Hellraiser είπε:
Ο ανθρωπος ειπε κατι για τον Spectrum και οχι για καποιον χρηστη εδω μεσα και ο ενας του ειπε οτι πρεπει να ντρεπεται και εσυ κλασσικα επεσες να τον φας....δεν σε ειδα ομως κοπελια να εχεις την ιδια ευθιξια με τον εαυτουλη σου οταν ειχες χαρακτηρισει εναν δισκο των blind guardian ΑΘΛΙΟ.
Μιας και βλέπω ότι έχεις μια μερική αντίληψη και γνώση του τί γίνεται εδώ μέσα, ας σου απαντήσω δημοσίως, μολονότι δεν υποχρεούμαι να το κάνω.
Ο συγκεκριμένος έχει δώσει άπειρες αφορμές με τη συμπεριφορά του. Έχει απαντήσει προσβλητικά σε μέλη, συντονιστές, διαχειριστές. Όταν κάτι δεν του αρέσει, αρχίζει να το βρίζει (και δε μιλάμε για άθλιο κλπ.).
Δεν θυμάμαι να έχω προσβάλλει μέλος δημοσίως. Όταν έχουν ενοχλήσει κάποιον οι απόψεις μου, έχω απολογηθεί και σε καμία περίπτωση δεν είμαι δογματική σε ό,τι λέω. Συγκρίνεις τα μήλα με τα αχλάδια.
Υπαρχει η πλακα εστω και η τραβηγμενη που ειναι καλοπροαιρετη και η κακοπροαιρετη...σταματα να διαχειριζεσαι το φορουμ λες και ειναι κλιβανος αποστειρωσης παντα με τα δικα σου γουστα και κριτηρια.Και πανω απο ολα σταματα να το παιζεις νταης και μπαμπουλας πισω απο ενα πληκτρολογιο κρυμμενη.
Το πώς διαχειριζόμαστε το φόρουμ, δεν θα έπρεπε να σε αφορά. Υπάρχουν κανόνες. Τους αποδέχτηκες. Θες να παίξεις με αυτούς? Έχει καλώς. Δεν θέλεις? Πάλι έχει καλώς. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Αν νομίζεις ότι θα θιχτώ από αυτά που λες, γελιέσαι. Εσύ ντροπιάζεσαι και όχι εγώ.
Ούτε νταής το παίζω, ούτε μπαμπούλας πίσω από το πληκτρολόγιο. Απεναντίας, σε οποιαδήποτε συνάντηση της Θεσσαλονίκης θέλεις, μπορείς να έρθεις να μου τα πεις από κοντά. Εμένα τουλάχτιστον με έχουν δει στο φόρουμ και με ξέρουν ονομαστικά - εσένα?
Υ.ΓΝαι ξερω που θα καταληξει και αυτο το ποστ και ποια θα ειναι η τυχη του λογαριασμου μου αλλα ειπαμε....ψευτομαγκας πισω απο ενα πληκτρολογιο εισαι.
Και όχι, δεν θα σε μπανάρω γι΄αυτό. Είναι θέμα χρόνου να μου δώσεις μια αφορμή με την συμπεριφορά σου. Δε χρειάζεσαι τη δική μου βοήθεια για να δείξεις ποιος είσαι.
P.S. Ξέρεις πόσα πμ παίρνω τη μέρα που να με βρίζουν? Δε μπορείς να φανταστείς. Αλλά για όλους τους υπόλοιπους που δίνουν συγχαρητήρια για το επίπεδο του φόρουμ, δεν αφήνω κάτι τέτοια να με χαλάνε.
Αν θες να το συνεχίσουμε, μέσω πμ. Αν το πας σε δημόσιο ταμπλώ, δε θα μείνουν τα γραπτά σου να δουν το φως της μέρας. Δεν είναι τα παιδιά υποχρεωμένα να διαβάζουν τους "καβγάδες" μας.