Shinobi
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 846
Στο χρωσταω απο το Σουκου αλλα ειχα το ατυχημα με το 128 RGB scart καλωδιο.
Θα σου βγαλω απο 48+ με composite το πολυ μεχρι αυριο.
Απλα επειδη ειναι 50hz και η μηχανη μου εχει δεν εχει στις fixed τιμες κλειστρου καποιο χαμηλο διαιρετη του 50, δεν εγγυομαι για το αποτελεσμα. Κοινως στις φωτογραφισεις πασχω. Ειδομεν.![]()
αλλιώς θέλει ειδική επεξεργασία σε πρόγραμμα, που όμως πάλι απαιτεί κάποιες γνώσειςΣε αυτες τις περιπτωσεις οσον αφορα την καλυτερη πιστοτητα της φωτογραφιας σε fulll screen λογικα θα χρειαζεται επαγγελματικη ειδικη και ισως και πανακριβη φωτογραφικη μηχανη με ειδικους φακους για αυτη την δουλεια μιας και η μασκα της CRT TV και η λαμψη του φωσφορου βαζουν περιορισμους και χανεται αρκετα η λεπτομερεια και η αισθηση των χρωματων του φωσφορου,
Πολυ πιο ευκολα μπορεις να πετυχεις τις τελειες ληψεις με κεραυνους σε καταιγιδα παρα να βγαλεις τελεια φωτογραφια με 2d ρετρο παιχνιδι σε CRT TV.
Έχω 20αρα με slot mask και 14αρα Trinitron πάνω σε rgb Wii και PC με vga to scart (ανοίγει γνήσιες αναλύσεις με calamity drivers) και κάνω συγκρίσεις με τους shaders που γραφω. Τα crt-sines και crt-cyclon είναι ΠΟΛΥ κοντά και για την ακρίβεια η εικόνα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο καθαρή από την crt. Η crt έχει τρελό deconvergence. Έχω χτυπήσει χιλιάδες ώρες στο σπορ shaders οπότε εμπιστευσου με χαχαΕδω δεν γινεται να υπαρξει ακριβως η ιδια πιστοτητα μεσω των φιλτρων CRT που παλευουν μεχρι στιγμης για πανω απο 10 χρονια.
Ε τοσα χρονια που διαβαζω τα ποστ σου ξερω τι ψειρας εισα με αυταΈχω 20αρα με slot mask και 14αρα Trinitron πάνω σε rgb Wii και PC με vga to scart (ανοίγει γνήσιες αναλύσεις με calamity drivers) και κάνω συγκρίσεις με τους shaders που γραφω. Τα crt-sines και crt-cyclon είναι ΠΟΛΥ κοντά και για την ακρίβεια η εικόνα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο καθαρή από την crt. Η crt έχει τρελό deconvergence. Έχω χτυπήσει χιλιάδες ώρες στο σπορ shaders οπότε εμπιστευσου με χαχα
Καλη αν και θα προτιμουσα μια με αρκετο dithering. Ετσι δειχνει στον shader μεχρι στιγμης, δεν το λες και πολυ μακρια. Αρκετα κοντα ειναιΝα και μια απο την ιδια πιστα σε RF. Δυστυχως εχω πολλες παρεμβολες