Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αbout freaking time ρε Jens !The new Mk2 version can be used with the Amiga 1200 and also with the Amiga 4000T.
Aναρωτήθηκα γιατί μόνο η Γερμανική Individual έχει αποκλειστικά εσωτερικούς scandoublers/flickerfixer για τις Amiga. Η πλακέτα είναι απλό θέμα να αντιγραφεί και να βγεί σε μαζική παραγωγή στην Κίνα. Το πρόβλημα είναι τα microchip που είναι κλειδωμένα και πρέπει να γραφτεί ο κώδικας από την αρχή. Πράγμα που σημαίνει γλώσσες προγραματισμού ξεχασμένες στην λήθη του χρόνου. Έτσι λοιπόν, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε 200 ευρώ για εσωτερικό scandoubler.
Έχω εσωτερικά flickerfixer/scandoubler σε 600, 2000, 4000 και CD32 (η 3000 έχει από την commodore). Για την reamiga 1200 που συναρμολογώ θέλω εσωτερικό scandoubler. Θα προτιμήσω την λύση του raspberry (με το hdmi to vga που προτείνει ο freaktmp) και θα λειτουργεί το raspberry σαν accelerator.Έχω και την πρώτη έκδοση του scandoublers/flickerfixer και το OSSC. Πλέον προτιμώ τον OSSC και δεν χρησιμοποιώ το scandoubler!!