Stranger Things [2016]

Ωραιο το αλμπουμ!

Οσο για την σειρα, ευχομαι πραγματικα να καταφερουν να κρατησουν το ενδιαφερον και στον 3ο κυκλο. Η δυναμη της σειρας ειναι πως ειχε καταφερει να εχει πραγματικα ενδιαφερουσα υποθεση και να μην ειναι απλα ''εκπομπη ρετρονιων''. Φοβαμαι πως τα πραγματα γινονται λιγο οριακα τωρα μιας και ουσιαστικα ειχαμε ενα καλο κλεισιμο ηδη. Θα δουμε...

Αντικειμενικα παντως ηταν ισως η αυθεντικοτερη απεικονιση της δεκαετιας του 80 μεχρι τωρα. Αρκετες ταινιες και σειρες το προσπαθησαν απο τοτε που τα 80'ς ''επανηλθαν'' στο προσκηνιο, αλλα συνηθως ειχαμε ατακτως ερριμμενα, τραγουδια, αυτοκινητα, στυλ ντυσιματος απο οοοοοολη την δεκαετια. Το stranger things ειναι η μονη σειρα που παλεψε να πιασει την ατμοσφαιρα της συγκεκριμενης χρονιας που διαδραματιζεται. Η πιο επιτυχημενη πινελια, που συνηθως παραβλεπεται, ηταν το οτι δεν κυκλοφορουσαν ολοι οι χαρακτηρες λες και βγηκαν απο το πιο προσφατο περιοδικο μοδας του 1983. Βλεπουμε οτι μεγαλυτεροι ή λιγοτερο μοδατοι χαρακτηρες φορουν ρουχα  ή εχουν χτενισματα που πηγαινουν πισω στην δεκαετια του 70 ή και παλιοτερα. Το ιδιο ισχυει για τα αυτοκινητα και τα αντικειμενα. Αυτο δινει μια μεγαλυτερη αισθηση αληθοφανειας και ακομα και μικροι αναχρονισμοι περνανε απαρατηρητοι μεσα στο γενικοτερα καλο συνολο.
 
Δεν παιζονται σε τετοια οι Αμερικανοι!
 
Η έκφραση που έχει ο  Στηβ μου φαίνεται σαν "μισώ τη ζωή μου"
 
Ανετα,εχω δυο τρεις τροπους. :)

1) Μεσω ps3,το συνδεεις με σκαρτ στο vcr σου και απο κει παει στην τιβι,γραφεις οτι θες ,απο netflix μεχρι οτι φορματ ταινιων παιζει το ps3,δηλαδη ολα Lol.

2)Εχω ενα toshiba vcr,hdd,dvd, combo και απο το dvd παει στο vhs! (δεν χρειαζεται το combo βεβαια,με ξεχωριστα κομματια dvd και vcr κανεις την ιδια δουλεια)

3)με πισι λογικα ,εχω ενα usb video grabber αν και δεν το χω ψαξει να δω αν παιρνει και σημα εκτος του να δινει στο πισι.
Αλλος ενας τροπος ειναι με μηχανακι που εχει προσβαση σε youtube ,πχ στην περιπτωση του γουαλη xbox 360 (αν υπαρχει ακομα το app) συνδεση με RCA στο VCR ανεβασμα του υλικου στο youtube private και γρηγορα πριν γινει flag ,παιξιμο και εγγραφη.

Και κατι σχετικο με το θεμα ,καλοκαιρι του '19 η τριτη σαιζον ,τα παιδακια θα χουν παει κολεγιο οπως το πανε πφφ.
 
Νεο ποστερ και ημερομηνια πρεμιερας. (4 Iουλιου 2019)

stranger_things_3_july_4.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρωτος απο αριστερα πρωτη μουρη.

 
Με μουσική υπόκρουση από The Who, βεβαίως-βεβαίως!

(Πάλι ξύλο πρέπει να έφαγε ο Steve... Ένα βρωμόξυλο σε κάθε σεζόν)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν μου πολυαρεσει η φαση οτι η παρεα μεγαλωνει ηλικιακα (και αρχιζουν να θεωρουν τις παλιες συνηθειες τους (πχ D&D)  "παιδικες) αλλα ηταν αναμενομενο.

Aπο ενα turbo boosted scifi Goonies, παιζει να παμε σε teenage φασεις (και βαριεμαι λιγο τις αγαπουλες και τα σιροπια). Ελπιζω να το αποφυγουν.

Παντως ειναι απο τις λιγες φορες που ειμαι αισιοδοξος για το sequel διοτι οι τυποι μεχρι τωρα μας εδωσαν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ σειρα!

Ενα καλο breakdown του trailer που εντοπιζει πραγματα που προσωπικα δεν ειχα παρει χαμπαρι αν και ειδα το trailer 3 φορες καπακι.
 
Είχα ακούσει πως η τρίτη σεζόν αργεί τόσο, επειδή γυρίζεται ταυτόχρονα με την τέταρτη, ώστε να προλάβουν τα παιδιά να μη μεγαλώσουν πολύ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Πιστεύω το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει και στην 3η σεζόν. Αρκεί να μη φτάσει τις 10.

Jake Busey: Κλασική φάτσα κακού. Εξαιρετική επιλογή.
Ο Jim Hopper το γύρισε σε κλαρινογαμπρός με αυτό το μουστάκι :)
Ο κύριος Ted Wheeler μάλλον δεν θα χωράει καπέλο στο κεφάλι του.

1@Wally[/USER] Thanks για το breakdown, όντως και γω το είδα 5 φορές το τρέιλερ και δεν παρατήρησα τόσα πράγματα.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η κυρια Wheeler μου ειναι δυνατο "τεμαχιον"  :)
 
Kατεβαστε το ,δωρεαν ειναι.

Αυριο η μεγαλη μερα και τα πρωτα σχολια ειναι θετικα και για αυτην την σαιζον.

 
Ξερει κανεις ωρα? 
 
Μόλις τελειώσαμε οικογενειακώς τον τρίτο κύκλο! Λιγότερες αναφορές σε γκατζετς των 80ς αλλά τρελή μόδα της εποχής σε φάση "είχα και γω ένα παρόμοιο". Είμαι γεννημένη το 71 και το 84 είχα ακριβώς την ηλικία των παιδιών. Έχει πιο πολύ δράση από τον πρώτο κύκλο, αλλά νομίζω ότι ο πρωτος υπερέχει των άλλων.  Ο 14χρονος γιος μου όμως ξετρελάθηκε με τον τρίτο κύκλο.
 
Καλογραμμένος και καλογυρισμένος ο τρίτος κύκλος. Αριστούργημα. Ελπίζω να αληθεύει η φήμη πως έχει γυριστεί ήδη ο τέταρτος κύκλος.
 
Πίσω
Μπλουζα