Silk Stalking (Φονικό Μετάξι)

Ως "Φονικό Μετάξι" δε το μάθαμε από το mega στις αρχές 90;

Όσο για το σήμα... έπος :flower:
 
Οι του δημοτικού, το θεωρούσαμε τότε κατόρθωμα να δει κάποιος, επεισόδιο της σειράς. Θεωρούνταν σαν αρκετά τολμηρό. Σήμερα θα ήταν μάλλον αδιάφορο. Άλλη εποχή...
 
Μα πως το θυμομουν έτσι; Συγνωμη για το λάθος :)
 
Είχα δει αρκετά επεισόδια! Μου άρεσε πολύ!
 
RIO είπε:
Οι του δημοτικού, το θεωρούσαμε τότε κατόρθωμα να δει κάποιος, επεισόδιο της σειράς. Θεωρούνταν σαν αρκετά τολμηρό. Σήμερα θα ήταν μάλλον αδιάφορο. Άλλη εποχή...

Δεν θα μπορούσα να το θέσω διαφορετικά. Ήμουν στο δημοτικό τότε. Όταν το έδειχνε και κατάφερνα να είμαι μόνος μου (σπάνιο), πάντα πρόσεχα μην τυχόν σκάσει μυτη κανάς γονιός, την ωρά που η κυρία με τις ζαρτιέρες έκανε βόλτες στην οθόνη.
 
Δεν έχανα επεισόδιο! Νομίζω ότι το Mega το έβαζε σχεδόν όλο το καλοκαίρι του 1994, 1-2 το βράδυ. Μάλιστα το έβαζαν καθημερινές μετά από ταινία -η οποία ήταν συχνά αστυνομική. Μιλάμε για την απόλυτη ατμόσφαιρα! :)
 
Εν τω μεταξύ άλλαξαν οι ηθοποιοί απ' τον 6ο κύκλο και μετά! Μου έκανε εντύπωση τότε γιατί έβλεπα αραιά κι όποτε τύχαινε κανένα επεισόδιο και σε κάποια φάση το πετυχαίνω σε ζάπινγκ, ακούω το γνώριμο theme και βλέπω τους Chris Potter και Janet Gunn αντί των Rob Estes και Mitzi Kapture που είχα συνηθίσει. Ακόμη δεν ξέρω αν συνέβη κάτι στην σειρά ή με πιο σκεπτικό τέλος πάντων άλλαξαν οι ηθοποιοί (και οι χαρακτήρες φυσικά, καθώς υποδύονταν άλλους!).
 
Παντα μου εκαναν εντυπωση τα τρειλερ των επεισοδιων :p Εδειχνε σαν τολμηρη σειρα, αλλα οταν το πετυχα καποιες φορες, ανακαλυψα ηταν 100% αστυνομικη, με πολυ μπλα-μπλα και η πρωταγωνιστρια, παροτι κουκλαρα, δεν εδειχνε τιποτα :p
 
"Silk stalking" δε σημαίνει "Έγκλημα πάθους"; Πάντως στο σενάριο είχαν πολύ έξυπνες ατάκες... και δε χρειαζόταν να δείξει τίποτα η πρωταγωνίστρια γιατί έδειχναν αρκετά οι κομπάρσες... ;-) :)
 
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάντως την έβλεπα ανελλιπώς. Είχε πολλή δράση και δεν δίσταζα να ξενυχτήσω για να τη δω.
 
Κι εγώ το έβλεπα ανελλιπώς. Θυμάμαι και το τέλος: οι πρωταγωνιστές ερωτεύονται (και παντρεύονται; δε είμαι σίγουρη), η πρωταγωνίστρια μένει έγκυος, αλλά εκείνος σκοτώνεται.
 
Από τις καλύτερες και πιο ατμοσφαιρικές αστυνομικές σειρές των 90s. Νομίζω πως ο Rob Estes αποχώρησε από τη σειρά γιατί πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρυλικό "Melrose Place"!
 
Πίσω
Μπλουζα