Spectrum disk drive 3.5'' !!!

Panos_Gr

Retro Member
Αντιδράσεις
3
Ξέρετε ότι έιχε κυκλοφορήσει απο ανεξάρτητη εταιρεία οδηγός δισκέτας για spectrum 3.5 ιντσών? Επιτέλους τα παιχνίδια έτρεχαν ταχύτατα!!! Όνειρό μου η απόκτησή του με παραγγελία απο εξωτερικό αλλα δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Η γνώση αυτού του προιόντος οφείλεται στον μεγαλύτερο πειρατή αλλα και πολυ καλό προγραμματιστή Θοδωρή Δεβελέγγα (Theo Devil) που είχε δημιουργήσει μέχρι και παιχνίδια στον ΖΧ! Η αγγελία του στο PIXEL υπήρχε πάντοτε, ανελλιπώς κάθε μήνα.

Panos_Gr

Retro Member
Αντιδράσεις
3
Tα links που εωσες είναι φοβερα.Έβαλα αμέσως δημιουργίες του Δεβελέγκα στον emulator και χάζεψα με τις ώρες. Thanks.

rigardie

RetroAdept
Αντιδράσεις
19
Επειδή θέλω να αγοράσω έναν zx+3 και θέλω να έχω 3.5 δισκέτες υπάρχει ακόμα η εάν κανένα καλώδιο για αυτήν την δουλειά

Panos_Gr

Retro Member
Αντιδράσεις
3
Ο ZX +3 έχε υποψη οτι έπαιρνε δισκέτες 3'' όπως και ο Αμστραντ 664 & 6128. Οι οποίες δεν παράγονται πλέον. Το παραπάνω drive των 3.5 '' είναι πλέον δυσεύρετο και θα είσαι πολύ τυχερός αν το βρείς. Αυτό συνδεόταν αν θυμάμαι καλά παράλληλα. Μόνο αυτός ο τρόπος υπήρχε για να διαβάσεις 3.5 άρες.

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
199
Χε χε παιδιά για κοιτάξτε στο παρακάτω site:

http://www.sintech-shop.de/shop.htm

δεν έχει μόνο ένα μοντέλο 3,5 FDD για το Spectrumάκι, αλλά και πληθώρα άλλων προϊόντων όχι μόνο για Sinclair!!!!!!

Panos_Gr

Retro Member
Αντιδράσεις
3
Πολύ καλό site Pooky. Για κάθε ενδιαφερόμενο.

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.565
Μπράβο pooky..μερικά από περιφερειακά αυτά (παίζουν αρκετά σπάνια κομμάτια!) νόμιζα ότι δε θα τα ξανάβλεπα ποτέ προς πώληση.

pooky(1)

Αντιδράσεις
199
Φίλε Πάνο ακολουθώντας το παραπάνω link βγήκα εδώ!

http://www.q40.de/

Για όνομα του Θεού!!!!! Δεν έχει πεθάνει τίποτε και ούτε πρόκειται να πεθάνει ποτέ!!!!!

Επιτρέψτε μου να αφιερώσω το παραπάνω link με πολύ αγάπη στον Akmakas........!!!!!!!!!!!!

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
3.923
TO THELWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

pooky(1)

Αντιδράσεις
199
Άντε ζηλιάρη...... και σε σένα αφιερωμένο!

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.565
Κοιτούσα τα sites που έχει φτιάξει ο πάλαι ποτέ Teo Devil. Πολύ δυνατός θα έλεγα! (τα δε cracktros του έχουν αφήσει εποχή!)

- ΕDIT: Bρήκα το mail του και του έστειλα "επίσημη" πρόσκληση να γραφτεί μέλος στο Greek Retro Maniax!

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
3.923
bravo re AEON!

to sizitousame proxthes me ton Pooky

Grafei kai se kati blogs gia cinema mou fainetai...

Panos_Gr

Retro Member
Αντιδράσεις
3
Βρέθηκε ο Θοδωρής??? Ευχάριστη έκπληξη. Άντε και να γραφτεί και στο φόρουμ. Θα έχει πολλά και πολύτιμα να μας πεί. Ακόμα θυμάμαι στο Pixel την στήλη Peek & Poke για να βάζεις cheats στον Spectrum....

akmakas

Banned
Αντιδράσεις
62
Τελεια στηλη......απο εκει βγηκαν πολλοι χακεραδες!!!

TheoDevil

RetroN00b
Αντιδράσεις
1
Φίλοι μου καλησπέρα.

Χαμογέλασα με όλα αυτά τα ωραία που μαζέψατε εδώ και συζητάτε.

ΑΕΟΝ, δεν έλαβα ποτέ καμμία πρόσκληση, δυστυχώς. Το site σας το βρήκα από referrer links του προσωπικού μου χώρου.

Wally, δεν έχω καμμία σχέση με το σινεμά, ούτε γράφω σε blogs.

Αλλά γιατί δεν κάνατε την εύλογη κίνηση; http://www.TheoDevil.com :)

To site αυτό δεν το έχω ενημερώσει για χρόνια και ζαμάνια. Αλλά δεν είχα και πολλά να προσθέσω. Θα βρήτε όμως αρκετά - ίσως όχι όλα - από τα δικά μου προγράμματα.

Ευχαριστώ πολύ για τις αναμνήσεις. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια μένω μόνιμα Αμερική.

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
3.923
καλωσήρθες!!

sorry,μαλλον θα ειναι συνωνυμια... :)

Mιας και σε βρηκα,αν θυμαμαι καλα ειχες κανει ενα "conversion" του Arcanoid στον Spectrum που δεν βρισκω πουθενα (ουτε στο WOS).

να ριχνεις κανα post!

TheoDevil

RetroN00b
Αντιδράσεις
1
Kαλημέρα Wally. Αναφέρεσαι στο επώνυμό μου ή στο ...ψευδώνυμο;

Εκείνο το σπασμένο Arcanoid το θυμάμαι. Οπως κι άλλα διάφορα. Είδες όμως πώς περνάνε τα χρόνια; Από 18 χρονών πιτσιρικάς, μετά είκοσι έτη - που έλεγε κι ο Δουμάς!

Την κάνω όμως γιατί είναι 3+ το πρωί εδώ στη Φλόριντα. Θα τα λέμε ελπίζω τακτικότερα.

pooky(1)

Αντιδράσεις
199
ΤΗΕΟDEVIL?????

OMG!!!!!!

Καλώς ήρθες φιλαράκι, σε υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες....!!!!!!!!!!!

Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις μας!!!!!!

Μπλουζα