινιες του jess franco που έχει παίξει κι αυτή. Στοιχειωνε τα εφηβικά μου όνειρα...
Καλά βρε miko, είναι δυνατόν να έχεις avatar "thank you for not littering your mind",miko63 είπε:... εχω όλες τις ταινιες του jess franco που έχει παίξει κι αυτή...
Σου προτείνω να τα δεις, με την παρακάτω σειρά :Wally είπε:Ειδα μερικες φωτο της Dyanne Thorne και μαλλον θα κατσω να δω τα ILSA...![]()
Τα δύο πρώτα είναι αρκετά "σκληρά" όσον αφορά την βία.Wally είπε:ελπιζω μονο να μην περιεχει τιποτα τρυπανια,πριονια,μυαλα στο τοιχο,σπληναντερα διοτι ειμαι "αλλεργικος"![]()