Star Wars: Παρουσίαση συλλογής

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας phil_vr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

phil_vr

RetroNuts!
Αντιδράσεις
95
Ισως η πιο κλασσικη εικονα παιδικων παιχνιδιων απο τα 80's. Αν και στην Ελλαδα δεν ετυχαν της τεραστιας προβολης και διαφημισης οπως εγινε στην Αμερικη και στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες, παρολα αυτα, αρκετα παιχνιδια κατορθωσαν να φτασουν στα ραφια των καταστηματων (κυριως action figures και οχι πολλα vehicles - καθως το κοστος ηταν απαγορευτικο για τα ελληνικα δεδομενα). Μερικοι απο εμας μπορεσαν και εκαναν την ταυτιση μεταξυ ταινιας-παιχνιδιου, απο τυχαιες προβολες της κρατικης τηλεορασης, καθως για την πλειοψηφια ηταν απλα ενα διαστημικο παιχνιδι. Προσωπικα, μου ειχαν στειλει στις αρχες του 80 απο το εξωτερικο το board game, Escape From Death Star, και συνειδητοποιησα το τι ειχα στα χερια μου μολις ειδα αργοτερα για πρωτη φορα την ταινια A New Hope. Η μαλλον νομιζα οτι ειχα, καθως η terminator μητερα μου το ειχε ριξει ηδη στον σκουπιδοφαγο του Death Star!

Το πιο ανθεκτικο και διαχρονικο image απο παιχνιδια των 80's.

[edit] Dead pic [edit]

A long time ago in a galaxy far, far away..

[edit] Dead pic [edit]

Το Y-Wing. Απο τα πιο αγαπημενα μου vehicles στον κοσμο του STAR WARS. Ετυχε σημειο αναφορας και ηταν η εμπνευση για τον σχεδιασμο του Battlestar Galactica!

[edit] Dead pic [edit]

Χωρις Tuscen Raiders τι κανουμε? Ποιον θα πυροβολαμε οταν καθαρισουμε τους Troopers?

[edit] Dead pic [edit]

Το πιο ιδιοφυες σχεδιαστικα vehicle στο concept του STAR WARS.

[edit] Dead pic [edit]

Τα Elite Tie Interceptor Fighters. Δυο μαζι οπως και στο τελος του A New Hope που δυο Tie Fighters κυνηγανε τον Luke.

[edit] Dead pic [edit]

To Tie Advanced X1 Starfighter, απο την ιδια σκηνη, και προσωπικο fighter του Darth Vader.

[edit] Dead pic [edit]

Ολα τα λεφτα! X-Wing! Το σκηνικο ειναι απο τον πλανητη Dagobah. Αλλα μην ανυσηχειτε. Τα φυκια και οι μεταξωτες κορδελες αποσπουνται (!), και τα υπολοιπα φτερα υπαρχουν στο κατω μερος της συσκευασιας, κανοντας το ετσι ενα ολοκληρωμενο μαχητικο οπως το αγαπησαμε και δεν το χορταιναμε να το βλεπουμε! Τα battlescars και οι μαυριλες απο τις εχθρικες ριπες παραμενουν!

[edit] Dead pic [edit]

Τι να τα κανεις τα vehicles αν δεν εχεις "λαο" να βαζεις μεσα και να απαρτιζει τον κοσμο του STAR WARS. Too many, can never be enough..

May The Force Be With Us!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ξύνεις πληγές τώρα phil. Έχω αρκετές vintage φιγούρες της kenner. Εκτός από 2, όλες τις φιγούρες της σειράς the phantom menace της hasbro. Σχεδόν όλες από attack of the clones the saga series. Καθώς και τον vader από την kotobukyia. Τις περισσότερες τις έχω πάρει από το briantoys από τα μέρη σου. Είναι όλες loose πλέον και έχω πετάξει τα κουτιά τους. Κάποτε είχα τρελαθεί με αυτές τις φιγούρες. Τώρα τις έχω μαζεμένες μέσα μεγάλα κουτιά.

παιδια γιατι ειναι σφραγισμενα ? :xm: ανοιχτε τα!!!!!!

Σε καταλαβαινω telonio.. μου φαινεται πρεπει να αγορασουμε κανενα τεραστιο γυμναστηριο για να "απλωνουμε" τις συλλογες μας (η εστω κανενα οικοπεδο και να το μετατρεψουμε σε Tattooine!) Αυτη η ελειψη χωρου.. προβλημα μεγαλο.

phil_vr είπε:
η εστω κανενα οικοπεδο και να το μετατρεψουμε σε Tattooine! Αυτη η ελειψη χωρου.. προβλημα μεγαλο.

Ααααααα αδερφέ μου μες το μυαλό μου είσαι! :D

Phil...

...ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ???

Τρομερή η συλλογή σου Phil_vr!Πρόσφατα αποκτήσαμε το Ιnterceptor με τον Darth Vader μέσα.Gotta catch them all!!! :happyjump:

Ο Βειντερ δεν ειχε Interceptor, ειχε ενα TIE Advanced X1 :sure:

(ειμαι geek, το εχω ξαναπει :D )

Ειναι ευκολο να τα μπερδεψεις, καθως ουσιαστικη αλαγη ειναι τα αιχμηρα φτερα (ενω τα Tie Fighters εχουν τα μη αιχμηρα φτερα). Να σου πω και την συνηθεια μου, και τα δυο τα ονομαζω Interceptor απο την αγαπη μου για αυτο το ονομα (Mad Max rules!)!! :)

Μεγα-ελειψη ειναι το Millenium Falcon, αλλα εδω παιζει ιδιοτροπια μου, καθως η παλια εκδοση της Kenner, ειχε αλλες λεπτομερειες στο εσωτερικο και ειναι και ελαχιστα μεγαλυτερη σε μεγεθος, ενω η re-issue εχει κατι αλλες συν τους ηχους.. αν απελπιστω θα αρκεστω στη νεα εκδοση.. αν και θα πρεπει να το καρφωσω στον τοιχο (!) καθως απο την φυση του ειναι απο τα μεγαλυτερα vehicles, και φοβαμαι οτι ουτε σε ντουλαπα θα χωραει πλεον!!

Γράψτε X.Έκανα ένα μικρό λαθάκι πάνω στη βιασύνη μου.Το advanced starfighter ήθελα να πω. :P

Είχα και εγώ κάποτε μια ρεπλίκα του R2D2 σε φυσικό μέγεθος, αλλά το έφαγε και αυτό το death star μαζί με το board game του phil...

theoritikos είπε:
Είχα και εγώ κάποτε μια ρεπλίκα του R2D2 σε φυσικό μέγεθος, αλλά το έφαγε και αυτό το death star μαζί με το board game του phil...
Γιατί δεν αγοράζεις και μια ρέπλικα του DeathStar, σε φυσκό μέγεθος ;

Αν φυσικά η ντουλάπα σου, χωράει. :darkglasses:

exetlaios είπε:
Γιατί δεν αγοράζεις και μια ρέπλικα του DeathStar, σε φυσκό μέγεθος ;
Αν φυσικά η ντουλάπα σου, χωράει. :darkglasses:
Με γερανο στην ταρατσα! Να φαινεται κιολας!

Η συλλογη αυξηθηκε λιγο ως προς τον "κοσμο"! Και επισης πηρα την αποφαση να τα ανοιξω ολα..

Ποιοτητα Hasbro σε ολες τις φιγουρες.. η μια καλυτερη απο την αλλη..

Enjoy..

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Αυτοι που βλεπεις ειναι απο την σειρα Empire και ανηκει στα Battlepacks. Επισημα της Hasbro σε μελοντικα σεναρια, αλλα εχουν την ιδιομορφια οτι τα κρανη τους ειναι ελαστικα και βγαινουν. Και ως γνωστον, οσους stormtroopers και να εχεις.. :)

To μονο που ειχε ξεφυγει απο τις φωτο μου ηταν το lightsaber που εχω.. πλεον και αυτο μαζεμενο μαζι με ολες τις αλλες φωτο της συλλογης. Και φυσικα δεν θα μπορουσα να επιλεξω παρα το πρωτο γαλαζιο lightsaber του Luke απο την πρωτη ταινια που τα πρωτοειδαμε (και μην μου μιλησει κανενας για τα ηλιθια prequels καθως μονο μια τριλογια υπαρχει στον κοσμο των STAR WARS).

Ολοι οι ηχοι, κλιμακωτα φωτα (οταν ανοιγει και κλεινει), και μια απιστευτη ποιοτητα απο την Master Replicas.

picture.php

The Holy Grail..

picture.php

H πρωτη σκηνη που αντικρυσαμε lightsaber για πρωτη φορα στα χερια του Luke..

picture.php

Με την display βαση του που κρεμιεται και στον τοιχο..

picture.php

Full metal jacket λαβη!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό το τελευταίο το θέλω και εγώ. :D :D Το μόνο που μπορώ να κάνω αγαπητέ phil_vr: Προσκυνώ. :bow2: :bow2: :bow2:

Πίσω
Μπλουζα