- Αντιδράσεις
- 2.171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω όλα τα επεισόδια, και τα 85.Domniki είπε:Mετα απο χρονια ειδα τα πρωτα επεισοδια του Robotech και καταλαβα επιτελους πως ξεκινησαν ολα![]()
ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟkyriazisv είπε:Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω όλα τα επεισόδια, και τα 85.
Δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα ο Rick παντρευτηκε τελικα την Lisa (την καστανη που αναφερεις)Yanna76 είπε:Εγώ ως κορίτσι ας είχαν μάχες και ιστορίες, με έννοιαζε αν τελικά αυτός θα καταλήξει με τη Μινμέι ή με την άλλη την καστανή και ήθελα να τα φτιάξει με την καστανή.
Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο Yanna76 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ ως κορίτσι ας είχαν μάχες και ιστορίες, με έννοιαζε αν τελικά αυτός θα καταλήξει με τη Μινμέι ή με την άλλη την καστανή και ήθελα να τα φτιάξει με την καστανή.
Δεν ξερω αν το γνωριζεις, αλλα ο Rick παντρευτηκε τελικα την Lisa (την καστανη που αναφερεις)
Και επειδή, εμάς τα αγοράκια δεν μας πολυενδιαφέρει, με ποιαν τα έφτιαξε ο πιλότος,Αααχ! Το καλό μου! Είχα δει την ταινία που κατέληγαν μαζί και στη σειρά προς τα τελευταία επεισόδια είδα ότι κι εκεί παράτησε το ζαβό την τραγουδίστρια και τα έφτιαξε με το σοβαρό το κορίτσι.
Αλλωστε τους εξωγηινους τους καταστρεφουν με ενα φιλι...Κουφο οπλο, αλλα δουλεψε
Sorry Captain Kal, δεν ηξερα οτι δεν την ειχες δειCaptain Kal είπε:Αυτό ήταν spoiler. ( Tώρα την βλέπω την σειράΑλλά δεν πειράζει. Χάθηκε να τους ρίξουν κάνα super duper πύραυλο?
).