MariosMSX
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 0
Γραφω αυτο το ποστ, για να μην την πατησουν και αλλοι με το δικο τους SNES.
Λοιπον ειπα να ανοιξω τα 2 μηχανηματα που εχω, απλα να τα καθαρισω λιγο απο την σκονη. Με αυτο που φυσαει αερα, τιποτα σημαντικο δηλαδη.
Τα βγαζω απο την μπριζα, τα ξεβιδωνω κανονικα, ξεβιδωνω και την πλακετα, τα φυσαω λιγο με μια "σκουπιτσα", τα ξαναβιδωνω, βαζω το ενα να παιξω, παταω το power, και δεν αναβει καθολου το λαμπακι
. Σκεφτομαι ενταξει δεν βιθωθηκε κατι σωστα. Ξανασφυγγω τις βιδες, το ιδιο, δεν αναβει το power λαμπακι. Τα περνω αγρια, αποφασιζω να παιξω με το αλλο (που και αυτο το ξεβιδωσα). Το βαζω στο ρευμα και αυτο δεν αναβει! Λοιπον ψαχνοντας λιγο το νετ, ειδα οτι πρεπει να τα βγαλεις απο το ρευμα, να πατησεις το κουμπι power, και να τα ξεβιδωσεις με τον διακοπτη ανοιχτο, γιατι λεει "κρατανε ρευμα και μπορει να καουν" !!!! Δηλαδη αν κανεις οτι κανεις με ολες τι κονσολες, τοτε τα SNES καιγονται! ΑΙΣΧΟΣ.
Τωρα φταιω εγω να γραψω "καταραμενα SNES και nintendo, ΖΗΤΩ η SEGA !"
Λοιπον ειπα να ανοιξω τα 2 μηχανηματα που εχω, απλα να τα καθαρισω λιγο απο την σκονη. Με αυτο που φυσαει αερα, τιποτα σημαντικο δηλαδη.
Τα βγαζω απο την μπριζα, τα ξεβιδωνω κανονικα, ξεβιδωνω και την πλακετα, τα φυσαω λιγο με μια "σκουπιτσα", τα ξαναβιδωνω, βαζω το ενα να παιξω, παταω το power, και δεν αναβει καθολου το λαμπακι

Τωρα φταιω εγω να γραψω "καταραμενα SNES και nintendo, ΖΗΤΩ η SEGA !"