Sega Pluto [Sega Saturn + Netlink] το ακυκλοφόρητο μηχάνημα!

Getta Robo είπε:
Αυτος που το πηρε προς ενα δολαριο ειναι απο ηνωμενες πολιτειες, ο αλλος ειναι στην Ιαπωνια. Δυστηχως δεν ξερουμε ακομα πολλα, ουτε απο τα cds που βρεθηκαν, αλλα ουτε και φαινομενικα εχουνε ανοιχτει τα μηχανηματα ακομα. Ο πρωτος τωρα, ειτε πιστευε πως απλα ειναι καποια Ιαπωνικη εκδοση και δεν ηξερε καν τι παιζει, ειτε περιμενε την καταληλη στιγμη να το βγαλει προς πωληση. Παντως, ο σχεδιασμος του τοσο καιρο νομιζαμε πως ητανε για το Dreamcast και οχι ο ανασχεδιασμος του Saturn. Περιμενοντας και βλεποντας απο εκει και περα τι στο καλο φοραει μεσα του..
ναι,και στο καπακι το πουλαει κ ο δευτερος ιδιοκτητης ,δεν ειναι περιεργο αυτο??

δεν ξερω αν το παρατηρησες,αλλα κ τα δυο pluto εχουν 1 κοινο.το καπακι τους δεν κλεινει.

δεν ειναι περιεργο να εχουν φτιαξει 2 πληρως λειτουργικα μηχανηματα και να μην εχουν φτιαξει το καπακι να κλεινει???

μπορει να ειμαι υπερβολικος,αλλα κατι δεν παει καλα για μενα...

1 μηχανημα που αγνοειται η υπαρξη του για 15 χρονια,κ μεσα σε λιγους μηνες μα8ενουμε τα ''παντα''

ουτε η ατλαντιδα να ηταν...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και γενικοτερα πιστευω στις θεωριες συνομοσιας, εδω δεν βλεπω κατι εξαιρετικα περιεργο. Το #02 το εχει καποιος οπου εργαζοτανε για την Sega, οπου το εδωσε επισης εργαζομενος φιλος του, και ο συγκεκριμενος ειχε διαρευσει το Geist επειτα απο την καταστροφη της πρωτης εκδοσης που περιμεναμε! Απιστευτο και ομως αληθινο.

Το καπακι του #02 παντως δεν βλεπω καπου να γραφει η να φαινεται πως δεν κλεινει, το #01 μαλλον χτυπηθηκε καπου και δεν κλεινει. Περιμενω να δω τι θα βρουνε απο τα cds που εχει ενας Ισπανος καθως και το ποτε επιτελους θα ανοιξει καποιος ενα απο τα δυο μηχανηματα. Εκει θα μαθουμε και περισσοτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πιστευω οτι υπαρχει πολυ πραμα εκει εξω!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο ηταν μια εκδοση του MultiMega που δεν κυκλοφορησε ποτε. Λανθασμενα διαφορα μεσα το εχουν αναπαραγει ως ακυκλοφορητο Saturn. Φαινεται και απο την υποδοχη πως ειναι για το Mega Drive στις κασετες και οχι για Saturn. Ο ιδιος πωλητης παντως ειχε και προς πωληση ενα πρωιμο Sega Saturn!
 
Απιστευτο τοσα χρονια μετα υπαρχουν ακομη κομματια hardware που δεν εχω ξαναδει.

Αν οντως ηταν αντιστοιχο του multimega και οχι του saturn γιατι γραφει πανω 32bit;
 
Ειναι παρα πολλα τα ακυκλοφορητα οπου ολοι εμεις αγνοουμε την υπαρξη τους. Πχ η Nintendo εχει δεκαδες, αν οχι εκατονταδες mockups και test μηχανηματα που εχουν δει μονο πολυ συγκεκριμενοι ανθρωποι ανα τα χρονια.

Τωρα για το μηχανημα αυτο, διαβασα πως ανακυκλωσαν το κελυφος απο καποια προτεινομενη εκδοση του MultiMega. Κανενα απο τα προτοτυπα δεν εχει μεσα υλικο, ειναι μονο το κελυφος. Η μητρικη δεν υπαρχει περιπτωση να χωραγε εν ετη 1993/1994 σε τοσο μικρο κελυφος. Καπου το καταλαβαν και προχωρησαν σε βιωσιμες λυσεις. Αν δεις το Pluto που ειναι και ποσα χρονια μεταγενεστερο, δεν καταφεραν να "συμπικνωσουν" την μητρικη τοσο ακραια οπως το υποτιθεμενο φορητο.
 
Πίσω
Μπλουζα