Sega Rally 2 [PC / SuperModel]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Χμμμ...δεν καταφερα και πολλα πραγματα.
Στην καλυτερη εμενε στο Loading της πιστας, στη χειροτερη μου εβγαζε οτι ειναι unreadable.
Δεν την παλευω για περαιτερω...ραντεβου το Φθινοπωρο για την συνεχεια

Επεσα πανω σε αυτο το video

Λοιπον κατι τυποι εχουν ανεβασει στο archive μια καστομια Sega Rally 2 25th Anniversary Edition Repack

- Hi-res graphics, up to 4K and higher, whatever your system supports.
- Smooth, rock solid 60 fps with perfect frametime/framepacing (no judder or stuttering).
- Fully compatible with XInput controllers, including the ability to map triggers to independent analog axes.
- Tailor-made control profile for a seamless navigation through the game's menus and settings.
- Restored and fully working force-feedback/rumble/vibration.
- Music during races now works. It's been carefully selected from the highest quality source available and is presented in OGG at 500+ kbps.
- Custom ReShade profile with a nice thematic overlay to perfectly fit the original 4:3 picture into a 16:9 frame (therefore the overlay picture is only compatible with 16:9 screens).
- Game CD is not required to play anymore.

Φαινεται μια χαρα. Ξεκινας απο το Sega Rally 2.exe και οχι απο το Launch οπως παλια
Μολις φορτωσει πατας το πληκτρο Home και ανοιγει το Reshade μενου. Τα κοπανας και παιζεις πολυ ωραια.

Τι μου θυμισατε τώρα. Είχα πετύχει το Sega Rally πριν από καμιά 15χρονια σε ένα παιχνιδαδικο, σε arcade. Εννοείται πως είχα φάει το χαρτζιλίκι μου εκεί και μάλιστα εκτονωνόμουν καθώς, ανέκαθεν ήθελα να οδηγήσω αυτοκίνητο επομένως, το συγκεκριμένο με τη θέση, το τιμόνι και το λεβιέ, ήταν η καλύτερη μου.

Είχα δοκιμάσει και το Sega Rally του 2008 αν δεν απατωμαι, είχε ενδιαφέρον σε πολλές διαδρομές που είτε τσαλακωνόταν το αυτοκίνητο, είτε γέμιζε λάσπες σε κάποιες διαδρομές και αν τύχαινες λίμνη με νερό ξεπλενόταν, είχε τη φάση του αλλά, δεν με έπειθαν τα physics του οχήματος, δεν μου φαινόταν φυσικό και κάπου με ξενέρωνε, συγκριτικά με άλλα Rally games της εποχής αλλά και όσα έχω παίξει.

Πίσω
Μπλουζα