Μην τους δικαιολογείς καθόλου...Ξέρεις τι βασανιστήρια πέρασαν οι κινέζοι από τους ιάπωνες? αν μάθεις θα ξεράσεις φίλε! Άσε που έσφαξαν όλα τα χριστιανικά κατηχητικά πού έφτασαν εκεί με σκοπό να διαδώσουν την χριστιανική πίστη!!Shadowdancer2501 είπε:Τους δικαιολογω ομως.Εχουν περασει Χιροσιμα,Ναγκασακι,απειλουνται καθε μερα απο σεισμους και τσουναμι...θελουμε και αλλα.Και εγω στη θεση δεν ξερω τι θα εκανα.Α και κατι ασχετο,λατρευουν την αρχαια Ελλαδα.
Ναι έτσι ακριβώς είναι... το διαπίστωσα σήμερα με ένα ωραίο βιντεάκι που έδειχνε την "ομάδα" των ανδρων Ιαπώνων να κατεβάζει τις μπλούζες απο κοπέλες στο δρόμο και να το γράφουν σε κρυφή κάμερα.... Ηταν ομαδική δουλειά προς την τελειότητα.candy είπε:αλλά και γιατί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής τους ενεργούν με μοναδικό κίνητρο την επίτευξη του τέλειου. Λειτουργούν πάντα σαν ομάδα και ποτέ σαν μονάδα.
Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο εκπληκτικός λαός που μας χάρισαν τα HENTAI, τα ANIME και τα MANGA !candy είπε:οι Ιάπωνες είναι ένας καταπληκτικός λαός όχι μόνο γιατί μας έχει χαρίσει τόσα τεχνολογικά επιτεύγματα χάρη στα οποία βρισκόμαστε εμείς εδώ σήμερα και τα αναπολούμε, αλλά και γιατί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής τους ενεργούν με μοναδικό κίνητρο την επίτευξη του τέλειου. Λειτουργούν πάντα σαν ομάδα και ποτέ σαν μονάδα.
Μην την πατήσεις, όπως και εγώ φίλε !Shadowdancer2501 είπε:Δουλευω βραδυ γ...την τυχη μου!Τις ειδα σε αφισα και επαθα
Αδελφέ !!!Shadowdancer2501 είπε:Εχετλαιε...11/11 στο Γκαγκαριν 205 εχει μεγαλο event...Torture garden
http://www.torturegarden.com/
Tι λες,παιρνουμε διαζυγιο και παμε???
Εγώ έφαγα τρελό δούλεμα !Shadowdancer2501 είπε:Παω να κανω το ντους που ακολουθει του (πνευματικου) βιασμου..."Ι think i'm going to be sick" κλπ
Την πατησα
Δε νομίζω !Shadowdancer2501 είπε:Μετα φιλε στα καμαρινια...Blue Oyster Club
Yep, έχω δει τέτοιο μηχάνημα, παλιότερα όμως.fgbrain είπε:και μάλιστα το φιλαράκι έπαιξε σε μηχάνημα που "εξομοιώνει"εκατοντάδες παλιά arcades, κάτι σαν MAME ας πούμε σε ηλεκτρονικό...
το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψετε (ότι το τελείωσε το shinobi με ένα κέρμα), αλλά ούτε και εγώ το πίστευα, μέχρι που το είδα δυο μάλιστα φορές μπροστά μου !!!