perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.151
Αφού έφαγα τα μάτια μου να ψάχνω αν υπάρχει ήδη το θέμα, είμαι έτοιμη
Νομίζω ότι ταιριάζει κιόλας τώρα που είναι οι τελευταίες μέρες του χρόνου, να θυμηθούμε και να γράψουμε εδώ όλα εκείνα τα πράγματα που ψάχναμε και τα είχαμε για χαμένα, αλλά τα βρήκαμε χάρη στο εκπληκτικό μας φόρουμ. Δεν αναφέρομαι σε πράγματα που πέσαμε τυχαία πάνω τους εδώ μέσα και τα ξαναθυμηθήκαμε, αλλά σε εκείνα που ψάχναμε ήδη , και είτε τα βρήκαμε σε έτοιμα ανοιγμένα θέματα, είτε τα βρήκε κάποιο μέλος ειδικά για μας. Ταινίες, παιχνίδια, σειρές, οτιδήποτε. Ξεκινάω με τα δικά μου:
1) Την ταινία τρόμου Scorched Heat (1987): Είχα φάει όλο τον κόσμο να τη βρω, και είχα ρωτήσει σε σάιτ γνώστες των ταινιών τρόμου απ'όλο τον κόσμο, μάταια όμως. Όντας Σουηδική b-movie, ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να την πετύχω. Μέχρι που, αυτό που δεν μπόρεσαν να βρουν γνώστες απ'όλο τον κόσμο το βρήκε ένας Έλληνας, ο Pinhead στο Retromaniax :flower:
2) To παιδικό Locke the Superman (1984): Το μόνο που θυμόμουν ήταν τα μαλλιά του Locke. Άρχισα να ψάχνω ένα-ένα πολλά παιδικά που υπάρχουν εδώ μέσα, και προς μεγάλη μου έκπληξη το βρήκα.
3) Την παιδική εκπομπή της ΕΡΤ Παίζουμε (περίοδος 90-93)
4) Το παιδικό The Land Before Time (1988)
5) To παιδικό Jem and the Holograms (1985)
6) Tη γαλλική σειρά με τα παραμύθια Les Mille et une Nuits (δεκαετία ΄90)
7) Το παιδικό Beverley Hills Teens (1987)
8) To παιδικό The Brave Little Toaster (1987)
9) Την κωμική σειρά The Kids in the Hall (1988)
10) Το παιδικό Maple Town Monogatari (1986)
11) To παιδικό Gargantua (1993)

1) Την ταινία τρόμου Scorched Heat (1987): Είχα φάει όλο τον κόσμο να τη βρω, και είχα ρωτήσει σε σάιτ γνώστες των ταινιών τρόμου απ'όλο τον κόσμο, μάταια όμως. Όντας Σουηδική b-movie, ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να την πετύχω. Μέχρι που, αυτό που δεν μπόρεσαν να βρουν γνώστες απ'όλο τον κόσμο το βρήκε ένας Έλληνας, ο Pinhead στο Retromaniax :flower:
2) To παιδικό Locke the Superman (1984): Το μόνο που θυμόμουν ήταν τα μαλλιά του Locke. Άρχισα να ψάχνω ένα-ένα πολλά παιδικά που υπάρχουν εδώ μέσα, και προς μεγάλη μου έκπληξη το βρήκα.
3) Την παιδική εκπομπή της ΕΡΤ Παίζουμε (περίοδος 90-93)
4) Το παιδικό The Land Before Time (1988)
5) To παιδικό Jem and the Holograms (1985)
6) Tη γαλλική σειρά με τα παραμύθια Les Mille et une Nuits (δεκαετία ΄90)
7) Το παιδικό Beverley Hills Teens (1987)
8) To παιδικό The Brave Little Toaster (1987)
9) Την κωμική σειρά The Kids in the Hall (1988)
10) Το παιδικό Maple Town Monogatari (1986)
11) To παιδικό Gargantua (1993)