S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Δεν μπορεί να είναι in-game αυτά....

Αμα είναι όμως θα κάνουμε να δούμε τον πραγματικό κόσμο πολύ καιρό!!

Ψαρωτικες!!!

Του χρονου με βλεπω να τα "σκαω" για ενα καλο κτηνακι-Pc.

Τι να κανουμε...τα παθη πληρωνονται

Κι ομως φιλε Keeper...δεν ειναι απιθανο.Ειδικα με τουε ρυθμους της αναπτυξης των gpu,εχουμε να δουμε παλαβα πραγματα

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καιρός για αναβάθμιση shadow...Πόσο θα γλιτώσουμε ακόμα...Ο καιρός είναι κοντά :P

Shadowdancer2501 είπε:
Κι ομως φιλε Keeper...δεν ειναι απιθανο.Ειδικα με τουε ρυθμους της αναπτυξης των gpu,εχουμε να δουμε παλαβα πραγματα
Αστα να πανε αρχηγέ. Η Intel εκτιμάει οτι ώς το (κοντινό) 2012 θα έχει επεξεργαστές με 12 πυρήνες :cool:

Αντίστοιχη ανάπτυξη λογικά θα έχουν και οι GPU οπότε θα μας φύγει το κεφάλι!!! :thumb:

Keeper,Shadow θα κανω ψακτικη να μαθω αν ειναι original και οχι fake και θα ενημερωσω.

Τωρα σε τι πλατφορμα ειναι...μονο το aspect ratio μου δινει καποια hints αλλα ΕΝΑ ειναι το σιγουρο----> δεν ειναι για Wiiiiiiiiiiiiii :P

Δε μπορεί ρε παιδιά. Παρά είναι καλές οι φωτό. Αν αυτό είναι παιχνίδι του 2007 δε μπορώ να φανταστώ τι θα παίζουμε το 2015

tux-racer 9?? :diablotin: (σορυ Shock αλλα μου την εστρωσες στο φιλλέ) :D

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Θα με πεθάνετε σήμερα!!!

LOL Wally η κοιλιά μου!!!!!!

Καλά ρε σου έχω δώσει την εντύπωση ότι δε παίρνω από πλάκα;

Βάλανε και σκάκι έμαθα στα Vista!!! Να δω δημόσιο υπάλληλο να παίζει σκάκι αντί πασιέντζα!!

H MS θα βοηθησει να ανεβει το πνευματικο επιπεδο των Δημοσιων υπαληλων, κατι που δεν αναφερει ομως στην αδεια χρησης!! :D :D

Αν και τα παιχνίδια με υπερβολικό hype και τεράστιους development χρόνους με απωθούν λίγο, το S.T.A.L.K.E.R το περιμένω γιατί όπως έχω ξαναγράψει θα σηματοδοτήσει την αγορά νέου PC.(…επιτέλους…)

Καλώς να έρθει λοιπόν. :diablotin:

Ετσι για να γουσταρουμε ολοι οι S.T.A.L.K.E.R s...

http://www.gamesradar.com/us/pc/game/features/article.jsp?articleId=2006113014338330011&sectionId=1003&releaseId=2005138888000000020780

day4 We take a closer look at the people (and creatures) you'll meet in the single player adventure

http://video.google.com/videoplay?docid=-2085990613832900041&q=stalker&hl=en

Δειτε αυτο το βιντεακι-ειδικα αφιερωμενο στον Pooky(1),fellow stalker see you in the zone

Άρχοντα απίστευτο πραγματικά. Ότι χρειαζόμουν βραδυάτικα μια δόση πόρωσης να με κρατήσει μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Θα ακολουθήσει ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών και προτάσεις αναβάθμισης των υπαρχόντων υπολογιστών μας ώστε και να παίξουμε το παιχνιδάκι χωρίς κανένα πρόβλημα και να μην ξηλωθούμε κανονικά.

Αρχίζω μελέτη και επανέρχομαι!!!!!!!

http://www.stalker-game.com/

για να αρχίσει καλά η επόμενή σας πόρωση.......

Beware..... a new era has begun.....

Όπως είπες και συ:: ΠΟΡΩΣΗ!!!!!

Κάτι μου λέει πως τελικά ο πόλεμος θα αρχίσει γρηγορότερα.... :diablotin: :diablotin:

Πίσω
Μπλουζα