Δεν εγινε βελτιωση απο το trailer του 2015 που δειχνει φοβερα γραφικα στο τοπιο με το ποταμι αλλα απ οτι βλεπω εγινε το αντιθετο.το παιχνιδι ειναι τραγικο και χωρις καμια βελτιωση ασχετα που δεν ειναι η τελικη εκδοση
Απλα λεω τι πιστευω εγω βλεπωντας τα αλματα των γραφικων που εκανε απο την δεκαετια του 80 μεχρι την εποχη του dreamcast.Δεν εχει ομως καποια σημασια να σχολιασουμε κατι εδω.Φιλος ο κουλουρας ξερεις τι φωναζει;φρεσκα κουλουρια φωναζει οποτε ας αφησουμε την sega να λιωνει στον ταφο της και τι θα γινοταν αν υπηρχε Dreamcast 3,4 και 54 γιατι με τα αν και με τα θα δουλεια δυστηχως δεν γινετε
Οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το shenmue το 1999 στην ιαπωνια ηταν μπροστα για την εποχη του στα γραφικα και ουτε στα high end pc δεν ειχαμε δει τετοια γραφικα.Αυτο ξερουμε οτι ειναι αδυνατον να γινει στο ps4 και απο το 2015 με τα 7 εκατομμυρια του Kickstarter τουλαχιστον εγω περιμενα να δω πολυ καλα γραφικα για τις δυνατοτητες του ps4.Και οπως εγραψα πιο πανω τα γραφικα γενικα ειναι καλα στα τελευταια βιντεο.Με ολα αυτα λοιπον και αν δεν δουμε μεγαλη βελτιωση στα γραφικα εγω δεν πιστευω πως το παιχνιδι θα κανει καμια τρελη επιτυχια θα τραβηξει τους νοσταλγους και κανεναν παραπανω γιατι οταν το Shenmue το θυμομαστε καθαρα για τα γραφικα του και τον τεχνικο τομεα αν το Shenmue ΙΙΙ εχει τα γραφικα που βλεπουμε μεχρι τωρα και δεν βελτιωθει παρα πολυ δεν βλεπω πως μπορει να σταθει ενα τετοιο παιχνιδι σημερα και να το αγορασουν και αλλοι περα απο τους νοσταλγους και oπαδους των παλαιoτερων Shenmue.
Φιλος στα παραπανω που γραφεις εχεις ενα τεραστιο δικιο αλλα και καποιο αδικο.Το δικειο που εχεις ειναι πως το παιχνιδι ειναι κυριως για τους Shenmue fans αλλα αν αυτοι ειναι ολοι κι'ολοι τα 1,2 μυρια που αγορασαν το πρωτο παιχνιδι κλαφτα χαραλαμπε.Σε αυτο που εχεις αδικο ειναι σε αυτο που λες για το ps5.Στο ps4 εχουμε δει παιχνιδια με φανταστικα γραφικα οπως τα god of war,horizon zero down,shadow of the colossus κ.α που μπροστα τους το Shenmue III δειχνει κατωτερο και αυτο ειναι το προβλημα μου.Αν η sony ειχε δωσει και αυτη χρηματα για την αναπτυξη του παιχνιδιου και δεν βασιζοταν οι devs στα μολις 7 μυρια το αποτελεσμα θα ηταν πολυ καλυτερο αλλα οπως βλεπουμε η sony παιζει τον τζαμπα μαγκα και θα εχει στην ουσια το παιχνιδι κουτρα αποκλειστικα στην κονσολα της.Τελως παντων οπως ειπες μακαρι να κανει επιτυχια ωστε να συνεχισει αλλα προσωπικα εγω με τα σημερινα δεδομενα ειμαι απαισιοδοξος.Οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το shenmue το 1999 στην ιαπωνια ηταν μπροστα για την εποχη του στα γραφικα και ουτε στα high end pc δεν ειχαμε δει τετοια γραφικα.Αυτο ξερουμε οτι ειναι αδυνατον να γινει στο ps4 και απο το 2015 με τα 7 εκατομμυρια του Kickstarter τουλαχιστον εγω περιμενα να δω πολυ καλα γραφικα για τις δυνατοτητες του ps4.Και οπως εγραψα πιο πανω τα γραφικα γενικα ειναι καλα στα τελευταια βιντεο.
Για να δουμε καλυτερα γραφικα στο shenmue απο τα παραπανω trailer θα πρεπει να αρχισουν να δουλευουν σε νεα εκδοση για το ps5
Το παιχνιδι ειναι κυριως για τους shenmue fans και μακαρι να εχει καλες πωλησεις και να συνεχισει η σειρα στην επομενη γενια.