Εγώ σ' ευχαριστώ για την επιδιόρθωση! Μήπως να μου απαντούσες και στο παραπάνω, όμως;Shock είπε:Ευχαριστώ πολύ Mandrake!
Αντώνη, είσαι παρών; Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτώ παραπάνω; Μη μας πάρει πάλι μήνες για μια απλή δική σου τοποθέτηση... Τι ανάλυση ή μέγεθος αρχείων μπορούμε να βάζουμε; Υπάρχει περιορισμός; Τι αρχεία φωτογραφίας υποστηρίζονται; Με το συγκεκριμένο που δείχνω του καναλιού, ποιο από τα παραπάνω που ρωτώ φταίει και δεν εμφανίζεται η φωτογραφία;Shock είπε:Ευχαριστώ πολύ Mandrake!
Εγώ βλέπω κανονικά τη φωτογραφία, αν μιλάμε για την ίδιαMandrake είπε:Αντώνη, είσαι παρών; Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτώ παραπάνω; Μη μας πάρει πάλι μήνες για μια απλή δική σου τοποθέτηση... Τι ανάλυση ή μέγεθος αρχείων μπορούμε να βάζουμε; Υπάρχει περιορισμός; Τι αρχεία φωτογραφίας υποστηρίζονται; Με το συγκεκριμένο που δείχνω του καναλιού, ποιο από τα παραπάνω που ρωτώ φταίει και δεν εμφανίζεται η φωτογραφία;
Αυτό ακριβώς ήθελα να δούμε μετά από το τελευταίο update. Δώστε μου κάποιο παράδειγμα να το δωnasos kolias είπε:Και αφού θα δει ο Αντώνης το παραπάνω θέμα άλλο ένα "τεχνικό" ζήτημα:
Στις τηλεοπτικές σειρές (τσεκαρισμένο αλλά ίσως υπάρχει πρόβλημα και σε άλλες κατηγορίες)) όταν προσθέτουμε ονόματα ηθοποιών ναι μεν γίνονται "μπλε", που σημαίνει ότι η βάση τα αποδέχεται αλλά δεν εμφανίζονται αυτές οι συμμετοχές στο profil του ηθοποιού. Όταν μπει στο profil και κάνεις save, μόνο τότε εμφανίζονται.
Γιατι;