Super Mario Bros 25th Anniversary

Σε ευχαριστώ φίλε!!! Να πω όμως και τα αρνητικά της Νόρτεκ που περιέχει ακόμη αυτή την ασπρόμαυρη φωτοτυπία οδηγιών στα παιχνίδια από το 1997. Επίσης, η συσκευασία αποστολής της έγινε με κούριερ χωρίς να πληρώσει ο αγοραστής τίποτε που, όμως, συσκευάσθηκε το παιχνίδι σε ένα φάκελο. Έλεος....δε μπορούν να βάλουν ένα κουτί χάρτινο για τη μεταφορά του παιχνιδιού? Η πάνω δεξιά γωνιά του παιχνιδιού καταστράφηκε, όπως θα δείτε στην εικόνα.
 
Με γειες ! Όσο για το ρημάδι το αυτοκόλλητο της nortec... (argg) ελπίζω να το αφαιρέσεις χωρίς πρόβλημα.
 
Α geo είσαι Βόλο, και έλεγα γιατί το έκανες παραγγελία και σου ήρθε ταχυδρομικά.....

Καλορίζικο φίλε, είναι πολύ όμορφο πακετάκι!!!!!
 
Βιβλιο 144 σελιδων με πληθος απο καλουδια καθως και CD.

Only in japanese.

  • Articles and info on the series from the past 25 years
  • An interview with Mr. Miyamoto looking back at those 25 years
  • Super Mario manga by notable manga artists
  • Fan mail about the series
  • A separate 52-page bonus guide for Super Mario Collection (Wii) filled with helpful tips
  • Super Mario stickers
  • A special poster
  • Bonus CD containing orchestrated Mario music
The bonus music CD is called “Super Mario Bros. 25th Anniversary Soundtrack PRESS START Edition” and it contains music from the 2008-2010 Press Start concerts.

Track list:

  1. Super Mario Bros. (Press Start 2009) – 3:53
  2. Super Mario Galaxy (Press Start 2008) – 6:17
  3. New Super Mario Bros. Wii (Press Start 2010) – 3:37
mariobook.jpg


http://gameswag.com/2010/12/super-mario-25th-anniversary-commemorative-book-releases-next-week/
 
Όλα τα παιχνίδια που περιέχει είναι του NES ή έχει και SNES Mario stuff;;
 
Νομίζω τα 3 είναι του NES και το 1 του SNES!Ακριβώς το ίδιο πακέτο με τον Geo παρέλαβα κι εγώ πριν 3 μέρες!Ευτυχώς δεν είχε πάθει ζημιά σε καμία γωνία αλλά σκίστηκε ελάχιστα καθώς έβγαζα το πάνω αυτοκολλητάκι.Το Κώλοχαρτο οδηγιών πήγε στα σκουπίδια με το που το είδα.
 
divined είπε:
Όλα τα παιχνίδια που περιέχει είναι του NES ή έχει και SNES Mario stuff;;
Είναι το Super mario all stars του Snes, δηλαδή περιέχει όλα τα παιχνίδια του Nes, κανένα του Snes.
 
Προσέξατε ότι στο βιβλιαράκι με την ιστορία του μάριο δεν αναφέρεται πουθενά το Super mario world 2: Yoshi's Island; Μεγάλο λάθος κατα την γνώμη μου αφού είναι από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς, παρόλου που ξεφεύγει από το γενικότερο στυλ των mario! ! Με την ίδια λογική θα έπρεπε να αφαιρέσουν και το Mario bros 2! Κάτι έχει η ninty με το Yoshi's Island πάντως, ούτε στη vitual console δεν έχει κυκλοφορήσει!
 
Χμμ, ίσως να θέλουν να μας κανουν να ξεχάσουμε την εικόνα του Mario με πάνα βρακάκι που ουρλιάζει όταν πεφτει από την ράχη του Yoshi. Ισως να θελουν να μας κανουν να ξεχάσουμε ότι δεν χρειάζεται να είναι ο Mario πρωταγωνιστής για να είναι καλό ένα παιχνίδι platform. Η απλά να ξεχάσουμε το γεγονός ότι στο καλύτερο platform που έβγαλαν ποτέ, πρωταγωνιστούσε ο Yoshi, ο οποίος έβαλε τα γυαλιά στον Mario, στην πρώτη του προσπάθεια.

Ετσι εξηγείται γιατί δεν έκαναν το Yoshi's Story τόσο καλό, για να μην ζηλεύει ο χοντρομπαλάς.
 
Έλα ντε. Πολύ καλό το Yoshi`s Island για να μην έχει θέση στην ιστορία των Mario games. Οι θεωρίες συνομοσίας ας δώσουν και παρουν!! :)
 
Εχμ...παίζει να υπάρχει κανένα ακόμη στα ράφια των καταστημάτων ; Ένα ναι ή ένα όχι αρκεί. Άλλη ερώτηση. Είναι το μοντέλο που τρέχει και τα παιχνίδια του Game Cube;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Εχμ...παίζει να υπάρχει κανένα ακόμη στα ράφια των καταστημάτων ; Ένα ναι ή ένα όχι αρκεί. Άλλη ερώτηση. Είναι το μοντέλο που τρέχει και τα παιχνίδια του Game Cube;
Τα πολυ αρχικα μοντελα υποστηριζαν gamecube, αλλα νομιζω σε μετεπειτα παραγωγη την εβγαλαν. Μπορεις να το βρεις μεταχειρισμενο σχετικα -ευκολα-, καινουργιο φανταζομαι βρισκεται αλλα με σαφως περισσοτερο ψαξιμο.

Το κοκκινο wii ειναι πανεμορφο, το παιχνιδι πλυν της ομορφης συσκευασιας και της συλλεκτικης του ευρυτερης αξιας δεν νομιζω πως αξιζει τα χρηματα του. Να δινανε καμια παραλλαγη των παιχνιδιων εστω καπως εμπλουτισμενη, κατι θα γινοταν τοτε.
 
Το κοκκινο Wii παιζει gamecube games.

(Το εχω δει τελευταια ως μεταχειρισμενο να κυκλοφορει σε διαφορα Ελληνικα sites ,αλλα παει αρκετα ψηλα...)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι τρέχει και τα παιχνίδια του Κύβου. Μήπως ξέρει κανείς την αρχική τιμή του πακέτου, τότε που κυκλοφόρησε δηλαδή;
 
Νομιζω οτι ηταν στα 150... (δεν ειμαι 100% σιγουρος)
 
Για να καταλαβω και γω για τι πραγμα μιλατε λετε για το κανονικο Wii που απλα εχει κοκκινο χρωμα η για το κοκκινο Wii mini που το εβγαλαν σαν συλεκτικη εκδοση και καλα;
 
Μιλάω για αυτό εδώ

313a06dcdd20b3e49dd8faff4ee8576c.jpg.jpg
 
^

Το έχω.

Αριστο - Σφραγισμένο, δεν το έχω ανοίξει ποτέ, ούτε καν μέσα από το εορταστικό χαρτί περιτυλίγματος του καταστήματος που το είχα αγοράσει τον δεκ του 10.

Επίσης, θυμάμαι είχα πάρει και donkey kong CR, Mario Galaxy και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι που φυσικά ακόμα είναι μέσα στην συσκευασία δώρου.

Πότε θα το ανοίξω? Αγνωστο..
 
Είχαν φέρει αρκετά κομμάτια τότε το 2010. Το είχα πάρει σαν δεύτερο Wii μιας και το αρχικό λευκό το είχα δώσει στην κόρη μου. Κανονική τιμή έκανε, 200-220 ?, αν θυμάμαι καλά. Είχε και μία έκδοση του Donkey Kong classic εγκατεστημένη. Κατά, τα άλλα ήταν ένας πλήρες λειτολυργικό Wii με υποστηριξη GC. Λειτουργεί ακόμα άψογα στο σαλόνι, αν και δεν ανάβει συχνά πλέον.
 
Πίσω
Μπλουζα