Stranger Things [2016]

Ημουν φανατικος οπαδος του Battlestar Galactica (2003-2009) μεχρι το τελευταιο επεισοδιο που ηταν η μεγαλυτερη φουσκα στην ιστορια της τηλεορασης. Τοτε ορκίστηκα οτι δεν θα ξαναδω καινουρια τηλεοπτική σειρα αν δεν εχει να κανει αμεσα με τα ενδιαφέροντα μου...

Πχ ειχα δει το Halt and Catch Fire που εχει να κανει με retrocomputing.

Και ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια εχω αρχισει και τις κοβω και τα λίγα που εβλεπα... Πχ εβλεπα το Law & Order SVU γιατι εχω δει οτιδηποτε εχει να κανει με το Law & Order εβερ. Πέρυσι που εγινε Law & Order Defund the Police το έκοψα.

Εφόσον κοβω και αυτα που εβλεπα, δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισω αλλες...

Αφου υπαρχουν ακομα τοσες πολλες ωραιες παλιες σειρες να δει (ή/και να ξαναδει) κανεις, γιατι να χαλαω την ζαχαρένια μου με τα καινουρια;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ναι με ειχε ενημερωσει ενας φιλος εκεινη την εποχη και επαιξε και αυτο ρολο στην αποφαση μου, γιατι μετα το BSG το σκεφτομουν να αρχισω το Lost...
 
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο για να δω το ST4. Ελπίζω το ΣΚ να κάτσω να το δω..Το ελπίζω δλδ... :D

Ορίστε και ένα βίντεο απο την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν στην NY. Βρε πως μεγάλωσαν αυτά έτσι; :D


Αυτή λοιπόν είναι η νέα γενιά ηθοποιών..
 
Kαλο, σταθερη αξια ,μετα την πρωτη σαιζον καλυτερη αυτη ,βοηθαει και το γεγονος οτι δεν θυμαμαι ντιπ απο την 2η και 3η βεβαια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ το έκοψα στη μέση της 2ης σεζόν. Τρελή βλακεία η σοβιετικη βάση κάτω από το mall...
 
Εμένα μου άρεσε γενικά πολύ, έχω ξεκινήσει να το βλέπω από την αρχή (ένεκα των παιδιών μου που έχουν κάνει κατάληψη το βράδυ στην tv). Η 4η σεζόν ήταν σίγουρα η πιο θεαματική απ΄όλες, άξιζε η αναμονή. Με τέτοια επιτυχία λογικά θα υπάρξει και 5η σεζόν.
 
Μάλλον θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία.
 
και το άλλο τζάκετ με τον Dio; (το είδα στο facebook). πολύ ωραίο το stranger things το βλέπω με τα ανιψάκια μου! έχει αναφορές φυσικά στην κλασσική φωτογραφία.
 
Πόσο ταιριάζει αυτή η σκηνή με το μουσικό θέμα από τους Journey (Separate Ways)... Κάποιες φορές το Netflix έχει καλές ιδέες για τις σειρές του.

 
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω χρόνο για να δω το ST4. Ελπίζω το ΣΚ να κάτσω να το δω..Το ελπίζω δλδ... :D

Ακόμα δεν έχω κάτσει να δω την 4η σεζόν γιατί μετά απο τόσο καιρό έχω ξενερώσει λίγο και έχει φύγει το ενδιαφέρον μου για την σειρά. Τελικά δεν έκανα λάθος που δεν την είδα απο ότι φαίνεται....

Σε 1μιση χρόνο που λένε (εκτός απροόπτου) ότι θα βγει η 5η και τελευταία σεζόν θα έχουν ξενερώσει όλοι.

Έχω και μια απορία, η 4η σεζόν δεν έλεγαν ότι είναι το τέλος του ST ;;;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το σενάριο του 3κυκλου είναι κάτι σαν διαρροή από την επάνω τουαλέτα του Ρουμ του λέτ και ο ιδιοκτήτης σε διαβεβαιώνει ότι είναι πόσιμο νεράκι από την βοειδοπηγη.

Ο 4ος κύκλος είναι κάτι μεταξύ ouzo cola και ρακομελου από γιοματαρι...
 
Πίσω
Μπλουζα