alkis21
ΚickOff World Champ 2013
- Αντιδράσεις
- 215
Για πολλούς από εμάς οι γονείς μας στην παιδική & εφηβική ηλικία όσον αφορά τα video games ήταν κάτι σαν τον τρομακτικό big boss του τελευταίου level: ένα αξεπέραστο εμπόδιο. Είτε μας φώναζαν να αφήσουμε αυτό το ρημάδι και να κάτσουμε να διαβάσουμε/φάμε/μαζέψουμε το δωμάτιό μας, είτε μας έβαζαν απαράδεκτα όρια μονοψήφιων ωρών απασχόλησης τη μέρα, είτε δεν καταλάβαιναν ότι είχαμε πατήσει pause γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε την πίστα μετά το σχολείο και έκλειναν το computer "για να μην καίει ρεύμα", είτε δεν κατανοούσαν την έννοια του 'είμαι σε κρίσιμο σημείο' ("Αφού θα συνεχίσεις να παίζεις μετά, ετοιμάσου να πάμε στη γιαγιά τώρα").
Αυτό που σπανίως άκουγα ήταν περιπτώσεις γονέων που να συμμετείχαν στο παιχνίδι. Προσωπικά η μητέρα μου έπαιξε ένα και μοναδικό παιχνίδι στη ζωή της (ομολογώ πάντως πως το ενδιαφέρον της κράτησε αρκετούς μήνες), το The Chess Player στο Spectrum
Προβολή συνημμένου 138300
ο δε πατέρας μου τα παράτησε μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειώσει το F18 στο αεροπλανοφόρο στην Amiga.
[edit] dead pic [edit]
Εσείς τι αναμνήσεις έχετε από την ανάμειξη των γονιών σας στα video games;
Αυτό που σπανίως άκουγα ήταν περιπτώσεις γονέων που να συμμετείχαν στο παιχνίδι. Προσωπικά η μητέρα μου έπαιξε ένα και μοναδικό παιχνίδι στη ζωή της (ομολογώ πάντως πως το ενδιαφέρον της κράτησε αρκετούς μήνες), το The Chess Player στο Spectrum
ο δε πατέρας μου τα παράτησε μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειώσει το F18 στο αεροπλανοφόρο στην Amiga.
[edit] dead pic [edit]
Εσείς τι αναμνήσεις έχετε από την ανάμειξη των γονιών σας στα video games;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: