Tι ψάχναμε και βρήκαμε στο Retromaniax

Βρε Σταύρο και viking, ψάχνατε τον Metalcandyman και τον βρήκατε εδώ; :p Χωρίς παρεξήγηση, χαίρομαι που έχει τόσες συμπάθειες ο φίλος Metalcandyman, αλλά το θέμα μου λέει καθαρά: Δεν αναφέρομαι σε πράγματα που πέσαμε τυχαία πάνω τους εδώ μέσα και τα ξαναθυμηθήκαμε, αλλά σε εκείνα που ψάχναμε ήδη , και είτε τα βρήκαμε σε έτοιμα ανοιγμένα θέματα, είτε τα βρήκε κάποιο μέλος ειδικά για μας. Αυτό ισχύει και για πρόσωπα, το λέω γιατί με αυτή τη λογική έχω κι εγώ άτομα που γνώρισα και συμπάθησα πολύ εδώ μέσα, (και οι περισσότεροι πιστεύω), αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο! Ίσως με ένα άλλο θέμα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν σωστό, γιατί κάποιοι μπορεί να νιώσουν υποτιμημένοι, έχουν γίνει τέτοια σε άλλα μέρη. Και πάλι χωρίς παρεξήγηση, απλά δεν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Perlastar ενα δικιο το εχεις, δε μπορω να πω..

Με συνεπηρε η ορμη του λογου μου, χαχα!! :p
 
viking4a είπε:
Perlastar ενα δικιο το εχεις, δε μπορω να πω.. Με συνεπηρε η ορμη του λογου μου, χαχα!! :p
Oκ, δεν πειράζει, εύχομαι να μη με θεωρείς στριμμένη, το είπα και για να μην αρχίσουν κι άλλοι κι αναφέρουν συγκεκριμένα πρόσωπα και ξεφύγουμε τελείως. Καλή συνέχεια :)
 
Επίσης να αναφέρω ότι, όποτε υπάρχει κάποιος "χαμός" ενός γνωστού προσώπου είτε ηθοποιού, είτε καλλιτέχνη γενικότερα κτλ ανατρέχω στο GRM γιατί ξέρω ότι τεκμηριώνεται αυστηρά χωρίς αερολογίες έστω κι αν αυτό γίνεται μέσω άλλων πηγών.
 
perlastar είπε:
Βρε Σταύρο και viking, ψάχνατε τον Metalcandyman και τον βρήκατε εδώ; :p
Αφου εδω ηταν μελος!!!! :D :p

perlastar είπε:
Δεν αναφέρομαι σε πράγματα που πέσαμε τυχαία πάνω τους εδώ μέσα και τα ξαναθυμηθήκαμε, αλλά σε εκείνα που ψάχναμε ήδη , και είτε τα βρήκαμε σε έτοιμα ανοιγμένα θέματα, είτε τα βρήκε κάποιο μέλος ειδικά για μας.


stayros είπε:
7) The Long Ships (1964) ....ειχα φαει χοντρη φλασια..... :banghead: ....ευτυχως, εκεινο το βραδυ μεσα σε 1' ειχα 2 απαντησεις στο κολλημα μου!!!! :D

Βασιλη (RIO), Φιλιππε (phil_vr)....σας ευχαριστω για το αμεσο "ξεκολλημα"!!! :thanx2:
....:wink:

perlastar είπε:
Και πάλι χωρίς παρεξήγηση, απλά δεν θέλω να ξεφύγουμε από το θέμα :flower:

Καμια παρεξηγηση και κανενα παραστρατημα. ;)
 
Εγώ αν και είχα υπόψη την retrodb απ' όπου είχα βρει πληροφορίες για ελληνικές ταινίες (κυρίως βιντεοκασέτες) πριν γίνω μέλος στο φόρουμ, αυτό που με οδήγησε στο να εγγραφώ ήταν η αναζήτηση πληροφοριών για κόμιξ (ξέρω δεν θα το πιστεύατε) κυρίως για την περιπέτεια αλλά και για τον Moebius που είχε πεθάνει τις μέρες που εγγράφηκα. Μάλιστα το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ ήταν στο νήμα σχετικά με τον θάνατό του.
 
stayros είπε:
7) The Long Ships (1964) ....ειχα φαει χοντρη φλασια..... :banghead: ....ευτυχως, εκεινο το βραδυ μεσα σε 1' ειχα 2 απαντησεις στο κολλημα μου!!!! :D Βασιλη (RIO), Φιλιππε (phil_vr)....σας ευχαριστω για το αμεσο "ξεκολλημα"!!! :thanx2:

To είδα κι αυτό φίλε μου, μην ανησυχείς, δεν μου ξεφεύγει τίποτα :p Μια χαρά είναι η υπόλοιπη λίστα σου, και μέσα στο θέμα μου. Ανέφερα επίτηδες αυτό με τον Metalcandyman, επειδή δεν τον ευχαριστούσατε απλώς για κάτι που βρήκε, αλλά βάλατε τον ίδιο στη λίστα των πραγμάτων που βρήκατε. Μέθοδος και τάξη, αυτά από την κακιά perlastar :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
Η περιπλάνηση στο χώρο του Retromaniax ξεκίνησε από αναζήτηση της κωμικής σειράς του MEGA CHANNEL ''Πατήρ, υιος και πνεύμα'', αυτή ήταν η πρώτη μου αναζήτηση...Από τότε βρήκα πολλά θέματα, μερικά από αυτά είναι

-Παλιες διαφημίσεις στο αντίστοιχο θέμα, μου αρέσουν πολύ οι παλιές διαφημίσεις, κυρίως με παιχνίδια...

-παλιές τηλεοπτικές σειρές, με ιδιαίτερη προτίμηση Αυθαίρετοι, Τρεις Χάριτες, Απαράδεκτοι...

-Επιτραπέζια παιχνίδια...

-Ρετρό σχολικά είδη...
εννοώ ότι έψαχνα στο google την παραπάνω κωμική σειρά και βρήκα ότι αναφέρεται το Retromaniax σε αυτη...
 
Το hai step jun, τις Happy happy sisters, διάφορα σχολικά είδη. Αυτά θυμάμαι πρόχειρα.
 
Εχω τη συνήθεια να μην χαζεύω στο διαδίκτυο εκτός και έχω να κάνω ή να ψάξω κάτι συγκεκριμένο.

Συνήθεια η οποία με έκανε δακτυλοδεικτούμενο στην παρέα.

Εκανα λοιπόν εγγραφή εδώ κατόπιν προτροπής φίλου μου και συμforumίτη μας που μου πρότεινε αυτό το site ως κάτι που θα μπορούσα να περάσω ευχάριστα τον χρόνο μου χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο που έχει σχέση με την δουλειά μου.

Λοιπόν, μου αρέσει. Οκ, δεν κάθομαι με τις ώρες αλλά έχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Οι δύο κόρες μου φυσικά με κοροιδεύουν, η γυναίκα μου δεν μπορεί να καταλάβει τι το ενδιαφέρον βρίσκω σε ρετρό θεματολογία και κατ΄επέκτασιν σε ρετρό σελίδα και εγώ για να είμαι ειλικρινής σε κάποια θέματα αισθάνομαι εντελώς παππούδι...

Εννοείται ότι θα συνεχίσω να σας επισκέπτομαι.
 
Πίσω
Μπλουζα