Ο geo2004, ο Saulot και εγω θα το αγορασουμε - για πες μου λοιπον, πως λεγομαστε ? πες μας την απαντηση του ανεκδοτου να γελασουμε και εμεις."Πως λέγεται αυτός που αγοράζει το πρώτο Super Mario 8-μπιτης τεχνολογίας, στην τιμή των σημερινών "τουμπανιασμένων" παιχνιδιών";
Στη ιδια εκεινη φραση σου - προσπαθωντας να πεις οτι δεν υπαρχει λογος αγορας μιας καιΤόσο εύθικτος είσαι ; Δεν σε έβρισα δα! :Ρ
ερχεται να σου πει ο Maddog την πραγματικη αληθεια για τη νομιμοτητα τους - που λογικα δεν γνωριζες.(μη ξεχασουμε και τους-δωρεάν και νόμιμους-emulators)
Το οποιο και ειναι σαφως λανθασμενο. Η ραχοκοκκαλια του forum ειναι οι αναμνησεις μας για τα οσα ζησαμε στα 80ς - Κουλτουρα/Τηλεοραση/Κινηματογραφος/Θεατρο/Παιχνιδια. Η "εξομοιοση roms" ειναι κατι εκτος θεματολογιας - δεν υπαρχουν στο forum οδηγιες για αποκτηση ή για χρηση roms και αν υπαρχουν θα χαρω να ενημερωθω για να τις σβησω.-Πέφτει στην αντίληψή μου ένα forum (δεν θυμάμαι πως) του οποίου οι συζητήσεις περί retro games αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της θεματολογίας του. Τους περισσότερους εξομοιωτές πλέον τους βρίσκω χάρη στο retromaniax. Oι συζητήσεις περι εξωμοίωσης ενός παιχνιδιού (rom) είναι συχνότερες απο πολλά άλλα θέματα.
Thumbs up.Paspartoo είπε:Φιλε Πανο μην αναρωτιεσαι το γιατι το Wii πωλειται ακομα στην τιμη εκκινησης του. Και μονο το γεγονος οτι αγοραζεις ενα και καταληγεις με ενα - το δικο σου ενα - ειναι πολυ βασικο και διαφερει απο το να αγοραζεις ενα 360 και να καταληγεις με 2-3 και καποια απο αυτα να μην ειναι καν αυτα που αγορασες....
Ειναι ακομα η φθηνοτερη κονσολα της γενιας της και εχει ακομα τις περισσοτερες πωλησεις. Τα υπολοιπα ειναι απλα γκρινια των "ανταγωνιστων".
Οσο για τους ΑΑ τιτλους - αν θες να με πεισεις οτι εχεις αγχος που δεν βγαινουν - τοτε οκ παω πασο
To "στιψιμο" ομως δεν το καταλαβα - το Wii εχει 75-76 εκατομμυρια αγοραστες - λες ολοι αυτοι να εχουν ή να ειχαν και το SNES ? ή το NES ? Αφου κατα δικη σου δηλωση ειναι noobιδες και casualαδες !!
Οποτε που εχουν παιξει αυτοι το Super Mario ? ή πως θα μπορουσαν να το παιξουν τωρα ? (οι εταιρειες δεν αναγνωριζουν τις emuscenes) - ΑΡΑ και στα πλαισια του "εορτασμου" των 25 χρονων του Mario, ειμαι μια ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ επιλογη η κυκλοφορια μιας κασσετινας για το Wii. Λες και η Sega δεν εχει βγαλει συλλογες με τα παλια της παιχνιδια για τις συγχρονες κονσολες.
Τωρα αν δεν σου αρεσει η κυκλοφορια αυτη - ή δεν θες να αγορασεις Wii - τοτε οκ κατεκρινε τη, δικαιωμα σου. Αλλα μην βαζεις μπροστα την emuscene ως επιχειρημα απεναντι στους 75-76 εκατομμυρια στη πλειοψηφια τους νεους (κατα δηλωση σου) gamers.
Το πακετακι για το οποιο γινεται λογος εδω - απευθυνεται σε ΟΛΟΥΣ τους κατοχους Wii που θελουν να παιξουν τα συγκεκριμενα αυτα παιχνιδια σε original μορφη στη συγχρονη κονσολα τους - και οχι μονο σε Συλλεκτες οπως λανθασμενα αναφερθηκε - τωρα το αν το θελουν ή οχι ειναι καθαρα προσωπικη κριση και επιλογη τους.
Count me in στην λίστα με τα namesΟ geo2004, ο Saulot και εγω θα το αγορασουμε - για πες μου λοιπον, πως λεγομαστε ? πες μας την απαντηση του ανεκδοτου να γελασουμε και εμεις.
To "στιψιμο" ομως δεν το καταλαβα - το Wii εχει 75-76 εκατομμυρια αγοραστες - λες ολοι αυτοι να εχουν ή να ειχαν και το SNES ? ή το NES ? Αφου κατα δικη σου δηλωση ειναι noobιδες και casualαδες !!
Οποτε που εχουν παιξει αυτοι το Super Mario ? ή πως θα μπορουσαν να το παιξουν τωρα ? (οι εταιρειες δεν αναγνωριζουν τις emuscenes) - ΑΡΑ και στα πλαισια του "εορτασμου" των 25 χρονων του Mario, ειμαι μια ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ επιλογη η κυκλοφορια μιας κασσετινας για το Wii. Λες και η Sega δεν εχει βγαλει συλλογες με τα παλια της παιχνιδια για τις συγχρονες κονσολες.
To εν λόγω "ανεκδοτάκι" το είχα δεί σε ένα post στο insomnia.gr. Έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα χωρίς ίχνος στηλιτισμού.Paspartoo είπε:Ο geo2004, ο Saulot και εγω θα το αγορασουμε - για πες μου λοιπον, πως λεγομαστε ? πες μας την απαντηση του ανεκδοτου να γελασουμε και εμεις
Δηλαδή επειδή ο hitler ας πούμε έκανε τους Εβραίους σαπούνια, άμα ζηλέψεις και το κάνεις και εσύ δεν θα πιάνει γιατί είναι αντιγραφή ή επανάληψη ? (jk)Dimitrios είπε:To εν λόγω "ανεκδοτάκι" το είχα δεί σε ένα post στο insomnia.gr.
Αν είχες γράψει αυτό εξαρχής, θα είχαμε συμφωνήσει 100% γιατί έτσι δηλώνεται η καταναλωτική συνείδηση του καθενός. Και για να μην λένε κάποιοι ότι τα λέω μόνο για την Nintendo, τα ίδια λέω και για την Sega που έχει βγάλει 50 εκδοχές των ίδιων Megadrive roms σε όλα τα πιθανά format.Dimitrios είπε:Γι΄αυτό και εξακολουθώ να πιστεύω πως κάθε αγορά μας, είναι στην ουσία μια "ψήφος" προς την εκάστοτε εταιρία που δείχνει φανερά την προτίμησή μας. Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε πολλά λεφτά για μια θήκη (όπου btw geo2004z συμφωνώ μαζί σου πως είναι πολύ όμορφη), με μηδενικό όμως περιεχόμενο; Αυτό είναι οπωσδήποτε ένα σήμα στην εταιρία. Και αυτό θα συνεχίσει να πράττει (πως να μη το κάνει άλλωστε αφού εμείς της δίνουμε αυτό το ερέθισμα; )
Όταν πρωτοδιάβασα περι κυκλοφορίας αυτής της συλλογής ήταν ασυναίσθητα must buy για μένα. Θέλησα όμως να το ψάξω περαιτέρω για να δώ άν αξίζει.
Όταν λοιπόν με το καλό κυκλοφορήσει στην αγορά, η δική μου ψήφος θα είναι "όχι", θέλοντας να δείξω με τη σειρά μου, πως συμβιβάζομαι με κάτι πολύ καλύτερο.
Δεν ξερω αν διαβάστηκε καθόλου το προηγούμενο post μου, αλλά ανέφερα ήδη την συλλογή της Sega στις συγχρονες κονσόλες. Μονο που αυτό το πακέτο εχει 50 κλασσικά παιχνίδια και πολύ "backstage" υλικό. Στην ίδια τιμή (και μικρότερη) των ψίχουλων της Nintendo. Απλά δεν υπάρχει συγκριση και φαινεται ποσο σεβεται τους gamers η μία εταιρία και πόσο η άλλη. Kαι περιμένω ακόμα μια λογική εξήγηση για τα sound effects που πιανουν την μιση λίστα στο "soundtrack" CD του πακέτου.Paspartoo είπε:Λες και η Sega δεν εχει βγαλει συλλογες με τα παλια της παιχνιδια για τις συγχρονες κονσολες.
Εδωσα μια απαντηση στον Wally για το στιψιμο των brands που ανεφερε - και εγραψα τη φραση που εκανες quote - δεν επρεπε να το γραψω επειδη το ειχες ηδη αναφερει εσυ σε προηγουμενο post ?Δεν ξερω αν διαβάστηκε καθόλου το προηγούμενο post μου, αλλά ανέφερα ήδη την συλλογή της Sega στις συγχρονες κονσόλες
Αλλα λεγατε περσι οταν εβαλε τους ηρωες της να "παιζουν" μαζι με χαρακτηρες της Nintendo. Τοτε διαβαζα για καταντια και ελλειψη σεβασμου προς τους fan της.Απλά δεν υπάρχει συγκριση και φαινεται ποσο σεβεται τους gamers η μία εταιρία και πόσο η άλλη.
Ελπιζω οχι απο μενα, φιλε μου.Kαι περιμένω ακόμα μια λογική εξήγηση για τα sound effects που πιανουν την μιση λίστα στο "soundtrack" CD του πακέτου.
wowowowwowowoowow!!!! Μόλις ερωτεύτηκα!!! :hurrah:buzzer είπε:Εuro Pak
Me 2 :flower:geo2004z είπε:wowowowwowowoowow!!!! Μόλις ερωτεύτηκα!!! :hurrah:
Φυσικά όχι, δεν έκανα quote την φράση γι αυτο. Απλά το να λέμε οτι κανει κατι παρόμοιο και η Sega (στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντα) είναι λάθος παράδειγμα γιατί το πακέτο της Sega στις τωρινές κονσόλες δεν έχει καμια απολύτως σχεση με αυτό της Nintendo και στο post μου εξηγούσα την διαφορά.Paspartoo είπε:Εδωσα μια απαντηση στον Wally για το στιψιμο των brands που ανεφερε - και εγραψα τη φραση που εκανες quote - δεν επρεπε να το γραψω επειδη το ειχες ηδη αναφερει εσυ σε προηγουμενο post ?
Το post μου δεν απευθυνόταν σε σένα προσωπικά.Paspartoo είπε:Ελπιζω οχι απο μενα, φιλε μου.