phil_vr
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 95
Ισως η πιο κλασσικη εικονα παιδικων παιχνιδιων απο τα 80's. Αν και στην Ελλαδα δεν ετυχαν της τεραστιας προβολης και διαφημισης οπως εγινε στην Αμερικη και στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες, παρολα αυτα, αρκετα παιχνιδια κατορθωσαν να φτασουν στα ραφια των καταστηματων (κυριως action figures και οχι πολλα vehicles - καθως το κοστος ηταν απαγορευτικο για τα ελληνικα δεδομενα). Μερικοι απο εμας μπορεσαν και εκαναν την ταυτιση μεταξυ ταινιας-παιχνιδιου, απο τυχαιες προβολες της κρατικης τηλεορασης, καθως για την πλειοψηφια ηταν απλα ενα διαστημικο παιχνιδι. Προσωπικα, μου ειχαν στειλει στις αρχες του 80 απο το εξωτερικο το board game, Escape From Death Star, και συνειδητοποιησα το τι ειχα στα χερια μου μολις ειδα αργοτερα για πρωτη φορα την ταινια A New Hope. Η μαλλον νομιζα οτι ειχα, καθως η terminator μητερα μου το ειχε ριξει ηδη στον σκουπιδοφαγο του Death Star!
Το πιο ανθεκτικο και διαχρονικο image απο παιχνιδια των 80's.
[edit] Dead pic [edit]
A long time ago in a galaxy far, far away..
[edit] Dead pic [edit]
Το Y-Wing. Απο τα πιο αγαπημενα μου vehicles στον κοσμο του STAR WARS. Ετυχε σημειο αναφορας και ηταν η εμπνευση για τον σχεδιασμο του Battlestar Galactica!
[edit] Dead pic [edit]
Χωρις Tuscen Raiders τι κανουμε? Ποιον θα πυροβολαμε οταν καθαρισουμε τους Troopers?
[edit] Dead pic [edit]
Το πιο ιδιοφυες σχεδιαστικα vehicle στο concept του STAR WARS.
[edit] Dead pic [edit]
Τα Elite Tie Interceptor Fighters. Δυο μαζι οπως και στο τελος του A New Hope που δυο Tie Fighters κυνηγανε τον Luke.
[edit] Dead pic [edit]
To Tie Advanced X1 Starfighter, απο την ιδια σκηνη, και προσωπικο fighter του Darth Vader.
[edit] Dead pic [edit]
Ολα τα λεφτα! X-Wing! Το σκηνικο ειναι απο τον πλανητη Dagobah. Αλλα μην ανυσηχειτε. Τα φυκια και οι μεταξωτες κορδελες αποσπουνται (!), και τα υπολοιπα φτερα υπαρχουν στο κατω μερος της συσκευασιας, κανοντας το ετσι ενα ολοκληρωμενο μαχητικο οπως το αγαπησαμε και δεν το χορταιναμε να το βλεπουμε! Τα battlescars και οι μαυριλες απο τις εχθρικες ριπες παραμενουν!
[edit] Dead pic [edit]
Τι να τα κανεις τα vehicles αν δεν εχεις "λαο" να βαζεις μεσα και να απαρτιζει τον κοσμο του STAR WARS. Too many, can never be enough..
May The Force Be With Us!
Το πιο ανθεκτικο και διαχρονικο image απο παιχνιδια των 80's.
[edit] Dead pic [edit]
A long time ago in a galaxy far, far away..
[edit] Dead pic [edit]
Το Y-Wing. Απο τα πιο αγαπημενα μου vehicles στον κοσμο του STAR WARS. Ετυχε σημειο αναφορας και ηταν η εμπνευση για τον σχεδιασμο του Battlestar Galactica!
[edit] Dead pic [edit]
Χωρις Tuscen Raiders τι κανουμε? Ποιον θα πυροβολαμε οταν καθαρισουμε τους Troopers?
[edit] Dead pic [edit]
Το πιο ιδιοφυες σχεδιαστικα vehicle στο concept του STAR WARS.
[edit] Dead pic [edit]
Τα Elite Tie Interceptor Fighters. Δυο μαζι οπως και στο τελος του A New Hope που δυο Tie Fighters κυνηγανε τον Luke.
[edit] Dead pic [edit]
To Tie Advanced X1 Starfighter, απο την ιδια σκηνη, και προσωπικο fighter του Darth Vader.
[edit] Dead pic [edit]
Ολα τα λεφτα! X-Wing! Το σκηνικο ειναι απο τον πλανητη Dagobah. Αλλα μην ανυσηχειτε. Τα φυκια και οι μεταξωτες κορδελες αποσπουνται (!), και τα υπολοιπα φτερα υπαρχουν στο κατω μερος της συσκευασιας, κανοντας το ετσι ενα ολοκληρωμενο μαχητικο οπως το αγαπησαμε και δεν το χορταιναμε να το βλεπουμε! Τα battlescars και οι μαυριλες απο τις εχθρικες ριπες παραμενουν!
[edit] Dead pic [edit]
Τι να τα κανεις τα vehicles αν δεν εχεις "λαο" να βαζεις μεσα και να απαρτιζει τον κοσμο του STAR WARS. Too many, can never be enough..
May The Force Be With Us!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: