Kambia Co-Admin Διαχειριστές Joined 11 Ιαν 2008 Μηνύματα 13.675 Αντιδράσεις 1.433 28 Μάρ 2016 #41 Πατάτε αναφορά γι αυτές τις αναρτήσεις, Please. Εγώ πχ δεν έτυχε να τις δω. Εκτός και αν κάποιο από τους συνδιαχειριστές πρόλαβε και τις καθάρισε.
Πατάτε αναφορά γι αυτές τις αναρτήσεις, Please. Εγώ πχ δεν έτυχε να τις δω. Εκτός και αν κάποιο από τους συνδιαχειριστές πρόλαβε και τις καθάρισε.
stayros Moderator Διαχειριστές Joined 16 Νοέ 2011 Μηνύματα 7.716 Αντιδράσεις 1.837 28 Ιουλ 2017 #42 stayros είπε: Δυστυχως εξακολουθουν να υπαρχουν ακομα!!! :angry: Μπαινεις να διαβασεις ρετροκαταστασεις και βλεπεις διαφημισεις και ειδησεις για σκυλακια,γατακια,καναρινια και ενα σωρο αλλα ασχετα!!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Η πραγματεια τους εχει πλεον αναβαθμιστει.....απο ραπτομηχανες μεχρι ατοκα δανεια!!!!!!!!! .... :rant: :rant: Η προσφορα μου παντως για βοηθεια, ισχυει ακομα να ξερετε.
stayros είπε: Δυστυχως εξακολουθουν να υπαρχουν ακομα!!! :angry: Μπαινεις να διαβασεις ρετροκαταστασεις και βλεπεις διαφημισεις και ειδησεις για σκυλακια,γατακια,καναρινια και ενα σωρο αλλα ασχετα!!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Η πραγματεια τους εχει πλεον αναβαθμιστει.....απο ραπτομηχανες μεχρι ατοκα δανεια!!!!!!!!! .... :rant: :rant: Η προσφορα μου παντως για βοηθεια, ισχυει ακομα να ξερετε.