SNK Neo Geo

mike είπε:
Δηλαδη ποιος ηταν ο σκοπος της SNK? να πουλησει ελαχιστα κομματια σε ελαχιστους ανθρωπους? εγω προτιμουσα αλλα και τωρα προτιμω το SNES/megadrive της εποχης, που και να μην επαιζες 10 κορυφαια -ακριβη αντιγραφα arcade- παιχνιδια, με τα ιδια χρηματα επαιζες 500 αλλα παιχνιδια, τα αντιστοιχα της sega και της νιντεντο, οπως zelda, metroid κτλ. Για να μην μιλησω για το ps1, που μπορουσες να παιζεις περισσοτερα παιχνιδια απο οτι αντεχες.
Ποιός είναι ο σκοπός της Ferrari; Και σε ποιά αγορά απευθύνεται;

Μπορεί να κάνεις παρόμοια δουλειά με ένα Golf GTI, αφού στους περισσότερους δρόμους το ίδιο θα κινηθείς ή στα ίδια χρήματα να αγοράσεις 10 άλλα (καλά) αυτοκίνητα. Η΄μπορείς να αγοράσεις 100 Fiat Punto και να μην ξέρεις με ποιό να πρωτοασχοληθείς.

Αλλά αυτός που την αγοράζει, δεν σκέφτεται με αυτά τα κριτήρια. Θέλει το real thing...και είναι πρόθυμος να πληρώσει αδρά για αυτό.
 
-λαθος καταχωρηση παρακαλω διαγραψτε την!-
 
neo geo λοιπον μια φανταστικη κονσολα πανακριβη για την εποχη της και πολυ αξιοπιστη εκανε παταγο μεχρι και το 2002μεχρι την ημερα που εσβησαν απο τον χαρτη λογω αλλων συμφερωντων τα ψυχαγωγικα παΙ ΧΝΙΔΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ 40 ρανταρηδες ξανανιωνουν παιζωντας οπου βρουν τα διαμαντενια παιχνιδια της εποχης τους ,βλεπω μια ταση απο αυτους που ξερουν και μπορουνναζητουν για τασπιτια τους πλεον αυτατα παιχνιδια, [edit] Υπάρχει αντίστοιχο υποφόρουμ για ανταλλαγές [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο το άρθρο σου Γιώργο, τι άρθρο δηλαδή αυτό είναι κανονική διατριβή! Θα έπρεπε λοιπόν να λέγεσαι neogeoanas :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χα!Χα!Χα! Thanks Johnny ! :thumbup: :thanx2:
 
Πίσω
Μπλουζα