Sega Mega Drive Mini

Το μόνο που ζηλεύω είναι τα σασιά. Θα ήθελα να έχω μία συλλογή με όλα τα minis και να τα έχω σε ένα ράφι να φαίνονται απλά. Αλλά με αυτές τις τιμές είναι αδύνατον κάτι τέτοιο, πολύ ακριβά για διακοσμητικά.
 
Εγώ έχω το παλιό Mega Drive 2 ακόμα (ήταν η πρώτη μου κονσόλα!) και αρκετά παιχνίδια αλλά το προ-παρήγγειλα από την Άμαζον σαν κλασσικός Σέγκα φανμπόυς :happyjump:

Αυτό που θα ήταν καταπληκτικό θα ήταν να μπορούσες να βάλεις τις αυθεντικές "κασέτες" των παιχνιδιών, δηλαδή να είναι πραγματικά μία μίνι έκδοση της αυθεντικής κονσόλας.

Τέλος πάντων, μακάρι να φτιάξουν ένα Saturn μίνι κάποια στιγμή, να βάλουν το Panzer Dragoon Saga και ολόκληρο το Shining Force III και ας το χρεώσουν όσο θέλουν!
 
Μα, αν ειχε θύρα αρκετά μεγάλη να χωράει τις αυθεντικές κασέτες τότε δεν θα ήταν mini :p
 
Eχει βγαλει η ΑΤ μινι με κασσετα ,ολα γινονται.

1.jpg
 
Nαι αυτο λεω θα μπορουσε η Sega να το κανει καλυτερο.
 
Η sega δεν φτιαχνει πραγματα, απλα δινει αδειες στους αλλους να φτιαξουν. Και αυτο με την αδεια της Sega ηταν και ηταν χαλια.

Μετα συνεργαστηκαν με την εταιρια M2 οπου εκανε το ποιοτικότερο Mini (και διαφορα αλλα).
 
Οκ αυτο που θελω να μεινει σαν απαντηση στον Imgema ειναι οτι μπορουσε να εχει και κασσετες χωρις αυξηση μεγεθους.
 
Οκ αυτο που θελω να μεινει σαν απαντηση στον Imgema ειναι οτι μπορουσε να εχει και κασσετες χωρις αυξηση μεγεθους.

Mα και πάλι, αυτό μεγαλύτερο δεν είναι από το MegaDrive mini?

Μπορει να θυμάμαι και λάθος βέβαια. Αλλα το θέμα είναι ότι για να μπορεί να έχει αυτήν την θύρα (που είναι τεράστια σε σχέση με το μέγεθος του σασί) η κονσόλα είναι λίγο άσχημη. :sick:
 
Της at οπτικα δεν θυμιζει σε τιποτα το mega drive.

Σαν πατημενη κονσερβα φαινεται.Ουτε για διακοσμητικο δεν κανει αυτο.

Σε κανονικο σχημα mega drive mini οπως εγραψε ο imgema δεν θα ηταν μινι.
 
Τα προιοντα της atgames εκεινα τα χρονια ηταν απαραδεκτα. Συνεπως κανει μονο για να το βαλεις στο ραφι.

Νομίζω το τελευταίο που έβγαλε άξιζε!! Επιπλεόν και cartridges και SD!! Τα mini της M2 δεν νομίζω ότι παίρνουν επιπλέον games!
 
Πανω στο κουτι του mini 2 στην Ιαπωνια εχει ενα url για να ψηφισει ο κοσμος το παρακατω.
Βλεπουμε οτι το DC ειναι στα σχεδια.

Which classic Sega hardware replica would you like to see next? (select multiple)

-SC-3000
-SG-1000/1000 II
-Mark III/Master System
-Saturn
-Dreamcast
-MD Mini 3
-Game Gear Micro pt.2
-non-Micro Game Gear
-arcade a la Astro City Mini
-other (specify)
-not particularly interested
 
Saturn και dreamcast... αν τα βάλουν τα πήρα όσο κι αν κάνουν...
Πανω στο κουτι του mini 2 στην Ιαπωνια εχει ενα url για να ψηφισει ο κοσμος το παρακατω.
Βλεπουμε οτι το DC ειναι στα σχεδια
 
Δεν τα εχω εχω συμπαθησει.
Ηλπιζα οτι στo δευτερο, θα ειχαν διορθωσει το audio lag αλλα απο οτι βλεπω σε καποια videos, υπαρχει ακομα χωρις καποια βελτιωση.

Νομιζω οτι απευθυνεται κυριως σε κοσμο που δεν εχει πλεον προσβαση σε CRT ή σε καποιο scaler και ξερει/καταλαβαινει οτι αν χωσει την original κονσολα σε επιπεδη TV θα χορτασει lag χαχαχα

Σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν να κανουν ενα καλυτερο ξεσκαρταρισμα τιτλων βεβαιως βεβαιως...

Ελπιζω τουλαχιστον να πεσουν οι γελοιες τιμες σε καποια απο τα παιχνιδια που συμπεριλαμβανονται (Crusaders of Centy με ακους? :) ).

Επισης δεν θα ηθελα να βγει μινι Saturn ή Dreamcast διοτι αν εδω εχουμε audio lag και 100+ ευρω, δεν μπορω να φανταστω τι θα συμβει με Saturn και Dreamcast...
 
Εμεις έχουμε πολλούς άλλους καλύτερους τρόπους να παίξουμε όλα αυτά τα games. Λογικά οι πιο casual που δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με σωστό emulation ή FPGAs θα είναι OK με τα minis. Kαι πιστεύω σε αυτούς απευθύνονται οι εταιρίες. Σε αυτούς και σε συλλέκτες που δεν θα κάτσουν να παίξουν.

Πάλι καλά να λες που το emulation δεν είναι κακό. Πραγματικά λυπάμαι όποιον έπαιξε για πρώτη φορά Sonic σε κονσόλα από AT Games. Τουλάχιστον τώρα φαίνεται να τους νοιάζει πιο πολύ. Και μου κάνει εντύπωση πως έχουν λειτουργίες που ακόμα και οι ψαγμένοι θα εκτιμούσαν, οπως το option με τα διαφορετικά sound chip και τα regions με τα διαφορετικά box art κλπ. Γενικά το menu λειτουργεί ωραία με τα διαφορετικά regions, καλύτερα και από τα περισσότερα frontends που τα διαφορετικά regions τα έχεις σαν ξεχωριστό σύστημα...
 
Εμεις έχουμε πολλούς άλλους καλύτερους τρόπους να παίξουμε όλα αυτά τα games.
Σωστος.

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον απευθύνεται αυτο εδω. Το πρωτο ηταν για το ευρύ κοινο, που το εβλεπε στο ραφι στο Walmart και στο Target και απλωνε το χερι χωρις να το πολυσκεφτει και το εβαζε στο καλαθι.

Αυτο εδω κυκλοφορει μονο σε περιορισμενο αριθμο και μπορεις να το αγορασεις μονο online απο το Amazon.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι για συλλεκτες που θελουν να εχουν το πληρες σετακι και να τα βαλουν στο ραφι το ενα διπλα στο αλλο.
 
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι για συλλεκτες που θελουν να εχουν το πληρες σετακι και να τα βαλουν στο ραφι το ενα διπλα στο αλλο.
Πολύ πιθανό. Εγώ αν είχα χρήματα για τέτοιου είδους αγορές θα ήθελα να έχω όλα τα minis για την συλλογή και μόνο και ας μην έπαιζα καθόλου. Μπορεί να έφτιαχνα μία γωνιά με μία μικρή οθόνη που να είναι αφιερωμένη μονο σε αυτά και οποίος θέλει να βάζει να παίζει.
 
  • Wow
Reactions: Ace
Πίσω
Μπλουζα