freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.904
Ενα ακομα, πολυ λιγοτερο φιλοδοξο αυτη την φορα, project! Μια το κατα δυναμην συμβατη Amiga 500 για να παιζουμε τον μεγιστο δυνατο αριθμο παιχνιδιων που μπορουσαν να παιξουν σε 500, και με ευκολιες και βελτιωσεις σχετικες με το gaming. Οι στοχοι μου:
1. +512kb ram, ευκολα απενεργοποιησιμη
2. 1.3 και 2.04 kickstart σε switcher
3. ενσωματωση του HxC Floppy Disk Emulator στο κουτι
4. διαφορες ευκολιες (κουμπι reset, επιλογεα NTSC/PAL)
5. A570 για να παιζουμε games και απο CD, αλλα και CDTV software αν χρειαστει
6. Action Replay MKIII για τις δυσκολες ωρες.
7. Scandoubler/flickerfixer ( ; )
Σχετικα με το kickstart 2.04, δεν ειμαι σιγουρος αν υπηρχαν παιχνιδια για 500 που να ηθελαν οτιδηποτε παραπανω απο 1.3, αλλα αφου υπαρχει το switcher και η rom, γιατι να πανε χαμενες;
Τελος εχω ενα ερωτηματικο στο scandoubler, γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν επιρεαζει αρνητικα την συμβατοτητα με καποια games. Ας μας το ξεδιαλυνει καποιος σχετικοτερος.
Ολα τα υλικα εκτος απο τον scandoubler τα εχω ηδη διαθεσιμα και σιγα σιγα λεω να προχωρησω στην συναρμολογηση.
Μνημη 512kb με διακοπτη.

Οι κολλησεις για τον διακοπτη reset (board ver.6A).

Οι διακοπτες τοποθετημενοι στο case, εσωτερικα και εξωτερικα.

Πρωτη φορα που πιανω dremel στα χερια μου, ετρεμα λιγο για να μην κανω ζημια στο κουτι, αλλα νομιζω οτι πηγε αρκετα καλα το πραγμα.
Ξεχασα να βγαλω φωτογραφια το switcher, αλλα αυτα τα εχουμε ξαναδει ετσι κι αλλιως.
1. +512kb ram, ευκολα απενεργοποιησιμη
2. 1.3 και 2.04 kickstart σε switcher
3. ενσωματωση του HxC Floppy Disk Emulator στο κουτι
4. διαφορες ευκολιες (κουμπι reset, επιλογεα NTSC/PAL)
5. A570 για να παιζουμε games και απο CD, αλλα και CDTV software αν χρειαστει
6. Action Replay MKIII για τις δυσκολες ωρες.
7. Scandoubler/flickerfixer ( ; )
Σχετικα με το kickstart 2.04, δεν ειμαι σιγουρος αν υπηρχαν παιχνιδια για 500 που να ηθελαν οτιδηποτε παραπανω απο 1.3, αλλα αφου υπαρχει το switcher και η rom, γιατι να πανε χαμενες;
Τελος εχω ενα ερωτηματικο στο scandoubler, γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν επιρεαζει αρνητικα την συμβατοτητα με καποια games. Ας μας το ξεδιαλυνει καποιος σχετικοτερος.
Ολα τα υλικα εκτος απο τον scandoubler τα εχω ηδη διαθεσιμα και σιγα σιγα λεω να προχωρησω στην συναρμολογηση.
Μνημη 512kb με διακοπτη.

Οι κολλησεις για τον διακοπτη reset (board ver.6A).

Οι διακοπτες τοποθετημενοι στο case, εσωτερικα και εξωτερικα.

Πρωτη φορα που πιανω dremel στα χερια μου, ετρεμα λιγο για να μην κανω ζημια στο κουτι, αλλα νομιζω οτι πηγε αρκετα καλα το πραγμα.
Ξεχασα να βγαλω φωτογραφια το switcher, αλλα αυτα τα εχουμε ξαναδει ετσι κι αλλιως.
Τελευταία επεξεργασία: