Super Pixel 1988

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.792
Αντιδράσεις
4.276
Σκανάρισμα: AA+

Αριθμός σελίδων: 196

Μέγεθος Αρχείου: 55.5 ΜΒ

Ανάλυση: 100 dpi

 
Αγαπημενο τευχος ,παροτι πολλα τευχη διασωζονται αυτο οχι. :angry:

:thanx2:

Εdit:

Πλεον εν ετει 201κατι το'χω διπλο. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αυτο εψαχνα παιδες .....

μπραβο σας ....
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!
 
Βασικά την είχα πατήσει όταν το είχα αγοράσει, γιατί τότε δεν ήξερα ότι απλά περιελάμβανε άρθρα και reviews 'κανονικών' τευχών που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά.

Ακόμα θυμάμαι την ατάκα του περιπτερά που με είχε ρωτήσει εαν οι γονείς μου με αφήνουν να το αγοράσω. Βλέπετε κόστιζε 450 δρχ, μεγάλο ποσό για την εποχή, ειδικά για ένα περιοδικό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να πας να βρεις τον περιπτερα και να του ζητησεις το 50αρικο πισω ,400 δρχ εκανε. :D
 
Άρα θυμάμαι λάθος. αποκλείεται να μου έφαγε λεφτά ;)
 
Το Special Review του Deja Vu (από Λεκόπουλο, προ-Τσουρινάκη εποχή) ήταν αυτό που με έκανε να παίξω το πρώτο μου adventure (το Deja Vu προφανώς). Όταν είχε γραφτεί το review δεν είχα πάρει ακόμα την Amiga, και μου είχε κάνει πολύ εντύπωση το πόσο διαφορετικό φαινόταν, και, βασικά, με είχε ενθουσιάσει. Ήταν στα πρώτα παιχνίδια που πήρα μόλις αγόρασα την Amiga το 1988.

ΟΜΩΣ....

Λέω πάντα ότι η νοσταλγία είναι περίεργο πράγμα και σε κάνει να θυμάσαι καταστάσεις πολύ καλύτερες από ότι ήταν. Διαβάζοντας τώρα ξανά παλιά τεύχη Pixel, έχω επιβεβαιώσει αυτή τη θεωρία. Δηλ τα κείμενα είναι πολύ κατώτερα του πως τα θυμόμουν. Το Special Review του Deja Vu που μόλις ξαναδιάβασα εδώ ήταν ακόμα μία επιβεβαίωση. Απλά διαβάστε το. ΔΕΝ είναι review. Είναι walkthrough!!

@Elessar (μετά από 2.5 χρόνια!): Κι εγώ την είχα πατήσει έτσι, αλλά μετά μου άρεσε σαν τεύχος, γιατί είχε μόνο reviews και special reviews μαζεμένα, και διαβαζόταν όλο μαζί πολλές φορές.
 
Ευχαριστώ πολύ Wally!!
 
Uninvited είπε:
Το Special Review του Deja Vu που μόλις ξαναδιάβασα εδώ ήταν ακόμα μία επιβεβαίωση. Απλά διαβάστε το. ΔΕΝ είναι review. Είναι walkthrough!!
Ακ-ρι-βώς φίλτατε Uninvited. (πολύ ωραίες οι αναμνήσεις σου, by the way :) )

Πρόκειται όντως για την λύση του παιχνιδιού. ;) (δεν βλέπω σχετικό σχόλιο στο thread του 35ου τεύχους, αν και είμαι *σίγουρος* ότι έχει αναφερθεί ξανά κάπου στο forum. Θα ψάξω και θα επανέλθω !!)

Eν τω μεταξύ, ένα μικρό κουίζ:

Συχνά στα reviews παιχνιδιών του Pixel έμπαιναν εικόνες "διακοσμητικές" απο άλλα παιχνίδια (π.χ. εικόνα απο το cover art του Uridium στο Special Review του Elite).

Στο Special Review του Deja Vu, απο ποιό γνωστό παιχνίδι προέρχεται η εικόνα με το δηλητήριο, το όπλο, και τα λοιπά "αξεσουάρ" ενός... καλού δολοφόνου; :D

---EDIT---

Οκ, βρέθηκε μία σχετική αναφορά, εδώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
billy είπε:
Eν τω μεταξύ, ένα μικρό κουίζ:Συχνά στα reviews παιχνιδιών του Pixel έμπαιναν εικόνες "διακοσμητικές" απο άλλα παιχνίδια (π.χ. εικόνα απο cover art του Uridium στο Special Review του Elite).

Στο Special Review του Deja Vu, απο ποιό πολύ γνωστό παιχνίδι προέρχεται η εικόνα με το δηλητήριο, το όπλο, και τα λοιπά "αξεσουάρ" ενός... καλού δολοφόνου; :D
Είναι από την διαφήμιση του Killed Until Dead.

Your Sinclair review και link για την διαφήμιση.

Τι κερδίζω; :)
 
Σωστός. ;)

Δυστυχώς επρόκειτο για ένα απλό κουίζ και όχι για διαγωνισμό, οπότε δεν έχω κάποιο δώρο...

Κερδίζεις όμως την εκτίμησή μου. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα