Τι γυναικαρα με μηχαναρα ειναι αυτη! Ειναι παρα πολυ ομορφη φωτογραφια γιατι εχει ενα τοσο γλυκο προσωπο σε αντιθεση με την κοκκινη μηχανη! Ειναι μια "Sad Face" Sindy, σωστα κουκλομανα μου? Eφαγα τον κοσμο να βρω μια, 3 χρονια προσπαθω και μαλλον την πετυχα! Αμ κι αυτοι οι βρετανοι! Μην δουνε sad face... εκειιιιιι να καραδοκουν στους πληστηριασμους με ενα ματσω στερλινες! Τι να σου κανει και το ευρω...ας οψεται η Καγκέλα...
Και επειδη σε λιγο, οπως παω θα ξεχασω να γραφω και στα ελληνικα, τοσους μηνες εχω να γραψω δυο λογακια στο φορουμ μας, (πολυ ξεφτιλα αλλα με εφαγε το τρεξιμο) θα σας δειξω τα τελευταια μου αποκτηματα! Ακομα δεν εχω βρει τον χρονο να καθησω να δω ποιες ακριβως ειναι, εκτος απο την τελευταια με τα σγουρα μαλλια πιασμενα ψηλα, προκειται για μια
Masquerade Sindy του 1984.
Ιδου λοιπον τεσσερις καλλονες, μην κοιτατε την αλλοκοτη κατασταση τους, κοιταχτε τα υπεροχα προσωπα τους και τα μαλλια τους απο τα οποια δεν λειπει τριχα!!!!
Το κουφο με αυτες τις κουκλες ειναι οτι δεν τις πηρα απο Μεγαλη Βρετανια και αυτο φαινεται απο 2 πραγματα που καθε κουκλομανα γνωριζει:
1. Καμια, ή σχεδον καμια sindy απο Αγγλια, απο την πατριδα της δηλαδη, δεν θα επεφτε σε πληστηριασμο ετσι χυμα μαζι με τις αλλες, σε πληστηριασμο που τελειωνει πρωι πρωι σε τιμη το αφεντικο τρελλαθηκε, δεν ξερει τι εχει στα χερια του, με λεξεις κλειδια που κανενας αγγλος συλλεκτης δεν θα εβρισκε!!!
Αλλα μονο μια κουκλομανα σε κουκλοαποτοξινωση που μολις ειχε δωσει ορκο οτι δεν θα ξανααγορασει ρημαδοκουκλα για τουλαχιστον 3 μηνες!!!
2. Οι κουκλες θα ειχαν τουλαχιστον μια περιγραφη, ειναι κουκλες που αξιζουν περισσοτερο απο εναν απλο τιτλο.
Η πρωτη εχει κοκκινα μαλλια, οχι συνηθισμενα.
Η δευτερη τα εχει ξανθα σαντρέ, κι αυτο ενα πολυ αγαπημενο χρωμα σε Σιντυ.
Η τριτη αν δεν απατώμαι εχει ενα μαλλον sad face, και η τελευταια ειναι μια απο τηις πιο διασημες Σιντυ, η
Masquerade Sindy, και μαλιστα με τα μαλλια της ακομα μαζεμενα.
Δυστυχως υποφερει απο οξεια μουχλιαση και στα 2 της ποδια που ακομα προσπαθω να διορθωσω, ομως το προσωπο της ειναι αψογο!
Ηταν η πρωτη φορα που επεσα σε Σιντυ στην Ιταλια!!! Αυτη η κουκλα δεν κυκλοφορησε εδω, ποτε δεν την ειδα ουτε σε ιταλικους πληστηριασμους, ουτε σε παζαρακια. Ποιος ξερει πως βρεθηκαν αυτες οι κουκλες εδω, ποιος ξερει τι ιστορια εχουν επανω τους! :xm:
Σε ποια υγρη αποθηκη περιμεναν ολα αυτα τα χρονια να τις βρω!!!!
Κοιταχτε τις τωρα μετα απο ενα απλο πλυσιμο, χτενισμα, λιγο ρουζ και αγαπη! :flower:
Η Masquarade ειναι ακομα νοσοκομειο γιατι αναγκαστικα να της βγαλω τα ποδια και να της βαλω το stain remover για την μουχλα!
Οταν βρω λιγο χρονο θα ψαξουμε μαζι να βρουμε ποια ειναι η καθεμια τους!