Sega Saturn ερωτήσεις

με τις αλλαγες θα παιζουν κανονικα ομως
 
Υπαρχουνε καποια πολυ πολυ πολυ λιγα παιχνιδια & demos οπου ειναι 100% region free.. Δεν νομιζω ομως οτι καποιο απο αυτα ειναι ΑΑΑ τιτλος, για ενα ευρωπαικο μηχανημα. Περι του region free mod, πιστευω πως ειναι πολυ απλουστερο και χρησιμοτερο να παρει καποιος το action replay 4mb plus απο το να μπει στη λεπτη διαδικασια να βαλει κολησεις και να μπλεξει γενικοτερα με το εσωτερικο του μηχανηματος, απο την στιγμη που με swap + action replay μπορει να παιξει τα παντα.
 
Υπηρξε ενα περιφερειακο για διαδυκτιακο παιχνιδι σε αμερικη/Ιαπωνια καθως και προσβαση σε καποιες σελιδες.. Δεν ηταν ιδιαιτερη επιτυχια ομως και δεν συνεχισε μεχρι τελους.
 
Ναι το Netlink λες. Το εχω και σε καποια στιγμη θα παρω ενα αμερικανικο Saturn για να δοκιμασω το ιντερνετ. Ακομα παιζουν ονλινε τα Sega Rally,Virtual On,Daytona USA,Duke Nukem 3D και ενα ακομα ειναι που δεν το θυμαμαι(Τα παιχνιδια ητανε ειδικες εκδοσεις του Νετλινκ) και εαν θυμαμαι καλα ειχανε βγαλει ενα αναβαθμισμενο(hack) browser του planetweb.

Θα πω περισσοτερα οταν παρω το αμερικανικο Saturn και θα δοκιμασω το online^^
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To Saturn ηταν η πρωτη κονσολα που προσεφερε σοβαρο online gaming και browsing μεσω του Seganet , Netlink (για Αμερικη) και Xband (third party που αρχισε τα online με το Megadrive). To Seganet χρησιμοποιουσε κεντρικους διακομιστες ενω οι αλλες δυο λυσεις οχι. Ο browser ετρεχε απο CD και βγηκαν 2 εκδοσεις.

Στην Ευρωπη δεν ηρθε ποτε επισημα (πλην Φιλανδιας).

Καμια 12αρια παιχνιδια βγηκαν συνολικα compatible με SegaNet.

Αυτο που χρειαζοταν ηταν ενα modem 14.4 που κουμπωνε στο cartridge slot.

Δεν επαιζες μεσω internet(το bitrate ηταν απαγορευτικο) αλλα απευθειας με τον αντιπαλο που επελεγες (τον καλουσες). Μπορεις ακομα και σημερα να παιξεις αρκει να τα σκασεις χοντρα για το modem και να εχεις dialup γραμμη.
 
Τι λέτε ρε παιδιά ; Μα καλά , σε ποιά σπηλιά ζούσα τόσα χρόνια ; ! !
 
Wally είπε:
Μπορεις ακομα και σημερα να παιξεις αρκει να τα σκασεις χοντρα για το modem και να εχεις dialup γραμμη.
Κοιταξα χτες το ebay, και το modem το πουλανε απο 20 εως 30 δολαρια ολοκαινουργιο. Δεν γνωριζω αν οντως υποστηριζεται ακομα παντος..
 
Ελα ρε! Οποτε κοιταγα το εβρισκα καμια 100αρα (μαζι με τα μεταφορικα) απο Απω Ανατολη...
 
για όσους έχουν modchip για να παίζουν παιχνίδια από άλλα regions υπάρχει και σχετικό patcher το οποίο προηγείται του καψίματος σε cd
 
Wally είπε:
Ελα ρε! Οποτε κοιταγα το εβρισκα καμια 100αρα (μαζι με τα μεταφορικα) απο Απω Ανατολη...
Οχι ρε Wally. Οι τιμες παντα ητανε σε λογικα πλαισια για τα ιαπωνικα μοντεμ κοντα στα 25 ευρω.Αλλα δεν υποστηριζει ονλινε απο οσο ξερω.
 
Για να επανελθουμε λιγο στο μηχανημα μου! να σας πω οτι το ανοιξα και δεν εντοπισα το τσιπακι, αν και ειναι διαφορετικο χωροταξικα απο τις φωτο που εβαλαν τα παιδια. Δεν σκεφτομαι να το τσιπαρω, αφου δεν μπορω να φτιαχνω ακομα αντιγραφα. Ισως δοκιμασω ενα για να δω αν δουλευει το cd switch. Ειμαι οκ με τα 5 παιχνιδια για αρχη.

Αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το κρατησω!!!!!!!!!!
 
Απαιτώ να διαγραφεί αμέσως ο mike ! Είναι ιερόσυλος !
 
mike είπε:
Για να επανελθουμε λιγο στο μηχανημα μου! να σας πω οτι το ανοιξα και δεν εντοπισα το τσιπακι, αν και ειναι διαφορετικο χωροταξικα απο τις φωτο που εβαλαν τα παιδια. Δεν σκεφτομαι να το τσιπαρω, αφου δεν μπορω να φτιαχνω ακομα αντιγραφα. Ισως δοκιμασω ενα για να δω αν δουλευει το cd switch. Ειμαι οκ με τα 5 παιχνιδια για αρχη. Αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα το κρατησω!!!!!!!!!!
Σε καθε περιπτωση, το να παιξεις αντιγραφα "ασφαλειας" ειναι must.. Πως αλλιως θα παιξεις πχ το deep fear; Το παιχνιδι φτανει τα 100? και αν το πετυχεις. Panzer dragoon saga; Πανω απο 250? σιγουρα. Το μηχανημα εχει πολλα και δυστηχως καλα σπανια παιχνιδια, οπου για να τα παιξεις αυθεντικα θα πρεπει να ξοδεψεις μια περουσια.

Σε καθε περιπτωση, αν δεν εχεις καποιο οικονομικο ζητημα, κρατα την κονσολα. Θεληση να υπαρχει, καλα παιχνιδια υπαρχουνε, και μαλιστα πολλα.

Περι αντιγραφων, πλεον το imgburn δημιουργει αλλα και γραφει saturn παιχνιδια χωρις προβλημα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλα παιξε πρωτα offline κανα παιχνιδι και ασε τα internet στο saturn
 
Getta Robo είπε:
Σε καθε περιπτωση, το να παιξεις αντιγραφα "ασφαλειας" ειναι must.. Πως αλλιως θα παιξεις πχ το deep fear; Το παιχνιδι φτανει τα 100? και αν το πετυχεις. Panzer dragoon saga; Πανω απο 250? σιγουρα. Το μηχανημα εχει πολλα και δυστηχως καλα σπανια παιχνιδια, οπου για να τα παιξεις αυθεντικα θα πρεπει να ξοδεψεις μια περουσια.Σε καθε περιπτωση, αν δεν εχεις καποιο οικονομικο ζητημα, κρατα την κονσολα. Θεληση να υπαρχει, καλα παιχνιδια υπαρχουνε, και μαλιστα πολλα.

Περι αντιγραφων, πλεον το imgburn δημιουργει αλλα και γραφει saturn παιχνιδια χωρις προβλημα.
Δεν φτάνουν τόσο ψηλά, αλλά σαφώς πολλά από τα καλά παιχνίδια είναι ακριβά. To Panzer Dragoon Saga μπορείς να το βρεις με λίγη προσπάθεια μεταξύ 70-80 λιρών (με τωρινή ισοτιμία κάτω από 100 ευρώ άνετα) και με πολύ προσπάθεια ή αν έχει κάποια ελαττώματα (πχ έλλειψη outer sleeve) ακόμα χαμηλότερα. Και για το Deep Fear θα έλεγα μέχρι 50-60 λίρες (δηλαδή κάτω από 70 ευρώ). Όποιος αμφιβάλλει ας κοιτάξει τα completed listings του ebay.co.uk

Imgburn o Mike δεν μπορεί να τρέξει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρησιμοποιεί PC καθόλου. ;)
 
Εχεις δικιο για το panzer dragoon saga. Κοιταξα τωρα για την αμερικανικη εκδοση (60hz χωρις τα μαυρα κενα) παει σε mint condition περιπου 220$. Δυστηχως ομως, η Ευρωπαικη εκδοση του deep fear χτυπαει το ποσο που ειπα.. Πχ τωρα δινει ενας για 100 λιρες μια "good" εκδοση του..Και ακομα χειροτερα, η σαφως φτηνοτερη, Ιαπωνικη εκδοση δεν ειναι καθολου φιλικη για τους μη Ιαπωνες :(
 
ποιό Deep Fear & PDS τώρα.... LOL Το PSYCHIC ASSASSIN TAROMARU πώς θα το παίξεις που έχει τιμή 300-450$ ???

Psychic Assassin Taromaru Boss Vid 4

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε σεις λετε να γυρισω πισω τα 5 παιχνιδια που διαλεξα, και να διαλεξω αλλα? ετσι που μου τα λετε, διαλεγω 5 "σπανια" (δεν εχω ιδεα ποια ειναι!) και μετα τα πουλαω σε εσας που ειστε ψαγμενοι και αγοραζω 10 saturn! για αυτα που πηρα, τι λετε? η επιλογη εγινε με βαση το ποσο ειχα παιξει τα παιχνιδια σε coin-op και τα ηξερα, δηλαδη τα πιο γωστα και λιγοτερο σπανια!
 
Πίσω
Μπλουζα