EDIT:[/color] Λοιπόν! Βρήκα τη φταίει για τη φωτογραφία! Μετά που η Ναταλί μας είπε πως τόσο στον Mozilla, όσο και στον Chrome της εμφανίζεται, είπα να κλείσω τον Firefox Portable που χρησιμοποιώ και ν' ανοίξω τον εγκατεστημένο, που δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ και μαντέψτε..εμφάνισε τη σελίδα κανονικά! Έκανα update και μου τον έκανε 43.0.1, πάλι τα ίδια, δεύτερο update και τον έκανε 43.0.2, πάλι το βλέπει κανονικά! Το "Adblock Plus" είχε κάποιο πρόβλημα, ήταν παλιό και δεν υποστηριζόταν. Το απεγκατέστησα, εγκατέστησα νέο και πλέον μου εμφάνιζε τη σελίδα ακριβώς όπως δείχνω στη φωτογραφία παραπάνω. Η φωτογραφία, σαν να μην είναι εκεί. Σαν να υπάρχει αρχείο που δεν υποστηρίζεται και δεν το ανοίγει ο περιηγητής. Απενεργοποίησα το Adblock Plus για την RetroDB, refresh και άνοιξε κανονικά! Το ενεργοποίησα ξανά, δεν την εμφάνιζε. Ακολούθησα την ίδια διαδικασία απενεργοποίησης-ενεργοποίησης στον portable και έκανε ακριβώς το ίδιο. Για έναν περίεργο λόγο, μονάχα στη συγκεκριμένη σελίδα δεν εμφανίζεται η φωτογραφία αυτή. Υπάρχει κάποιο malware "φυτευμένο" στη συγκεκριμένη φωτογραφία; Είναι κάτι στην ονομασία του αρχείου που δεν αρέσει στο "Adblock Plus"; Πιθανολογώ πως κάτι πάει στραβά στον κώδικα της σελίδας, διότι η φωτογραφία φαίνεται κανονικά
εδώ! Αναρωτήθηκα μήπως είναι οι κάτω παύλες της ονομασίας του αρχείου, αλλά βάζοντάς τες με προεπισκόπιση, το ίδιο μου κάνει. Το Adblock Plus για κάποιον λόγο δεν αφήνει την εικόνα αυτή ν' ανοίξει.