Χ
Χρήστος Κοτζιάς
Guest
Ναι γράφω
Ναι γράφω
Δεν έχω καμία απολύτως ένσταση για το υπόλοιπο περιοδικό. Ουδέποτε ανέφερα κάτι για το εσωτερικό του, εκτός αν έχω αρχίσει να ξεχνώ το τί γράφω στα μηνύματά μου. Ίσα-ίσα που μου άρεσε πολύ η προσπάθεια και συμφωνώ ότι είναι αρκετά αξιόλογη. Γι' αυτό άλλωστε συμβούλεψα σε PM το telonio πριν αρκετές ημέρες, να μην αυξήσει τις σελίδες του περιοδικού, διότι σε βάθος χρόνου, το να αναζητεί συντάκτες για να γράψουν άρθρα θα καταστεί κουραστικό και ψυχοφθόρο για τον ίδιο. Είναι προτιμώτερο ένα μικρό και διαχρονικό project, παρά ένα ογκώδες e-περιοδικό που θα "ξεψυχίσει" σύντομα.Αγαπητέ Χρήστο, (αν και πολύ όμορφη η προσπάθειά σου), δε βλέπω το λόγο, γιατί το "Retroid" θα πρέπει να μοιάζει με το "User" ή με οποιαδήποτε άλλο περιοδικό που κυκλοφορούσε στα '80s...
Κάθε περιοδικό που κυκλοφορεί (ηλεκτρονικό ή έντυπο), θα πρέπει να έχει το δικό του χαρακτήρα...
Οι επιλογές είναι αμέτρητες, και σαν παράδειγμα σου βάζω 2 εναλλακτικά εξώφυλλα που είχα φτιάξει για το "Phoenix":
Προβολή συνημμένου 244527
------------------------------------------------------------------------------------
Προβολή συνημμένου 244528
Εδώ όμως δεν κάνουμε διαγωνισμό εξωφύλλων...
Έχουμε ένα εξαιρετικό περιοδικό, το οποίο σε κάθε τεύχος ανεβαίνει επίπεδο σε ύλη και σε "στήσιμο", και οφείλουμε να το αγκαλιάσουμε και αυτό όπως έχουμε αγκαλιάσει όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει και κυκλοφορούν...
Κάτι που θα μπορούσες να κάνεις εξ'αρχής....Θα σου απαντήσω αύριο, σε PM, διότι αρχίζω και νιώθω σαν να πρωταγωνιστώ σε εκπομπή ξεκατινιάσματος.....
@DINO πολύ ωραία τα εξώφυλλα που έχεις κάνει για το Phoenix, μου αρέσουν πολύ και μιλάμε για 2008 όπου να υποθέσω τα τότε προγράμματα δεν είχαν τις δυνατότητες των σημερινών DTP προγραμμάτων!
Αυτά!
Εντάξει παιδιά ας μην γίνει παραπάνω ανάλυση του θέματος.
Message received & understoodΠροσυπογράφω τα γραπτά του @telonio και του @DINO.
Εθελοντική δουλειά γίνεται προς το retro community και μάλιστα από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουν τα παιδιά. Το τεύχη παρέχονται δε εντελώς δωρεάν, ενώ για τους ίδιους συντελεστές η όλη φάση μπορεί να συνεπάγεται και κάποιο μικρό κόστος σε χρήμα ή προσπάθεια. Είναι αστείο και να το συζητάμε καν...
Όσοι ενδιαφέρονται να αγκαλιάσουν το Retroid, είναι ευπρόσδεκτοι ως προς την διατύπωση κάθε καλοπροαίρετης κριτικής ή ως προς την συνεισφορά με αρθρογραφία κλπ. Όσοι δεν το γουστάρουν, ας μην το διαβάσουν ή ακόμα καλύτερα ας μας αδειάσουν την γωνιά. Μην ξαναδώ μπηχτές, ειρωνείες, πικαρίσματα, υπονοούμενα και ψιλοτρολιές, γιατί μόνο κόμπλεξ βγάζουν και δεν θα τα ανεχτώ.