Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και είχες και το άλλο πόδι στην πίσω τσέπη δεξιά τσέπη για μεγαλύτερη δυσκολία;;; Ρε τι λετε δω!!circleag είπε:οπου το έβαζες στο ένα ποδι και έπρεπε να πηδούσες για να αποφύγεις την μπαλα;
Η μανα μου που τα προλαβε μου ειχε πει παλια οτι τα ειχαν καταργησει γιατι πολλα παιδια εσπαγαν καρπους και δαχτυλα και δεν μου φαινεται απιθανο. οι μπαλες αυτες ηταν συμπαγης και μεγαλες σαν μπαλακια του ping pong...krios είπε:Για να θυμηθούν οι παλιοί του φόρουμ και να μάθουν οι νέοι. Αυτό το παιχνίδι το είχαμε στη δεκαετία του '70 και καταργήθηκε λόγω θορύβου. Οι πιο επιδέξιοι έκαναν πολλές φιγούρες με αυτό. (Φαντάζομαι πως είχαν και πολλά ατυχήματα μέχρι να τις καταφέρουν)recry:
don dokken είπε:μπααααα..απλα καποιοι κοντοφθαλμοι πηραν στα σοβαρα το ρητο για το παιδι και τις συνεπειες του πολυ του τακα τακα....![]()
![]()
κλαιω απο τα γελια....σταματηστε......Rygar είπε:Και είχες και το άλλο πόδι στην πίσω τσέπη δεξιά τσέπη για μεγαλύτερη δυσκολία;;; Ρε τι λετε δω!!![]()
![]()