Skateboard Mania

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.332
Αντιδράσεις
1.356
picture.php


Αυτα τα θυμαστε? Βγηκαν μετα τους εξωγηινους Τερατομαχους / Υπογηινους αλλα δεν νομιζω να ειχαν παρομοια επιτυχια. Λογο βιας ισως? Οπως εδω, που ο σκυλος εχει στο στομα του το χερι του τυπου!
 
Φιγούρες με ροδάκια [skate board mania]

Αγόρια, επειδή ο σύζυγος έχει πάθει ένα.... κενό μνήμης, θυμάται κανείς τίποτα για αυτά τα "αυτοκινητάκια"?

picture.php


picture.php
 
Εαν θυμαμαι καλα τα πουλουσαν σε περιπτερα σε μια κοκκινη συσκευασια και παντα ειχαν μεσα μια μινιατουρα/αυτοκινητακι σαν την φωτο.

Λυπαμαι αλλα ονομασια δεν θυμαμαι.

Δεν ειμαι σιγουρος 100% οποτε ας μας πουν και αλλα παιδια εαν τα θυμουντε.
 
Πω!Πω! Τα είχα ξεχάσει εντελώς! Τι μου θύμισες... Είχα τεράστια συλλογή αλλά δυστυχώς τώρα ούτε ένα... Ούτε μπορώ να θυμηθώ το όνομά τους, έχω κολλήσει!

Πάντως τα δύο που είναι στην δεύτερη φωτογραφία είναι άσχετα, πολύ νεότερα και πρέπει να είναι από "αυγά" kinder...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
στην ελλαδα τα λεγανε skate board mania ενω η ονομασια τους ειναι savage mondo blitzers.εχω αρκετα και φυσικα θα ολοκληρωσω την συλλογη μου και αυτη.αν εχεις κανενας κανα διπλο και θελει να ανταλαξουμε ας στειλει!!χαχα
 
mytinyworld είπε:
Αγόρια, επειδή ο σύζυγος έχει πάθει ένα.... κενό μνήμης
MytinyWorld μου, παλι στο παταρι τον εστειλες τον ανθρωπο να ανεβοκατεβαζει τα κουτια απο τις Σιντυ σου, και τον εκλεισες μετα μεσα? :D

Και μενα τα τελευταια μου μυριζουν Kinder 80/90...
 
megistias είπε:
στην ελλαδα τα λεγανε skate board mania ενω η ονομασια τους ειναι savage mondo blitzers.εχω αρκετα και φυσικα θα ολοκληρωσω την συλλογη μου και αυτη.αν εχεις κανενας κανα διπλο και θελει να ανταλαξουμε ας στειλει!!χαχα

ααα.. μπράβο !!! Skate board mania λεγόντουσαν!!! :D
 
ευχάριστο ρε φιλε έχω και go αρκετά από αυτά και δεν θυμόμουν το όνομα τους.είχα φάει τον κόσμο να μάθω πως τα λένε. άμα έχω διπλό ανταλλαγή!!!
 
Φιγούρες σε skate

Κάνω έκλυση προς όλους όσους πλησιάζουν τα 30 και έχουν ίσως εικόνα από τις φιγούρες που θυμάμαι αμυδρά, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγονταν.

Ήταν όλες σε ένα skate, είχε η κάθε φιγούρα τα δικά της χαρακτηριστικά και στόχος ήταν πια φιγούρα θα ρίξει κάτω την άλλη.

Η πιο ισχυρή φιγούρα ήταν αναμφισβήτητα ο ''Σιδερογροθιάς''. Όποιος θυμάτα τίποτα ή βρει εικόνες από αυτήν την απίστευτη συλλογή να postάρει!
 
nickgekas είπε:
Κάνω έκλυση προς όλους όσους πλησιάζουν τα 30
πωπω τι μου εκανες τωρα... τι μου το θυμησες!!! και εγω τα πλησιαζω... τοσο γεροι ειμαστε εμεις που ειχαμε τους skaters;; :eek:
 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, γεια σας γράφτηκα πριν λίγες μέρες και προσπαθώ να έρθω σε επαφή με φίλους και φίλες που τους ενθουσιάζουν οι μινιατούρες. Έχω μια πολύ μεγάλη συλλογή ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα ήθελα να βρω ομοϊδεάτες. Αν κάποιος έχει το ίδιο ενδιαφέρον για αυτή τη μορφή εικαστικής τέχνης, ας μου γράψει. Θερμούς χαιρετισμούς.

Ιωάννης Μούχρας.
 
Ω ναι, κι εγώ τα θυμάμαι! Πολύ ωραίο παιχνίδι και αρκετά ποιοτικό, καθώς είχε μεταλλικά ροδάκια και δεν ήταν σκέτη πλαστικούρα...
 
Να και το δικό μου που το βρήκα πρόσφατα, το είχα και σαν άβαταρ.

Τα δίνανε μαζί με συσκευασία των 5 κρουασάν αν δέν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι μάρκα όμως....

2hr0q6q.jpg


Επίσης θυμάμαι έναν μαλιά με κιθάρα ετοιμος να την κοπανήσει σε κανα κεφάλι, και μία μεγάλη μύγα μπλέ.

Ενα σχετικό βιντεο:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φιγουρες σε πατινια

τα θυμαται κανεις αυτα?ηταν φιγουρες σε σχηματα χαρου τερατος που της πουλουσαν σε περιπτερα μεσα σε σακουλακια πορωση τρελλη
 
Είχα κάμποσα! Έναν σκελετό, έναν με πανοπλία, ένα τέρας με κέρατο κτλ.
 
Πίσω
Μπλουζα