Wally είπε:
Θυμαμαι τις ενδειξεις του counter στα εξωφυλα των κασετων (προτιμουσα για καποιο αγνωστο βιτσιο της Intersonic
)π.χ
Asterix 51
GhostnGoblins 112
Twister 168
κτλ
Φιλε Arheos καλωσηρθες!
με εβαλες στη πριζα να βρω τις "multi" κασετες μου και να φωτογραφισω τα περιεχομενα..
Βρε Theo που χαθηκες?
Η TDK είχε πλουτίσει από μένα. (TDK46 αρχικά)
Όταν ανακάλυψα οτι το "μικρό" κασετόφωνο μετρούσε από το αριστερό καρούλι και το "μεγάλο" από το δεξί (έλα μου ντε!) αποφάσισα να μην ασχοληθώ με μέτρημα και πήγαινα με το μάτι εκεί που έκανε "γραμμή" η κασέτα από την τελευταία φορά που τη σταματούσα στο παιχνίδι.
Όχι άντε να "κολλήσεις" τώρα DVD αν σου γρατζουνιστεί! ενώ τότε, τσατ-πατ και το πολύ να έχανες ένα παιχνίδι.
Καλώς σας βρήκα (και pooky)
@Pooky: Φαντάζεσαι να είμασταν όντως παππούδες τότε που είχαν βγει τα micro και να βάζεις την κασέτα, να περιμένεις πόση ώρα και μετά error; Εκεί να δεις απίθανη αίσθηση με την πίεση του παππού στο 19 !
ΥΓ. Τώρα που είπες για R: Tape (@#$%^^^$#&&^ΑΑΑααααΑΑααΑχχχ!!! τίποτα κάτι θυμήθηκα κ τρόμαξα!) ας μη το πω ολόκληρο, θεωρείται γρουσουζιά, για μερικά παιχνίδια είχα σημειώσει τι ρυθμίσεις έπρεπε να κάνω για φορτώνουν από το κασετόφωνο.
[Everyone's a Wally: Bass=3 - Trebble=7 - Mono - Left Only] κ πάει λέγοντας. Ξέρουμε εκείνες τις κασέτες με κακή ποιότητα για τους γνωστούς λόγους. Προ Multiface και Lerm εποχές. Πίιιιιικρα!
Και μια ιστορία που θυμήθηκα για το Match Point με το περίεργο turbo load. Το είχα προσπαθήσει τόσες φορές, πάνω από τρεις ώρες θα ήταν ΜΟΝΟ γιαυτό να φορτώσει που στο τέλος λέω: "Ας φορτώσει αυτή τη φορά κ δε θα έχω ανοιχτό το κασετόφωνο να γράφει από την άλλη -για να τη γράψει με τα σωστά settings, τότε δεν είχα διπλό-. Μόνο να φορτώσει να το δω, να παίξω κι ας μην ξαναφορτώσει!"
Η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε. Έπαιξα όσο μπόρεσα πριν αρχίσει να καίγεται το μηχάνημα και μετά τέλος... Δεν ξαναφόρτωσε!