Sindy Pedigree

Καλή χρονιά αγαπημένες κουκλομάνες και κουκλοπατέρες! Makisime, ο τελευταίος δεξιά Τζον-Τζον φοράει απλά... μαύρο σμόκιν!
 
Καλή χρονιά σε όλους και από εμένα!! :beer:
 
Δεν ξερω αν επιτρεπετε να το παραθεσω η πηγαινω εναντια στους κανονισμους αλλα αυτη η βαση τι σας θυμιζει?

http://cgi.ebay.co.uk/Pedigree-SINDY-Doll-STAND-Rare-Vintage-60s-White-/190488415245?pt=UK_Doll_Bears_Dolls_EH&hash=item2c59fe8c0d

Και οπως συνεχισα την αναζητηση μου στο αγγλικο ebay για να εμπλουτισω την γκαρνταρομπα των bibi bo μου γιατι η sindy pedigree εχει πραγματικα καποια πολυ ωραια ρουχα ιδου τι ανακαλυψα! Το μωρο της sindy! Για να ειμαι ειλικρινεις πρωτη φορα ειδα-διαβασα οτι η sindy ειχε και μωρο! Στις μεταγενεστερες παντως της hasbro δεν πρεπει να το ειχαν κυκλοφορησει ξερει κανεις κατι σχετικο?

http://cgi.ebay.co.uk/VINTAGE-SINDY-BABY-DOLL-/140498933387?pt=UK_Doll_Bears_Dolls_EH&hash=item20b663968b
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν έχω ξανακούσει για κάτι τέτοιο Artemis. Ίσως πρόκειται για κανένα μικρό αδελφάκι της οικογένειας της Sindy ή της Tammy. Έτσι που είναι και η φωτό δεν μπορώ να δω καλά τα χαρακτηριστικά. Κοίταξε σε αυτά τα site ίσως βρεις κάτι.

http://www.dazedbydolls.co.uk/tammysfamilyfriends.htm

http://picasaweb.google.com/dazedbydolls/TammySFamilyFun#

Βρήκα επίσης ένα ακόμη καλά ενημερωμένο site με πολύ καλό fashion index για τις Pedigree

http://www.mysindy.com/enter/
 
Artemis, από αυτά που γνωρίζω, η sindy δεν είχε ποτέ μωρό... :xm:

Soufle μου, ευχαριστούμε πολύ για τα links! :) Το τελευταίο είναι αυτό που χρησιμοποιώ κι εγώ καθημερινά και αν και δεν είναι το πιο ολοκληρωμένο, μιας και δεν έχει όλα όσα sindy πράγματα κυκλοφόρησαν, είναι τελικά το πιο εύχρηστο και βολικό για τα ρούχα της sindy! ;)

EDIT: Νομίζω ότι το βρήκα! Το 1982, για πρώτη φορά κυκλοφόρησε σαν αξεσουάρ ένα καρότσι, το οποίο μέσα έχει ένα μωρό! Ισως είναι αυτό! Είναι το μοναδικό μωρό που βλέπω να έχουν οι επίσημοι κατάλογοι της pedigree.

http://sindyourpedigreegirlofthe60s.piczo.com/stylebookpicturesfrom1981-1983?cr=6&linkvar=000044

Τις χρονιές 1982 και 1983 απεικονίζεται ξανθό και το 1984 και 1985 μελαχροινό! Το 1986 δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To 1978 κυκλοφόρησε στην Αμερική η Sindy από την εταιρεία Marx Toys, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.. Το σώμα της είναι active, βγαίνει μόνο ξανθούλα, ενώ είναι και λίιιιγο διαφορετική από την αντίστοιχη αγγλική Sindy της ίδιας χρονιάς (αν δεν απατώμαι πρέπει να έχει και διαφορετικό μαρκάρισμα... θα σας γελάσω). Βγαίνει με σχετικά λίγα ρουχαλάκια, όμοια με τα αγγλικά της αλλά με διαφορετικές ονομασίες, και κάποια έπιπλα. Παράλληλα, αποκτά και μια μαυρούλα φίλη, την Gayle. Αν και κυκλοφόρησε για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια, ακόμα και στο κουτί της. Περισσότερες πληροφορίες: http://sindy-our-pedigree-girl-of-the-60s.webs.com/sindyintheusa.htm

Εδώ, σας έχω τη δική μου Marx Sindy, με το νυφικό "Lets get married" (αγγλική ονομασία: Blushing Bride).

Προβολή συνημμένου 28353
 
Τι να πουμε για την Σιντυ? Αυτη η κουκλα ειναι απλα ερωτας τρελος. Απλα πανεμορφη!!!!
 
Fraoulitsa μου να τη χαίρεσαι!!!! Τι υπέροχο νυφικό σαν άγγελος είναι!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις μοναδικές πληροφορίες!! Ποίος θα το φανταζότανε ότι θα είχε κυκλοφορήσει και στην Αμερική με αυτόν τον τρόπο!! Όσο ζω μαθαίνω...
 
Fraoulitsa μου, να την χαίρεσαι και την κουκλίτσα και το πανέμορφο νυφικό της!! Ετσι είναι Αναστασία μου, η Sindy είναι έρωτας τρελλός!!!!! :wub:
 
Και εκεί που δεν το περιμένεις φτάνει στη γιορτή σου τι λέτε; Μία Sindy Pedigree!!!! Φορούσε βέβαι ατο Σαλούν της bibi bo αλλά γρήγορα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους!! Στην πρώτη φωτό με το ρουχαλάκι που είχα και στη δεύτερη με το πανέμορφο:dribble::dribble: βραδινό δώρο της υπέροχης κουκλομάνας mytiny ''για να έχει και κάτι να φορέσει το βράδυ και να μη ζηλεύει τις φίλες της''. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:Είναι απλά υπέροχο δεν έχω λόγια!!!!

DSC02125.JPG

DSC02121.JPG
 
Σουφλέ μου, να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου, είναι υπέροχη και σε άριστη κατάσταση! Και τα ρουχαλάκια της, της πάνε τέλεια, δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα! Πωπω, τι βλέπω? ξιπόλιτο το αφήσαμε το κοριτσάκι μας? :eek: :sad:
 
Η καραφλούλα μου smirky sindy

attachment.php


αρχικά έδειχνε έτσι μετά το re-rooting που είχε ένα θεματάκι στην μπροστινή σειρά των μαλλιών

attachment.php


αλλά προσθέτοντας άλλη μια σειρά μαλλιών, τελικά έγινε έτσι!

attachment.php


Οι smirky sindy, οι τελευταίες pedigree που κυκλοφόρησαν μόνο το 1986, είχαν σχετικά κακής ποιότητας μαλλιά. Οπότε σήμερα, είναι δύσκολο να βρεις μία smirky sindy μεταχειρισμένη με μαλλιά σε καλή κατάσταση... Και είναι και κεφάλα για re-rooting βρε παιδάκι μου....
 
Έξοχα..!!! Την επανέφερες στην ζωή..!! 'Ετοιμη να ξαναμπεί στο κουτί της ..!! :)

Αυτές οι κούκλες που λες ότι κυκλοφόρησαν μονο το 1986, είχαν και καλά σαν σκοπό να την κάνουν πιο εμπορική ?? Είχε γενικά κάποιο σκοπό όλο αυτο το εγχείρημα-που αν κρινουμε απο την μικρή περίοδο παραγωγής της απέτυχε-???

YG Το σάιτ σου το έχει κάνει η Αναστασία ΤΕΛΕΙΟ..!!!! Και απ ότι είδα ανανεώθηκε..!! :)
 
Ακριβώς! Ηταν η εποχή που η sindy είχε πέσει εμπορικά και οι "ιθύνοντες" πίστευαν ότι έπρεπε να ανανεωθεί το look της. Το μελαγχολικό βλέμμα της, ήταν λίγο εκτός εποχής και φάνταζε πολύ ρετρό μπροστά στην.... χαζογελούσα barbie. Ετσι, της έδωσαν ένα αλαφρύ χαμόγελο, μια τσαχπινιά στο μάτι και καταργήθηκαν και οι φυτευτές βλεφαρίδες. Ομως, προφανώς η εταιρία δεν κατάφερε να συνεχίσει και έτσι ανέλαβε η hasbro το 1987, αλλάζοντάς της πάλι το καλούπι για τις χρονιές 1987 και μέρος του 1988 και μετά προχωρώντας στην ριζική αλλαγή το 1988, που η sindy έγινε... κλώνος της barbie!

H Αναστασία μας έχει κάνει απίθανη δουλειά στα σάιτ! Το design είναι φυσικά δικό της και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την έμπνευση και τον κόπο της! Σ'ευχαριστώ makisime μου για τα καλά σου λόγια!
 
#) :) Μονο ετσι εμεις οι απλοι θνητοι μπορουμε να θαυμασουμε δωρεαν τις υπεροχες συλλογες σας!!! Και το web ειναι η δυναμη. :)

Υπεροχη η κουκλα σου Soufle μου!!! Και ειναι κι απο την οριτζιναλ σιντοκουκλομανα!!!

Mytinyworld μου η Sindy σου τωρα, μετα απο το δευτερο περασμα του reroot εγινε κατι περισσοτερο απο εκθαμβωτικη!!!! Η χωριστρα στο πλαι ειναι τελεια και μοιαζει λες και βγηκε απο κομμωτηριο. Συγχαρητηρια!!! :flower:
 
Σ'ευχαριστώ Αναστασία μου! Χάρη στις συμβουλές τις δικές σου και της γλυκιάς μας rapunjel έμαθα να βάζω κι εγώ μαλλιά στις ταλαίπωρες καραφλές μου! Και ιδού το τελευταίο μου "δημιούργημα". Σε αυτήν χρειάστηκε να "φυτέψω" και βλεφαρίδες. Οι σίντυ έχουν φυτευτές βλεφαρίδες, αλλά όχι όπως η ΒΙΒΙ ΒΟ μας. Αν βγούν οι παλιές βλεφαρίδες θα δείτε ότι υπάρχουν μικρές μικρές τρυπούλες κατα μήκος του βλεφάρου. Εκεί φυτεύουμε ακριβώς όπως τα μαλλιά μικρές τουφίτσες από σκούρο μαλλί, μήκους περίπου 20 εκατοστών. Οταν τελειώσουμε, σταθεροποιούμε από μέσα με κόλλα γιατί έχουν τη τάση να φεύγουν και στο τέλος ψαλιδίζουμε στο επιθυμητό μάκρος. Οι σίντυ δεν είχαν ποτέ μακριές βλεφαρίδες, γι'αυτό καλύτερα είναι να τις κόψουμε χαμηλά.

attachment.php
 
mytinyworld είπε:
αλλά προσθέτοντας άλλη μια σειρά μαλλιών, τελικά έγινε έτσι!

attachment.php


Οι smirky sindy, οι τελευταίες pedigree που κυκλοφόρησαν μόνο το 1986, είχαν σχετικά κακής ποιότητας μαλλιά. Οπότε σήμερα, είναι δύσκολο να βρεις μία smirky sindy μεταχειρισμένη με μαλλιά σε καλή κατάσταση... Και είναι και κεφάλα για re-rooting βρε παιδάκι μου....

Ειλικρινά υποκλίνομαι στο κουράγιο σου και όλων αυτών που κάνουν reroot... 5 τρίχες έβαλα σε μία Barbie και έφτυσα αίμα!! Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια την έκανες αγνώριστη!!!:animeek: :bow: :bow: Ευχαριστούμε πολύ και για το υπέροχο tutorial με τις βλεφαρίδες!!
 
Πολλές ευχές απο τη Sindy για καλές γιορτές!!

attachment.php
 
Η πιο παλιά sindy που έχω μέχρι στιγμής! Πρέπει να είναι από το 1977 ή 1978 με βάση όσα αναφέρονται εδώ

http://www.petradolls.co.uk/sindy_information_page_1976_dolls.htm

Της έλειπαν λίγα μαλλάκια, αλλά τώρα είναι εντάξει!

attachment.php


attachment.php


attachment.php


Είναι πολύ πιο όμορφη από τη sindy του 1980!!
 
:dribble::dribble::dribble:Είναι σκέτη γλύκα!!!!! Να τη χαίρεσαι κοριτσάκι μου !!! Θα συμφωνήσω ότι είναι πανέμορφη και την περιποιήθηκες τόσο πολύ!! Κανείς δεν θα το πίστευε ότι δεν την βρήκες ακριβώς έτσι!! Δεν φαίνεται καθόλου το reroot!! Χίλια μπράβο!! :bow: :bow:
 
Πίσω
Μπλουζα