α) αν παίζει backups είναι, αν δεν παίζει όχι, simple as that.johnny19818 είπε:Χμμ, διαβάζοντας το 1ο ποστ του mike μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες.
α) Μήπως και το δικό μου είναι τσιπαρισμένο; Το αγόρασα από Γερμανία. Δεν έχω σκοπό να το ανοίξω, αφού δουλεύει ρολόι δε θέλω να το πειράξω.
β) Το τσιπάρισμα είναι Ελληνική πατέντα ή όχι; Αν όχι, τότε η κονσόλα που αγόρασα είναι "καθαρή".
γ) Το τσιπαρισμένο μηχάνημα είναι πιο ευάλωτο σε βλάβες από το "καθαρό" ή δεν έχει σχέση; Εγώ χρησιμοποιώ πάντα original software...
Έβαλες ήδη ιδέες σε γνωστούς εγχώριους dealers.mike είπε:To πρωτο μηνυμα που λες, ηταν γραμμενο το 2008, προφανως τιποτα δεν ισχυει απο τοτε, ειδικα οι τιμες!Τοτε επαιρνα τα cartridge απο το μαγαζι με 10 ευρω, τωρα δεν παιρνω ουτε την σκονη τους με 10 ευρω.
α)Μπορεις και παιζεις αντιγραφα διχως να κανεις κατι αλλο απο το να βαλεις μεσα το παιχνιδι;johnny19818 είπε:Χμμ, διαβάζοντας το 1ο ποστ του mike μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες.
α) Μήπως και το δικό μου είναι τσιπαρισμένο; Το αγόρασα από Γερμανία. Δεν έχω σκοπό να το ανοίξω, αφού δουλεύει ρολόι δε θέλω να το πειράξω.
β) Το τσιπάρισμα είναι Ελληνική πατέντα ή όχι; Αν όχι, τότε η κονσόλα που αγόρασα είναι "καθαρή".
γ) Το τσιπαρισμένο μηχάνημα είναι πιο ευάλωτο σε βλάβες από το "καθαρό" ή δεν έχει σχέση; Εγώ χρησιμοποιώ πάντα original software...