Tα μπακούρια (1992 ΑΝΤ1)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RubberSoul
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολύ αδιάφορη και χαοτική στην σκηνοθεσία σειρά. Σαν να έβλεπες ένα μακρόσυρτο βιντεοκλίπ (μάλλον λόγω ότι σκηνοθέτης ήταν ο Σούλης). Επίσης η φωτογραφία είχε πολύ έντονα χρώματα που κούραζαν το μάτι και οι τίτλοι αρχής που κρατούσαν πάνω από πέντε λεπτά (τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο που θυμάμαι πιο πολύ)...

Tα μπακούρια (1992 ΑΝΤ1)

RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Τα_μπακούρια

Ψιλοσουρεαλ σειρά αν θυμάμαι καλα, κωμική, με πρωταγωνιστη τον Αλκίνοο Ιωαννίδη μέσα σε άλλους. Την θυμάται κανείς;
Για την ακρίβεια ήταν μία από τις δύο σειρές στις οποίες εμφανίστηκε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (η άλλη ήταν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι του Λαζόπουλου), αν θυμάμαι καλά έπαιζαν και κάποιες κοπέλες, ανάμεσά τους η Άννα-Μαρία Λογοθέτη. Εγώ είχα δει ένα ή δύο επεισόδια και δεν μου άρεσε ούτε το χιούμορ (που ήταν επιπέδου δημοτικού σχολείου, για να μην πω νηπιαγωγείου), αλλά ούτε και το στόρι, αν υπήρχε στόρι, που μάλλον δεν υπήρχε. Δεν μου κάνει εντύπωση που κόπηκε πολύ γρήγορα.

Για την ακρίβεια ήταν μία από τις δύο σειρές στις οποίες εμφανίστηκε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (η άλλη ήταν οι Δέκα Μικροί Μήτσοι του Λαζόπουλου), αν θυμάμαι καλά έπαιζαν και κάποιες κοπέλες, ανάμεσά τους η Άννα-Μαρία Λογοθέτη. Εγώ είχα δει ένα ή δύο επεισόδια και δεν μου άρεσε ούτε το χιούμορ (που ήταν επιπέδου δημοτικού σχολείου, για να μην πω νηπιαγωγείου), αλλά ούτε και το στόρι, αν υπήρχε στόρι, που μάλλον δεν υπήρχε. Δεν μου κάνει εντύπωση που κόπηκε πολύ γρήγορα.
Πιστεύω πιο πολύ ήταν ένα πείραμα του καναλιού σε πιο -υποτίθεται- πειραματικές φόρμες για κωμωδία στο στυλ του βιντεοκλίπ... Πάντως δεν θυμάμαι να γέλασα ούτε δευτερόλεπτο με την σειρά αυτή

Πίσω
Μπλουζα