Simca Chrysler

Θυμάμαι ένα τέτοιο στα τέλη της δεκαετίας του 70 στο Βόλο. Το είχε πάρει ένας γείτονας απέναντι από εμάς. Τότε ήμουν μικρός και δεν ήξερα πολλά από αυτοκίνητα, αλλά θυμάμαι το πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε, αφού μπροστά στο δικό μας fiat 1100 έμοιαζε με Ferrari.
 
Καλημέρα! Έχω κι εγώ ένα SIMCA Chrysler 1508 του 78! Είναι σε πολυ καλή κατάσταση, ιστορικό όχημα και προσπαθώ να το κρατήσω με νύχια και δόντια στο δρόμο, πράγμα πολυ δύσκολο μια και τα Ανταλλακτικα του είναι από δυσεύρετα έως ανύπαρκτα...

(...κι επ ευκαιρια, αν γνωρίζει κανεις που μπορώ να βρω Ανταλλακτικα θα το εκτιμήσω πολυ?)
 
Μπράβο Γιάννη, σε ζηλεύω που το έχεις κρατήσει ακόμα...Ανέβασε καμιά φωτογραφία όποτε μπορέσεις...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Συγχαρητηρια  1@ΓιαννησΚ[/USER] !!

Οι τυψεις που δωσαμε το 1307S πριν πολλα χρονια για παλιοσιδερα με στοιχειωνουν ακομα.

Εξαιρετικο αμαξι. Στα σχεδια μου αν κονομησω κανα φραγκο και παρω εγκριση της συζυγου, να βρω ενα και να το "μαζεψω".

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πράγματι, είναι ένα αμάξι, ειδικά το 1508, που για την εποχή του ήταν "λιμουζίνα". Ηλεκτρικά παράθυρα, βελουτέ καθίσματα, στροφόμετρο, διπλό καρμπυρατέρ κλπ. Χώρια η όμορφη γραμμή που έχει (υποκειμενικό μεν, αλλά...). Πάντως ο πόνος με τα ανταλλακτικά παραμένει. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια έχω βρει κάποιες ισσοροπίες αλλά είναι μια συνεχής προσπάθεια. Φωτογραφίες σε λίγες μέρες γιατί είμαι έξω...
 
Γειά σας και από εμένα μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα το πρώτο μου αυτοκίνητο .simca Chrysler 1100 !!!

Δεν το σκέφτηκα πολύ, έκανα τα πάντα και το πήρα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλο στην Ελλάδα που να κινείται .
 
Επανέρχομαι στο νέο site με φωτο του Simca μου (Chrysler 1508GT). Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω το σήμα της SIMCA που είναι κολλημένο στην κάτω αριστερή πλευρά του πορτ μπαγκαζ? Κάποιος το ξεκόλλησε (κανένας Γάλλος υποθέτω:)) κι ακόμα ψάχνω... Κάνω κάποιες εργασίες συντήρησης αυτή την εποχή και όλο και κάτι προκύπτει. Ευχαριστώ.
 

Συνημμένα

  • Simca Low res2.jpg
    Simca Low res2.jpg
    432,1 KB · Προβολές: 10
  • Simca low res1.jpg
    Simca low res1.jpg
    140,8 KB · Προβολές: 10
Γεια σας και από εμένα. Ήθελα να μπω και εγώ στην κουβέντα σας. Μετά από πολλές προσπάθειες ήρθε ξανά στην κατοχή μου το αυτοκίνητο που είχε ο πατέρας μου και που έμαθα να οδηγώ. Ένα simca 1100 . ( Σχετικά με τα ανταλλακτικά που είναι ένα θέμα μπορώ να σας δώσω κάποιες πληροφορίες , και φυσικά να μου πείτε και εσείς για κάποια ανταλλακτικά που ακόμα τα ψάχνω!!!!
 
Καλησπέρα! Μήπως έχει κανείς υπόψη που μπορώ να βρω τάσια για τις ζάντες μου; (SIMCA 1508GT) Πλαστικά μεν αλλά ζήσανε 44 χρόνια:)
 

Συνημμένα

  • Τάσι.jpg
    Τάσι.jpg
    101,4 KB · Προβολές: 3
Πίσω
Μπλουζα