telonio
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 2.733
Εδώ η δική μου φτωχή συλλογή από τους αγαπημένους Amstrad. Καταρχήν να αναφέρω πως στο παρελθόν έχουν περάσει από τα χέρια μου ουκ ολίγοι 6128 οι οποίοι φύγανε σε λογικές και φιλικές τιμές. Πλεόν 6128 βρίσκεις αυστηρά μόνο με την καραμπίνα και φυσικά σε διπλάσιες τιμές. Η συλλογή θα είχε ολοκληρωθεί χρόνια πριν, αν δεν είχα πέσει με τα μούτρα στην άλλη συλλογή που έχω και έχει πολύ περισσότερα μηχανήματα και τιμές στο τέλος του ουράνιου τόξου. Επίσης λυπάμαι που δεν αξιώθηκα ποτέ να βρω μια οθόνη για τους plus και δεν μπορώ να δω αν λειτουργούν πλέον. Το τραπεζομάντηλο είναι και αυτό ρετρό και πάει με τους Amstrad.
Ο κλασσικός μου 6128 με την color οθόνη (οθόνη για λίγους, εγώ είχα την πράσινη).
Έχω και το κουτί του.
Ο 464 παλιά ευγενική χορηγία ενός πολύ καλού μου φίλου. Συνοδεύεται με την πράσινη οθόνη.
ο 664 το πιο ακριβό μου απόκτημα όσο αφορά τους Amstrad. Έχει κάτι λευκά σημάδια δεξιά από το drive που δεν βγαίνουν
ότι και αν έχω δοκιμάσει.
Ο 464 plus κουτάτος σε ισπανική έκδοση, copia, intro, mays, fija mays και τα ρέστα. Τον είχα κερδίσει σε bid στο ebay σε ξεφτίλα τιμή.
Εδω το GX4000 και αυτό με κούτα. Αυτό το made in Japan του δίνει άλλο αέρα.
Παιχνίδια κασέτας του 464 με δυνατούς τίτλους, τα περισσότερα σφραγγισμένα ακόμη καινούρια.
Λοιπόν μάγκες 1850 δραχμές το Savage, 1550 δραχμές το Zynaps, 1450 δραχμές το Trantor και το Northstar.
[/img]
Δισκέτες του 6128, έχουμε και από αυτές. Μερικά γνήσια ανάμεσα στα υπόλοιπα.
Αυτά τα ολίγα. Τα έχετε ξαναδεί και από τον μυρμηγκοφάγο και δεν σας τρέχουν τα σάλια.
Ο κλασσικός μου 6128 με την color οθόνη (οθόνη για λίγους, εγώ είχα την πράσινη).
Έχω και το κουτί του.
Ο 464 παλιά ευγενική χορηγία ενός πολύ καλού μου φίλου. Συνοδεύεται με την πράσινη οθόνη.
ο 664 το πιο ακριβό μου απόκτημα όσο αφορά τους Amstrad. Έχει κάτι λευκά σημάδια δεξιά από το drive που δεν βγαίνουν
ότι και αν έχω δοκιμάσει.
Ο 464 plus κουτάτος σε ισπανική έκδοση, copia, intro, mays, fija mays και τα ρέστα. Τον είχα κερδίσει σε bid στο ebay σε ξεφτίλα τιμή.
Εδω το GX4000 και αυτό με κούτα. Αυτό το made in Japan του δίνει άλλο αέρα.
Παιχνίδια κασέτας του 464 με δυνατούς τίτλους, τα περισσότερα σφραγγισμένα ακόμη καινούρια.
Λοιπόν μάγκες 1850 δραχμές το Savage, 1550 δραχμές το Zynaps, 1450 δραχμές το Trantor και το Northstar.
Δισκέτες του 6128, έχουμε και από αυτές. Μερικά γνήσια ανάμεσα στα υπόλοιπα.
Αυτά τα ολίγα. Τα έχετε ξαναδεί και από τον μυρμηγκοφάγο και δεν σας τρέχουν τα σάλια.