Spooky παιδικά προγράμματα.

Cloud, δικό σου link δεν κάνω το λάθος να ξαναδώ μέχρι να ξημερώσει! :zip:

Η αλήθεια είναι ότι τα παλιά κινούμενα σχέδια (κυρίως πρίν το '60) δεν προοριζόταν για παιδικά, ήταν κανονικές ταινίες για τους ενηλίκους. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στις "μοντέρνες" τότε χώρες σπάνια πήγαιναν τα παιδιά στον κινηματογράφο. Βέβαια τότε αυτά που εμείς βλέπουμε και φρικάρουμε τα θεωρούσαν γλυκούλια. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα...

cloud είπε:
η λέξη "τρομακτικό" ή "spooky" επί το ελληνικότερο
Μάλλον τα έγραψες ανάποδα! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Crimson Moonlight είπε:
Cloud, δικό σου link δεν κάνω το λάθος να ξαναδώ μέχρι να ξημερώσει! :zip:
Η αλήθεια είναι ότι τα παλιά κινούμενα σχέδια (κυρίως πρίν το '60) δεν προοριζόταν για παιδικά, ήταν κανονικές ταινίες για τους ενήλικες. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στις "μοντέρνες" τότε χώρες σπάνια πήγαιναν τα παιδιά στον κινηματογράφο. Βέβαια τότε αυτά που εμείς βλέπουμε και φρικάρουμε τα θεωρούσαν γλυκούλια. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα...
Αυτό το είχαμε αναφέρει ξανά σε κάποιο άλλο θέμα, και πραγματικά πάρα πολλά animations δεν ήταν και δεν είναι για παιδιά..

Όμως δυστυχώς αν όχι οι περισσότεροι, πάρα πολλοί σήμερα θεωρούν ότι τα κινούμενα σχέδια, τα stop motion, τα 3D, οι μαριονέτες, κλπ ταινίες και βίντεο που δεν έχουν μόνο ανθρώπους, είναι μόνο για παιδιά..

Και πραγματικά, και ίσως και να είναι και περίεργο, το πως κάτι που πριν από αρκετά χρόνια ήταν "χαριτωμένο" σήμερα είναι μάλλον ανατριχιαστικό.. Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και ότι πολλά από αυτά δεν φτιάχτηκαν για να είναι τρομακτικά!

Crimson Moonlight είπε:
Μάλλον τα έγραψες ανάποδα! :p

Όχι... Σωστά το έγραψα, αλλά με λίγο ειρωνικό ύφος.. ;) :p
 
Πίσω
Μπλουζα