DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 214
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε καθε χρονο!!!!!
ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΧΑ!!! Τσιμπησες ποντικακι!metalcandyman είπε:Ωραια λοιπον απο δω και περα αφου η sega ειδε και αποειδε με τα videogames και καταλαβε οτι δεν τραβαει αλλο η ομαδα θα αρχισει να φτιαχνει στρινγκακια με το λογοτυπο sega επανω Να το επομενο δωρο για την κοπελα μου sega στρινγκ.Κοπελα-τι δωρο με πειρες για τα γενεθλια μου μωρο μου; metalcandyman-στρινγκακια sega μωρακι μου και πηρα και πολλα για να μην ξεμηνεις οταν θα τα σκιζω
Αλανι δε ριχνεις και μια μεταφραση γιατι δεν κατεχω την γαλλικηdr_slump είπε:Βρε κατσικοπόδαροι, την φάγατε!
http://www.gamekyo.com/newsfr46962_sega-europe-devrait-annoncer-sa-fermeture.html
Tι μορφωση αυτοι οι οπαδοι της sega ακομα και την γαλλικη φαρση την μιλανε Περα απο την πλακα τα πραγματα ειναι απιστευτα τραγικα για την sega.Μπορει να μη την γουσταρω αλλα εχω φαει χιλιαδες ωρες με τα παιχνιδια της και εκκαταμυρια ωρες με τα arcade της.Αμα γιννει και αυτο που αναφερετε στο κειμενο τοτε ειναι με το ενναμιση ποδι στον ταφο των videogamesDarkSynbios είπε:Sega Europe is expected to announce its closure?On the eve of E3 2012, we are able to learn, according to our sources deemed credible, that Sega Europe should close down in the coming months and all local branches in Europe as Sega France. This is partly a consequence of the ineffectiveness of the strategy Sega for several years is to develop games by Western developers. In the aftermath, Sega should also announce, according to these sources, not to develop AAA games on consoles, but to focus on games and mobile phones dematerialized particular tablet. The last headline Sega developed by Creative Assembly will be presented at the 2012 E3 in a few days. For information, remind that Sega has announced that it will not be at GamesCom 2012.
Δεν ξερω αμα ειναι σωστη η μεταφραση αλλα μιλαμε για τραγικη κατασταση πλεον.