Sega Saturn ερωτήσεις

Φίλε Mike να σαι καλά και παλι έχω λιώσει το Sonic 2 από χθες :p

Η αλήθεια είναι πως με παραξένεψε πολύ το ότι δεν έπαιζε το Burning Rangers.Ούτε γρατζουνιές είχε ούτε τίποτα δεν μπορώ να καταλάβω αφού και τα υπόλοιπα CD τα διάβαζε όλα τέλεια.Πάντως το X-men Children Of Atom είναι φοβερό παιχνίδι και το Saturn είχε την καλύτερη έκδοση μακράν.Εγώ πάντως σου προτείνω να το κρατήσεις είναι φοβερή η προσφορά που σου έκαναν στο μαγαζί.
 
Κατι περιεργο συνεβαινε με το burning rangers, γιατι φαινοταν οτι το διαβασε κανονικα, και μετα εβγαζε μερικες φορες το μηνυμα "this application is not seatable for this format" ή καπως ετσι. Αλλα το cd ηταν σε πολυ καλη κατασταση.

Το laser του saturn ειναι σε αριστη κατασταση, το καθαρισα-ρυθμισα και εγω, δεν ξερω τι φταει με το παιχνιδι.
 
Ισως να μην το ρυθμισες στην καταλληλη συχνοτητα, δεν θυμαμαι το παιχνιδι να ειχε ασυμβατοτητα με παλαιοτερα μοντελα saturn.

Σκεψου πολυ σοβαρα παντος να αγορασεις ενα 4 in 1 action replay, οπως και ενα nights pad. Αμαρτια απο τους Θεους που δεν το αναφεραμε τοσες γραμμες το nights σε αυτο το θεμα..
 
Θα ηθελα να αγορασω, αλλα αντε να βρεις στην Ελλαδα. Εδω δεν εβρισκα saturn.

Ρυθμιση συχνοτητας? τι εννοεις?
 
Μπορεις να το βρεις στην Ελλαδα.. Αλλα 80? απο 25? ειναι πολυ μεγαλη διαφορα.. Ασε που Ελλαδα 99% θα βρεις παλαιοτερα μοντελα. Δες στο site που σου εδωσα προηγουμενος για 4 in 1 action replay.

Για το saturn τωρα, οπως το ελυσες και το ξαναεδεσες, αν εσφιξες παραπανω καποια βιδα απο οτι θα επρεπε, ειδικα του laser μπορει να του προκαλει δυσλειτουργια και γιαυτο να μην σου διαβαζε το παιχνιδι. Δες αυτο εδω το video.Sega Saturn Relubrication Video by GUILTY PENGUIN - MySpace Video

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=1246556
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ελυσα τιποτα, εκτος απο τις εξωτερικες βιδες.

Τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει τελεια, γενικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

Δεν με ενδιαφερει αλλο το burning rangers, τωρα το εδωσα.
 
Thread resurrection ...

Αυτη την στιγμη απο που μπορουμε να παρουμε modchip για Sega Saturn? Ειναι καλα αυτα που κυκλοφορουν? Τα παλια ηταν καλυτερα? (καλυτερη συμβατοτητα?)

Τα μονα που βρισκω πλεον ειναι

http://www.segastyle.com/store/index.php?route=product/product&product_id=54

και

http://www.racketboy.com/store/sega-saturn/sega-saturn-modchip.html

Υπαρχει τιποτε αλλο? 99% εχω το model 2 32IC ...αυτο με την μεγαλυτερη συμβατοτητα και καλα αλλα θα θελα να παρω 2-3 chip ωστε στο μελλον να τσιπαρω και αλλο ενα japanese white Saturn που εχω (αυτο δεν εχω τσεκαρει τι εχει)

Edit : Το model2 ειναι USA/NTSC
 
http://consolegoods.co.uk/ τα τελευταία που πήρα ήταν από εκεί.

Shipping από Αγγλία που είναι και γρηγορότερο απ' ότι του racketboy. Επίσης έχει αναλυτικότατους guides για το άμα κάνουν στο saturn σου καθώς και για τη διαδικασία εγκατάστασης.
 
Nice ... και το αλλο ειναι HST-0014 οποτε νομιζω οτι ειναι model 2 και αυτο αρα nice

Αντε να δουμε ...

Edit : Και κατι αλλο πριν παμε για υπνο. Το καινουργιο action replay ΧΩΡΙΣ την com port ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το παλιο? Ρωταω γιατι βρηκα και το παλιο με την com port αλλα το πουλανε 45 δολλαρια και ειναι λιγο ακριβα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρακτικά (για να παίζεις imports, να έχεις cheats και την extra μνήμη) είναι και τα 2 ίδια, και στα 2 έτσι κι αλλιώς μπορείς να κάνεις update στο τελευταίο firmware αν και πιθανότατα θα το έχουν ήδη περασμένο.
 
Πως κανεις update το firmware στο Action Replay cart?!
 
αν έχεις αυτό με την παράλληλη τότε κάνεις μέσω αυτής, αλλιώς πρέπει να κάνεις κολλήσεις... τώρα προγράμματα/σχέδια/firmware δεν ξέρω πού βρίσκεις πλέον.... αλλά δεν λέει και τίποτα το firmware upgrade, απλά προσθέτει παιχνίδια
 
Όχι δεν είναι ανάγκη. Update κάνει και αυτό που δεν έχει παράλληλη γι'αυτό και είπα ότι όποιο cart από τα 2 και να πάρει update γίνεται.

Στο site του rockin-b έχει ένα cd που μπορείς να κάψεις (το all stars είναι αν θυμάμαι). Έχει μέσα διάφορες εφαρμογές, έχει και upgrade της flash που μπορείς να το τρέξεις.

Για να τρέξει το cd θέλεις saturn με modchip.
 
thanks Haros, ομολογώ δεν το ήξερα... θα κάνουμε ένα μικρούλι update λοιπόν μιας και είναι σχετικά απλό!
 
Το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη το τελευταίο update πάντως. Εγώ που έχω το cart μου πάντως από τότε, είχα το τελευταίο firmware και δεν χρειάστηκε update. Ειδικά με τα carts χωρίς παράλληλη δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να θέλουν update.

Ψάχτε πάντως γενικά το cd. Έχει ωραία πραγματάκια.
 
μόλις έκανα update το AR μου από 2.01 σε 2.02 ΛΟΟΟΟΛ
 
Τεραστια αλλαγη θα ειδες ε? ROFL!

Εαν καποιος θελει και αυτος να παραγγειλει απο consolegoods να μου πει γιατι μεσα στο week θα παρω 2-3 πραγματα
 
αλλαγή μόνο στον αριθμό των έτοιμων cheats παιχνιδιών... πρέπει να έβαλε +15 ή κάτι τέτοιο
 
να κανω μια ερωτηση? Πηρα το πρωτο μου saturn. Μπορει καποιος να μου πει ποιο μοντελο ειναι? Eιναι pal απο ελλαδα και νομιζω βγηκαν 3 διαφορετικα μοντελα. Ρωταω για να δω ποια μου μενουν εαν παρω και τα αλλα.

Ευχαριστω!
 
Πίσω
Μπλουζα