Δεν φαντάζεσαι!!! Θυμάμαι όταν μάθαινα έναν αλγόριθμο που φτιάχνει το μεσαίο στρώμα, της είχα βγάλει την ψυχή!!! (μιλάμε βέβαια για κάποιες ώρες που μου εξηγούσε το ίδιο πράγμα!)... Σκηνή απείρου κάλλους! Μετά πήρα τον κύβο (της, γιατί δικό μου δεν είχα!) και πήγα να τον ταλαιπωρήσω σπίτι μου!!!Kambia είπε:@ D@redevil κατεβασε πολλα υπογλωσσια η φιλη σου??
Θα κανονίσουμε συνάντηση με την Κάμπια, να γράψουμε ένα tutorial!teflon είπε:Λοιπόν! Να ανοιξει thread με θέμα " Η λύση του 3χ3 κύβου" τώρα, γιατί το έχω απωθημένο από κούνια.........
Kambia προπονησου!Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση των Times, το "Ρούμπικ 360" περιέχει τρεις διαφανείς σφαίρες τοποθετημένες η μία μέσα στην άλλη, μέσα στις οποίες βρίσκονται έξι μικρές μπάλες διαφορετικών χρωμάτων. Στόχος του παιχνιδιού είναι οι έξι μπάλες να βρεθούν σε χρωματικά καθορισμένες θέσεις στην εξωτερική σφαίρα.
Ο ίδιος ο καθηγητής δηλώνει ότι "είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τί πρέπει να κάνει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρει τη λύση". Όπως αναφέρει, χρειάζεται περισσότερη ικανότητα στο χειρισμό από τον "κύβο" και είναι πιο "προκλητικό" γιατί αποτελεί και ένα παιχνίδι με τη βαρύτητα.
Ψιψινέλ, μη γλύφεσαι! Πιάσε πρώτα το δωδεκάεδρο και βλέπουμε!Kambia είπε:Wally χθες τον παρήγγειλα !!! (ειμαι καμμενη το παραδεχομαι)
Υγ. D@redevil ετοιμασου.... χεχεχεχεχε