Φωτάρα θα σας δω το Σάββατο γιατί Κυριακή πρέπει να είμαι "κάτω" ! Ευτυχώς μου έκατσε δουλειά μόνο Κυριακή μεσημέρι αυτή τη φορά. Μια χαρά, τα λέμε εκεί!
Χε χε! Έχω ειδοποιήσει και τον SONIC, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι εκεί.
Θα κάτσω κανά 3ωρο γιατί μετά φεύγω καρφί για Καλαμάτα! Αν και θα ήθελα να ξαναπεράσω Κυριακή κάποια στιγμή, δυστυχώς θα επιστρέψω ξημερώματα Δευτέρας. Ευτυχώς, τουλάχιστον, θα καταφέρουμε άνετα να τα πούμε.
Ήταν λίγο "πιεσμένο", επιστρέφοντας από δουλειά και όχι και σε πολύ καλή διάθεση μέχρι να περάσουμε το κατώφλι, αλλά 2 τύποι που πρωτοέπιασαν υπολογιστή γύρω στο 1985 είχαν φανταστικές αναμνήσεις σήμερα..
Είναι άλλο πράγμα να ψιλοασχολείσαι με το χώρο, να έχεις κάποιες γνώσεις/εμπειρίες και εντελώς άλλο να τα βλέπεις πάλι ζωντανά μπροστά σου με αυθεντικά περιφερειακά όπως τότε.
Παρατήρησα μεγάλο συνωστισμό και πολύ παιχνίδι στο τελευταίο κομμάτι των "παιχνιδομηχανών" αλλά το αγαπημένο μου ήταν η μικρή πλευρά με τα xt's, απέναντι από την είσοδο. Amstrad τρέχοντας xenon και δίπλα ένας ibm σε μέγεθος νταλίκας, με βάρος που δεν θέλω να μάθω και το θεϊκό κλικ-κλικ πληκτρολόγιο. Αν ήταν σε λειτουργία ο schneider euro pc/xt με ένα πορτοκαλί monitor, νομίζω πως θα με κόλαζε τόσο που θα δοκίμαζα να τον αρπάξω και να αρχίσω να τρέχω
Μπράβο στους εκθέτες για το μεράκι τους και τα κομμάτια που υπήρχαν, είναι τέτοιο το αντικείμενο που ακόμα και κοσμορυρροή να μην υπάρχει εμείς οφέιλουμε να συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε για τους λίγους και καλούς που το αγαπάμε.
Τωρα μολις μιλαγα με καποιους συναδελφους που επισκεφτηκαν την εκθεση και μου μετεφεραν τις εξαιρετικες εντυπωσεις που αποκομισαν.
Δεν περιοριστηκε σε μια απλη παραθεση μηχανηματων αλλα ειχε πολλα events που εντυπωσιασαν οχι μονο για το θεματικο περιεχομενο τους αλλα και με το γεγονος οτι προεδιδαν μια μερακλιδικη ομαδα που κοπιασε.
Στο λιοστασι, στη ραχουλα δεν υπηρχε wifi να δω τουλαχιστον το stream
Ήταν όμορφη και οργανωμένη έκθεση με διάφορα events, όπως ανέφερε ο wally. Με εξέπληξε ευχάριστα το ότι υπήρχαν και πολλά παιδάκια τα οποία εντρυφούσαν σε υπολογιστές μιας άλλης εποχής και μάλιστα έδειχναν να το απολαμβάνουν.
Η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και όλοι μας περάσαμε πολύ καλά.
Είδα και διάφορα παιδιά από εδώ που ήρθαν στην έκθεση όπως ο Amigovios, maxouli, caprice και πολλοί κοινοί μας γνωστοί στο ρετρό χώρο όπως ο Maddog και Pooky και αρκετοί άλλοι που σίγουρα θα ξεχνάω. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας!
Έχω ανεβάσει φωτογραφικό υλικό από την δική μου φωτογραφική μηχανή και κατά το βραδάκι θα προσθέσω και άλλες.