Rumor : Η Sega θα ανακοινωσει καινουργιο μηχανημα στην E3!!!!!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DarkSynbios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DarkSynbios

RetroMasteR
Αντιδράσεις
214
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε καθε χρονο!!!!! :P :D

Η sega συμφωνα με πληροφοριες που εδωσε αποκλειστικα σε μενα αγγελος εξ ουρανου με την μορφη του sonic θα ανακοινωση καινουρια κονσολα στην E3 2666.Υπομονη οπαδοι της sega μεχρι τοτε λοιπον.

Χαχα!!! Άντε να αναβιώσουν οι παλιές καλές διαμάχες!! :2beers:

Εγώ πάλι έχω ακούσει ότι επειδή το Dreamcast 2 έχει αργήσει να το παρουσιάσει, θα πάει κατευθείαν στο Dreamcast 3 η και 4 (Μπορεί και 5 αν δεν καταφέρει να αρχίσει την παραγωγή τις επόμενες ώρες..)..

Αν και υπάρχει κίνδυνος αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές να αναβάλει για ακόμα μία φορά την κυκλοφορία του.. :(

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με off the record δηλώσεις του στελέχους της Sega, Naksera Tielega, η εταιρεία θα ανακοινώσει ή όχι την νέα κονσόλα ανάλογα με το αν η χώρα μας θα παραμείνει ή όχι στο ευρώ. Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος η εταιρεία θεωρεί την Ελλάδα key market, μιας και "Αν πουλήσει στην Ελλάδα μπορεί να πουλήσει παντού"!

Γεια σου μεγαλη sega ανεκδοτο καταντησες για ολους του gamers:P

Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου να έκανε ένα μεγάλο come back με μία καλή κονσόλα. Σαν "αντίπαλη" εταιρία την προτιμώ από την $ony και την Micro$oft τις οποίες δεν τις έχω σε καμία εκτίμηση. Αρκεί βέβαια να ξεφορτωνόταν το καρκίνωμα που έχει τόσο καιρό μέσα της. Μιλάω φυσικά για την Sonic Team.

Και ο Τσίπρας θα κατέβει με τον Καρατζαφέρη χέρι - χέρι. :darkglasses:

Και μάλλον αυτό παίζει πιο κοντά στη πραγματικότητα!

'Αλλος για το ΔΑΦΝΙ!!!!!!!! :P

Κατι ετοιμαζει η Sega :

On January 16,2012, Kabshiki Kaisha SEGA filed and applied a trademark a rather large and very detailed trademark for something called "ORBI". The trademark contains 14 different International Classes and over hundred different possible products, 5 different potential logos, the possible formation of different LLCs(Limited Liability Company) and with such a description it would conclude that "ORBI" is not a game console but rather a NEWLY formed wholy owned subsary of SEGASammy Holdings that will take over all its operations and expand SEGA's business beyond a software only company, not only eventually back into game hardware, but beyond that into Electronics,Decor,Industrial manufacturing,clothing,winery material,contracting,Hotel Resorts Franchise Holding,Restaurant Franchise Holding, home video media format you name it.

Ωραια λοιπον απο δω και περα αφου η sega ειδε και αποειδε με τα videogames και καταλαβε οτι δεν τραβαει αλλο η ομαδα θα αρχισει να φτιαχνει στρινγκακια με το λογοτυπο sega επανω :D Να το επομενο δωρο για την κοπελα μου sega στρινγκ.Κοπελα-τι δωρο με πειρες για τα γενεθλια μου μωρο μου; metalcandyman-στρινγκακια sega μωρακι μου και πηρα και πολλα για να μην ξεμηνεις οταν θα τα σκιζω :D

metalcandyman είπε:
Ωραια λοιπον απο δω και περα αφου η sega ειδε και αποειδε με τα videogames και καταλαβε οτι δεν τραβαει αλλο η ομαδα θα αρχισει να φτιαχνει στρινγκακια με το λογοτυπο sega επανω :D Να το επομενο δωρο για την κοπελα μου sega στρινγκ.Κοπελα-τι δωρο με πειρες για τα γενεθλια μου μωρο μου; metalcandyman-στρινγκακια sega μωρακι μου και πηρα και πολλα για να μην ξεμηνεις οταν θα τα σκιζω :D
ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑ!!! Τσιμπησες ποντικακι! :P

Είμαστε ήδη πολύ πιο μπροστά από τα Sega fanbois...

l_wk_120527swim15.jpg

l_wk_120527swim15.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sega Europe is expected to announce its closure?

On the eve of E3 2012, we are able to learn, according to our sources deemed credible, that Sega Europe should close down in the coming months and all local branches in Europe as Sega France. This is partly a consequence of the ineffectiveness of the strategy Sega for several years is to develop games by Western developers. In the aftermath, Sega should also announce, according to these sources, not to develop AAA games on consoles, but to focus on games and mobile phones dematerialized particular tablet. The last headline Sega developed by Creative Assembly will be presented at the 2012 E3 in a few days. For information, remind that Sega has announced that it will not be at GamesCom 2012.

Δεν ξερω αμα ειναι σωστη η μεταφραση αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση πλεον.

DarkSynbios είπε:
Sega Europe is expected to announce its closure?On the eve of E3 2012, we are able to learn, according to our sources deemed credible, that Sega Europe should close down in the coming months and all local branches in Europe as Sega France. This is partly a consequence of the ineffectiveness of the strategy Sega for several years is to develop games by Western developers. In the aftermath, Sega should also announce, according to these sources, not to develop AAA games on consoles, but to focus on games and mobile phones dematerialized particular tablet. The last headline Sega developed by Creative Assembly will be presented at the 2012 E3 in a few days. For information, remind that Sega has announced that it will not be at GamesCom 2012.

Δεν ξερω αμα ειναι σωστη η μεταφραση αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση πλεον.
Tι μορφωση αυτοι οι οπαδοι της sega ακομα και την γαλλικη φαρση την μιλανε :D Περα απο την πλακα τα πραγματα ειναι απιστευτα τραγικα για την sega.Μπορει να μη την γουσταρω αλλα εχω φαει χιλιαδες ωρες με τα παιχνιδια της και εκκαταμυρια ωρες με τα arcade της.Αμα γιννει και αυτο που αναφερετε στο κειμενο τοτε ειναι με το ενναμιση ποδι στον ταφο των videogames:(

Αυτό συνεπάγεται ότι μιλάμε και γι' άλλες χαμένες θέσεις εργασίας... Και άλλο ένα "τέλος εποχής"....

Κρίμα... Οπότε μάλλον πάει και η φήμη! (?)

Sega on twitter : Interweb rumours of SEGA Europe closing are false. Rumours of Dirk Kuyt signing for Fenerbache? Much more likely.

Λετε να ητανε μια μικρη αναστατωση; :P

Κριμα για την Sega ... Καποτε ειχε πολλα καλα παιχνιδια.. Το saturn ,το 32x και mega cd και ολα αυτα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα την κατεστρεψαν νομιζω.... Ελπιζω να ειναι μονο φημες :( .

Πίσω
Μπλουζα