Συμφωνώ αγαπητέ Σταύρο και για εμένα οι προτομές/κεφαλές έχουν ειδική βαρύτητα, τόσο διότι τα παιδιά μου τα αγάπησαν και τα έπαιξαν πολύ, όσο και διότι είναι καλοφτιαγμένα και διαδραστικά με έξυπνους μηχανισμούς. Το ευτύχημα είναι ότι κατάφερα να τα αποκτήσω όλα, είναι δε πλήρη, με τα κουτιά τους αποθηκευμένα.stayros είπε:Τα bustακια ειναι μακραν τα πιο αξιοζηλευτα κομματια της συλλογης σου, φιλτατε Ιωαννη!!!
Οχι οτι τα υπολοιπα πανε πισω δηλαδη, αλλα αυτα εχουν αυτο το "κατι" παραπανω...
Ευχαριστώ πολύ φίλτατε!!!! Τι να πω όμως εγώ, όταν βλέπω και δεν χορταίνω τις απίστευτες συλλογές σου???filfil1 είπε:Ζηλεύω ....................
Περίπου τα μισά είναι σε διόροφη βιτρίνα 4 μέτρων μήκους κλεισμένη με πλεξιγκλάς μπροστά και πλάγια για να μην σκονίζονται. Είναι πολύ στριμωγμένα για να χωρέσουν όσο το δυνατόν πιό πολλά. Τα άλλα μισά είναι σε κούτες στην αποθήκη. Επειδή η συλλογή δημιουργήθηκε σε βάθος χρόνου, άφηνα τα μικρά παιδιά μου να τα παίζουν με επιτήρηση, οπότε είναι έξω από τα κουτιά. Όσα δεν πρόλαβαν να ανοίξουν όταν μεγάλωσαν είναι σε σφραγισμένα κουτιά, αλλά αυτά είναι πλέον λίγα. Για το 90% των αντικειμένων της συλλογής υπάρχουν και τα κουτιά τους, που όμως είναι διπλωμένα και αποθηκευμένα ξεχωριστά. Ο χώρος ήταν/είναι πάντα πρόβλημα, μια και τα διαστημόπλοια/οχήματα για φιγούρες 3,75" (~ 10 εκατοστά κατά μέσο όρο) είναι μεγάλα.viking4a είπε:Μου άρεσε αρκετά η κεφαλή του Μπομπα Φέτος απ'εξω...Αληθεια, που τα βάζεις ολα αυτά, έχεις άπειρα πράγματα απο Star Wars!!
Ειναι με τα κουτιά τους ολα η ψιλοχυμα;