Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.700
Καλλιπυγοτέρα ήταν η Καλλίπυγος Αφροδίτη από τη Μικαέλα?
Νομίζω, ναί...
Καλλιπυγοτέρα ήταν η Καλλίπυγος Αφροδίτη από τη Μικαέλα?
Συγνώμη είχε επιτραπεί αυτή η σκηνή τότε και πέρασε από την λογοκρισία;
Μπροστά στις άλλες φωτό που βλέπουμε εδώ τι να σου φτουρησει η Χλόη Λιάσκου με τον χορό της, είναι πολύ σεμνη
Ναι, την είδα την ταινία προχθές στο cosmote TV και η σκηνή υπάρχει κανονικά. Το πλέον τολμηρό για μένα ειναι το αγόρι (κομπάρσος νομίζω) που ακουμπάει στη Λάσκαρη, αλλά αγκαλιάζει τα πόδια του Βαγγέλη Πλοιου. Από τις εξαιρετικς σπάνιες αμφιερωτικες/αμφισεξουαλικες σκηνές.Συγνώμη είχε επιτραπεί αυτή η σκηνή τότε και πέρασε από την λογοκρισία;
Eιλικρινα δεν την θυμάμαι διόλου την σκηνή .Ναι, την είδα την ταινία προχθές στο cosmote TV και η σκηνή υπάρχει κανονικά. Το πλέον τολμηρό για μένα ειναι το αγόρι (κομπάρσος νομίζω) που ακουμπάει στη Λάσκαρη, αλλά αγκαλιάζει τα πόδια του Βαγγέλη Πλοιου. Από τις εξαιρετικς σπάνιες αμφιερωτικες/αμφισεξουαλικες σκηνές.
Σιγα μην την κοβανε...Το αγορι που λες ειναι ο ηθοποιος Σουλης Θεοδωρου.Ναι, την είδα την ταινία προχθές στο cosmote TV και η σκηνή υπάρχει κανονικά. Το πλέον τολμηρό για μένα ειναι το αγόρι (κομπάρσος νομίζω) που ακουμπάει στη Λάσκαρη, αλλά αγκαλιάζει τα πόδια του Βαγγέλη Πλοιου.
κι εδώ είναι από το Κατάσκοπος Νέλλη.Και εδώ δεν ξέρω αν είναι η ίδια η Βουγιουκλάκη , στην κόρη του Ήλιου ή body double.
Προβολή συνημμένου 206983
από την ταινία ένας αλλά λέων, με Ψάλτη- Φίνου