DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 205
Περιεργο με φαινεται χθες να ανακοινωθηκε και σημερα το public να ειχε κουτι εστω για διαφημιστικους λογους.Λογικα την σαβουρα SEGA Genesis Flashback ειδες.Σήμερα που πήγα στο Public είχαν ανάμεσα στον commodore mini και στο snes mini και ένα κουτί megadrive mini. Για διαφημιστικούς λόγους βέβαια.
Mη μου πεις, μούφα για τα μπάζα φαντάζομαι έτσι;Περιεργο με φαινεται χθες να ανακοινωθηκε και σημερα το public να ειχε κουτι εστω για διαφημιστικους λογους.Λογικα την σαβουρα SEGA Genesis Flashback ειδες.
http://www.public.gr/product/gaming/retro-gaming/retro-konsoles/sega-mega-drive-flashback-at-games/prod8810895pp/
Ειναι γνωστο αυτο φιλος δεν το λεω εγω μονο η το εβγαλα απο το μυαλο μου.Αν το ψαξεις λιγο διαβασεις διαφορα reviews κλπ που κυκλοφορουν αλλα και γνωμες απο κατοχους θα το καταλαβεις.Mη μου πεις, μούφα για τα μπάζα φαντάζομαι έτσι;
Μετα απο αντιδρασεις του κοσμου η ATGames κατεβασε την σελιδα του Facebook, διεγραψε και το tweet της με ανακοινωση αργοτερα ειπε οτι δουλευουν πανω σε καλυτερο emulator με την Sega.Οι φοβοι επιβεβαιωθηκαν τελικα.Καμια SEGA δεν φτιαχνει την κονσολα αλλα την φτιαχνει η ΑΤ Games και επιβεβαιωθηκε απο αυτους.
Το είδα κι εγώ.Σήμερα που πήγα στο Public είχαν ανάμεσα στον commodore mini και στο snes mini και ένα κουτί megadrive mini. Για διαφημιστικούς λόγους βέβαια.
Oτι και να κανουν οσες σελιδες να κατεβασουν και οσα tweets να ποσταρουν και μονο που βρισκονται στην αναπτυξη της κονσολας αυτης στα δεικα μου ματια ειναι βρωμα η δουλεια και δε χρειαζεται περαιτερω αναλυση.Μετα απο αντιδρασεις του κοσμου η ATGames κατεβασε την σελιδα του Facebook, διεγραψε και το tweet της με ανακοινωση αργοτερα ειπε οτι δουλευουν πανω σε καλυτερο emulator με την Sega.