Sexy στιγμές Ελληνίδων ηθοποιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παρόμοιες τολμηρές σκηνές τραβήχτηκαν επίσης στη "Λούφα και παραλλαγή" του Νίκου Περάκη και το "Ριζότο" της Όλγας Μαλέα.

• Like
Reactions: RIO
Συγνώμη είχε επιτραπεί αυτή η σκηνή τότε και πέρασε από την λογοκρισία;
Ναι, την είδα την ταινία προχθές στο cosmote TV και η σκηνή υπάρχει κανονικά. Το πλέον τολμηρό για μένα ειναι το αγόρι (κομπάρσος νομίζω) που ακουμπάει στη Λάσκαρη, αλλά αγκαλιάζει τα πόδια του Βαγγέλη Πλοιου. Από τις εξαιρετικς σπάνιες αμφιερωτικες/αμφισεξουαλικες σκηνές.

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι, την είδα την ταινία προχθές στο cosmote TV και η σκηνή υπάρχει κανονικά. Το πλέον τολμηρό για μένα ειναι το αγόρι (κομπάρσος νομίζω) που ακουμπάει στη Λάσκαρη, αλλά αγκαλιάζει τα πόδια του Βαγγέλη Πλοιου. Από τις εξαιρετικς σπάνιες αμφιερωτικες/αμφισεξουαλικες σκηνές.
Eιλικρινα δεν την θυμάμαι διόλου την σκηνή .

Ναι, την είδα την ταινία προχθές στο cosmote TV και η σκηνή υπάρχει κανονικά. Το πλέον τολμηρό για μένα ειναι το αγόρι (κομπάρσος νομίζω) που ακουμπάει στη Λάσκαρη, αλλά αγκαλιάζει τα πόδια του Βαγγέλη Πλοιου.
Σιγα μην την κοβανε...Το αγορι που λες ειναι ο ηθοποιος Σουλης Θεοδωρου.

Από τις πιο " μάχιμες " σκηνές του παλιού ελληνικού...:cool:

Σια Φαρακη. Το κανονικο της ηταν Πλουσία Φαρφαράκη. Σταρ Ελλας 1983.
Την ιδια χρονια Β' Μις Ελλας ειχε εκλεγει η Μαιρη Μηλιαρεση.

Σην ταινία ''Θηλυκο Θηριοτροφείο'' του 1984, σε αρκετές σκηνές οι νεαρές ενζενί που έπαιζαν στο φιλμ, μας πρόσφεραν απλόχερα τα φυσικά τους προσόντα. Χαρακτηριστικές τρεις σκηνές: 1) Η γυμνόστηθη Σοφία Αλιμπέρτη παίρνει την πετσέτα του μπάνιου από τον έρωτα της Τάκη Χρυσικάκο, κάνοντας τον συμπαθή Νίκο Κάπιο που πέρναγε όλως τυχαίως να αλληθωρίσει από το θέαμα. 2) Η πιο συνεσταλμένη μαθήτρια-σπασίκλω της ταινίας νομίζοντας ότι μπαίνει στα αποδυτήρια μπήκε (από φάρσα της Τέτας Κωνσταντά) στο γραφείο των καθηγητών, κατεβάζει το ολόσωμο μαγιώ της, αποκαλύπτει φόρα παρτίδα το πλούσιο στήθος της, ανεβάζοντας την πίεση του ούτως ή άλλως γεροντοκαψούρη Φιλιππίδη στα ύψη. Και 3) Όταν όλες οι μαθήτριες κάνουν μπάνιο στα ντουζ, η κάμερα εστιάζει στα οπίσθια και στους γλουτούς των χαριτόβρυτων κορασίδων σε βαθμό που για λίγο δεν έγινε διαγωνισμός Μις οπίσθια!

Πίσω
Μπλουζα